Prevelika je lova u pitanju da bi se samo tako izišlo. Ovo se samo može završit na način na koji je pao i Cali kartel
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
audere est facere!
Rasprodaja? Tako se naziva kad klub Dinamovog ranga proda jednog ili dva vazna igraca godisnje da bi mogao normalno funkcionirati? Rasprodaja je ako se ocijeni da Dilaver vise nije dovoljno dobar i ako se za takvog igraca od 30 godina uzme milijun eura od Turaka? Zanimljivo. Hajduk bi za Olmovih 19 milijuna prodao cijeli roster i svu imovinu koju klub ima. Ne budite smijesni, Dinamo raste iz godine u godinu.
Gvardiol i sluzbeno u Leipzigu
16 milijuna eura odmah
Za svaku utakmicu u prvenstvu u kojoj odigra barem 45min +70k eura
Isto tako za svaku europsku +100k
Za svaki ulazak Leipziga u LP dok je Gvardiol u klubu +300k
20% od sljedeceg transfera
Gvardiol ostaje na posudbi u Dinamu do kraja sezone, s mogucnoscu da ga uzmu na zimu
Kakav posao

Kao pojacanje u obrani spominje se Danac Rasmus Lauritsen (24) iz Norrköpinga. Po TM vrijedi 1,2m eura.
16 milijuna eura odmah
Za svaku utakmicu u prvenstvu u kojoj odigra barem 45min +70k eura
Isto tako za svaku europsku +100k
Za svaki ulazak Leipziga u LP dok je Gvardiol u klubu +300k
20% od sljedeceg transfera
Gvardiol ostaje na posudbi u Dinamu do kraja sezone, s mogucnoscu da ga uzmu na zimu
Kakav posao
Kao pojacanje u obrani spominje se Danac Rasmus Lauritsen (24) iz Norrköpinga. Po TM vrijedi 1,2m eura.
Los!
Sad ce ti Gvardiol zbog tih dodatnih 100.000 eura igrati kljucne europske utakmice u kojima je u igri puno veci novac od tih 100.000 eura. Sjeti se sta je bilo u Munchenu kada je tako mlad igrac bacen u vatru na poziciji stopera. Tih 16m jeste odlican posao, dobra se lova ubrala za igraca koji cak i nije starter, ali se za sicu prodao uspjeh, a onda i lova od tog uspjeha. Ne volim brojati eure od transfera, ali je ovo ekonomski gledano jako los potez. Dinamu bi se vise isplatilo da nema nikakve pare za njegove nastupe, jer bi u tom slucaju igrao onaj tko je bolji, a ne onaj koji ce za odigranu utakmicu donijeti 100.000 eura.
Mozda se Gvardiol na kraju pokaze kao najboljom opcijom na poziciji stopera, al gurati tako mladog igraca u vatru zbog sitne love je smijesno. Ako su skontali da ga guraju samo u HNL-u i da tu uberu kes koji nije puno manji i gdje je rizik od gresaka isto tako puno manji, onda OK, ali ja mislim da njima okise skacu kad vise 100.000 eura. Jos ce Gvardiol igrati Europu, a sjedit na klupi u HNL-u.
Sve u svemu, katastrofa. Od te love se morao dovesti danac, a Gvardiol nek uskace po potrebi, igrackoj, ne financijskoj.
Gvardiol je trenutno najbolji stoper Dinama tko će drugi igrat nego onSignore je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:39
Los!
Sad ce ti Gvardiol zbog tih dodatnih 100.000 eura igrati kljucne europske utakmice u kojima je u igri puno veci novac od tih 100.000 eura. Sjeti se sta je bilo u Munchenu kada je tako mlad igrac bacen u vatru na poziciji stopera. Tih 16m jeste odlican posao, dobra se lova ubrala za igraca koji cak i nije starter, ali se za sicu prodao uspjeh, a onda i lova od tog uspjeha. Ne volim brojati eure od transfera, ali je ovo ekonomski gledano jako los potez. Dinamu bi se vise isplatilo da nema nikakve pare za njegove nastupe, jer bi u tom slucaju igrao onaj tko je bolji, a ne onaj koji ce za odigranu utakmicu donijeti 100.000 eura.
Mozda se Gvardiol na kraju pokaze kao najboljom opcijom na poziciji stopera, al gurati tako mladog igraca u vatru zbog sitne love je smijesno. Ako su skontali da ga guraju samo u HNL-u i da tu uberu kes koji nije puno manji i gdje je rizik od gresaka isto tako puno manji, onda OK, ali ja mislim da njima okise skacu kad vise 100.000 eura. Jos ce Gvardiol igrati Europu, a sjedit na klupi u HNL-u.
Sve u svemu, katastrofa. Od te love se morao dovesti danac, a Gvardiol nek uskace po potrebi, igrackoj, ne financijskoj.
audere est facere!
To sto je najbolji ne znaci da je dovoljno dobar. Dinamo ocajno treba jos dva stopera, trenera da ne spominjem. Peric i Gvardiol nisu ta razina, a KTC ne moze igrati sam, jos pokazuje slabosti. Lauritsen i Franco bi nam sjeli kao kec na desetku, al ovi imaju drugu racunicu. Igrat ce Gvardiol i gledat cemo ocajan Dinamo. Daj Boze da grijesim.
Nemaju drugu računicu nego ne žele odriješiti kesu koja je navodno puna za pojačanjaSignore je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:15To sto je najbolji ne znaci da je dovoljno dobar. Dinamo ocajno treba jos dva stopera, trenera da ne spominjem. Peric i Gvardiol nisu ta razina, a KTC ne moze igrati sam, jos pokazuje slabosti. Lauritsen i Franco bi nam sjeli kao kec na desetku, al ovi imaju drugu racunicu. Igrat ce Gvardiol i gledat cemo ocajan Dinamo. Daj Boze da grijesim.
audere est facere!
Ne dovesti jos jednog stopera bi bilo samoubojstvo. Dilaver je otisao i barem jedan novi je pod moranje, a pozeljno bi bilo i dvojicu. Ukoliko bi se ubolo s nekim klasnim stoperom, ne vjerujem da bi se Gvardiola forsiralo zbog tih 100k pod svaku cijenu. Mada, s pretpostavkom da taj dodje, vise bih volio da igra on nego Francuz koji nas je, iako uglavnom dobar, cesto direktno kostao bodova i prolaza, pogotovo u europskim utakmicama.Signore je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:15To sto je najbolji ne znaci da je dovoljno dobar. Dinamo ocajno treba jos dva stopera, trenera da ne spominjem. Peric i Gvardiol nisu ta razina, a KTC ne moze igrati sam, jos pokazuje slabosti. Lauritsen i Franco bi nam sjeli kao kec na desetku, al ovi imaju drugu racunicu. Igrat ce Gvardiol i gledat cemo ocajan Dinamo. Daj Boze da grijesim.
Lauritsena i Franca nisam gledao pa ne znam koliko zapravo vrijede igracki.
Zbog toga je to los posao???Signore je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:39
Los!
Prodati 18-godisnjaka s toliko malo nastupa za 16m + bonusi je los posao???
Izgleda da je Mamic (Zdravko) stvarno postavio visoko kriterije, za godinu ili dvije los ce posao biti prodati juniora za 25m i ocekivat ce se da igraci kao Stojanovic idu za 40m
Procitaj opet boldano. Ubuduce kad ne shvacas sto je netko zelio reci nekim upisom onda ga procitaj opet.Pitagora je napisao/la: ↑29 sep 2020, 16:02Zbog toga je to los posao???Signore je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:39
Los!
Prodati 18-godisnjaka s toliko malo nastupa za 16m + bonusi je los posao???
Izgleda da je Mamic (Zdravko) stvarno postavio visoko kriterije, za godinu ili dvije los ce posao biti prodati juniora za 25m i ocekivat ce se da igraci kao Stojanovic idu za 40m
Prodati Gvardiola za 16m + 20% bonusa je dobar posao, ali je lose ostaviti ga na posudbi za te neke bezvezne bonuse koji Dinamu vise stete nego koriste. Prvo sto ces u tom periodu nekom drugom razvijati igraca, a onda zbog sice za taj razvoj imas igraca kojeg ce se u najmanju ruku podsvijesno bacati u vatru kada se zna da njegov nastup jamci tu sicu. Gvardiol da je ostao na posudbi bez tih bonusa 70/100.000 ja ne bih rekao nista, mada se meni osobno ne svidjaju posudbe u kojima Dinamo nema pravo prvokupa ugovora. Na ovaj nacin da smo zadrzali Olma to bi bilo top, jer dobijamo gotovog igraca za cije koristenje dobijamo dodatni novac. Ovako imamo talent koji treba razvijati, njegove greske skupo kostaju, a to skupo je vise od potencijalnih 100.000 eura. Ovako se postaje filijala i gubi sva perspektiva. Ti vidis samo te brojke, ne vidis nista sire od istih, ne vidis cak ni da je postojala mogucnost da Gvardiol ode za 10m, a da to bude isplativije nego ovih 16m + 20% + smijesni bonus za igre. U toj mogucnosti postoji mogucnost i da se jako puno izgubi, ali zelim reci da treba gledati malo sire.
Procitao sam ja i shvatio, ali mi je toliko smijesno da sam ponovo priupitao da vidim je li istina.
Napisati za takav jedan transfer da je LOS moze samo netko tko je jalan i samo ceka nesto da popljuje. 10m isplativije od ovog?
Eto ispade Gvardiol invalid zbog kojeg cemo izgubiti stotine milijuna.
Transfer je jedan od najvecih u povijesti, kako Dinama, tako i uopce s ovih prostora i reci da je LOS je nesto za sto nemam adekvatnu rijec.
Kazem, samo cekam reakcije na transfere u buducunosti, za dvije godine ce se pljuvati zasto se prodao Antiemwen za 20m. Tko je uopce mogao i pomisliti prije dva mjeseca da ce Dinamo za 18-godisnjaka dobiti ove novce???
Drago mi je da smo izrasli u klub za koji Gvardiol nije dobar igrac ove sezone, ali ce jednom LEIPZIGU, drugoj momcadi Njemacke, biti dobar sljedece, pa u doba krize zbog korone daju za njega prakticki 20m eura.
Kakva smo sila, ali jbg mora se sve popljuvati.
Napisati za takav jedan transfer da je LOS moze samo netko tko je jalan i samo ceka nesto da popljuje. 10m isplativije od ovog?
Transfer je jedan od najvecih u povijesti, kako Dinama, tako i uopce s ovih prostora i reci da je LOS je nesto za sto nemam adekvatnu rijec.
Drago mi je da smo izrasli u klub za koji Gvardiol nije dobar igrac ove sezone, ali ce jednom LEIPZIGU, drugoj momcadi Njemacke, biti dobar sljedece, pa u doba krize zbog korone daju za njega prakticki 20m eura.
Antonio Marin u Monzi.
Prvo posudba pa obvezan otkup za 6 milijuna eura.
Po meni dobar posao. Iako je mlad, dosta dugo je tu oko prve momcadi ali se nije uspio nametnuti...
Proci Estonce i onda u ofanzivu sto se transfera tice.
Stoper, krilo, veznjak
Prvo posudba pa obvezan otkup za 6 milijuna eura.
Po meni dobar posao. Iako je mlad, dosta dugo je tu oko prve momcadi ali se nije uspio nametnuti...
Proci Estonce i onda u ofanzivu sto se transfera tice.
Stoper, krilo, veznjak
CSKA, Feyenoord i Wolfsberger
Prolazno, ali moglo je i bolje. Vjerujem u prolaz!!!
Prolazno, ali moglo je i bolje. Vjerujem u prolaz!!!
Opet ne razumijes. 16 milijuna eura + 20% za Gvardiola je top. Tome dodati 100.000 za europski nastup je lose. I vec sam ti objasnio zasto je lose.Pitagora je napisao/la: ↑30 sep 2020, 00:37Procitao sam ja i shvatio, ali mi je toliko smijesno da sam ponovo priupitao da vidim je li istina.
Napisati za takav jedan transfer da je LOS moze samo netko tko je jalan i samo ceka nesto da popljuje. 10m isplativije od ovog?Eto ispade Gvardiol invalid zbog kojeg cemo izgubiti stotine milijuna.
![]()
Transfer je jedan od najvecih u povijesti, kako Dinama, tako i uopce s ovih prostora i reci da je LOS je nesto za sto nemam adekvatnu rijec.Kazem, samo cekam reakcije na transfere u buducunosti, za dvije godine ce se pljuvati zasto se prodao Antiemwen za 20m. Tko je uopce mogao i pomisliti prije dva mjeseca da ce Dinamo za 18-godisnjaka dobiti ove novce???
Nisam onaj klasicni pljuvac, mogao bi to i vidjeti da nisam davno prestao biti aktivan na forumu.
Kako 10m moze biti isplativije od 16m? Zamisli da je Gvardiol ostao jos tri sezone i u te tri sezone pruzio top partije zbog kojih je Dinamo zgrnuo milijune i milijune u Europi. Taj dio ne vidis, al taj dio ne treba ni vidjeti, jer ne mozemo znati kakav ce Gvardiol biti, iz tog razloga tih 16m + 20% i jeste top. Spomenuo sam cisto da vidim tvoju reakciju i ona mi govori da nema potrebe da se s tobom raspravljam dalje od ovog posta.
Rekoh vec, prodati Gvardiola za 16m + 20% buduceg transfera je dobar posao, ali je lose imati taj dodatak. Vec objasnih i zasto. Tih 100.000 eura nas mogu kostati veceg novca. Tih 100.000 eura nas mogu kostati nezadovoljstva igraca koji je bolji od Gvardiola i koji bi tu trebao igrati kad ovaj ode, odnosno trebao je igrati i prije ovoga. Osobno ne volim da posudjujemo igrace na koje nemamo pravo prvokupa, pogotovo da posudimo ovako igraca za kojeg mislim da bi svakako u ovoj sezoni trebao biti treci izbor. Ne zbog trenutne konkurencije, nego su se morala imati dva iskusna stopera i da on lagano dobija prilika. Al zasto davati prilike igracu Red Bulla? Naravno da to nema smisla, znaju to u Red Bullu, pa ce onda igrac Red Bulla biti prva opcija zbog tih 100.000 eura.
Ja Dinamu zelim dobro u svakom smislu, a misljenja sam da mu ovo nece donijeti dobro. Mozda i hoce, ali je ovo moj prvi sud. Taj transfer kad se vec morao dogoditi, najvise bih volio da je Gvardiol odmah napustio Dinamo i stvar rijesena.
Sto se grupne faze tice. Ispred austrijanaca se mora biti dok se s ovim drugim moze igrati. Naravno, tu bi jako dobro dosao stoper i nadam se da ce Rasmus biti rijesen cim prije. Bilo bi vrhunski da sleti i Franco, ali bez LP mi nema smisla da imamo tri toliko kvalitetna rjesenja. Onda je tu i guranje Gvardiola, moglo bi biti svega. Ne bih imao nista protiv da dovedemo i desno krilo. Zamjena za Kastratija svakako ne postoji, a isti mi za sad nije taj nivo. Brz je, brutalno je brz, al tehnika nula. U Budimpesti se vidjelo koliko je to ocajno, ne moze gurnuti loptu ni pored jednog branica. Da moze pretrcao bi ga lako. S obzirom da ne bi trebalo igrati toliko povuceno mislim da je Ademi dovoljan za zadnjeg veznog, tu je i Jakic koji ce biti odlican igrac i tu je sve zatvoreno. Dobro bi dosao novi trener, al tome je suludo nadati se. Sve u svemu, sramotno bi bilo biti cetvrti, a moguce je zavrsiti i prvi i treci. S obzirom da za Zokija nije neki uspjeh igrati proljece onda se nadam da ce to ostvariti onako iz zafrkacnije i otici puno dalje od samog 'proljeca'.
Ne znam zasto bi bilo lose. Gvardiol ako ne zasluzi nece igrati. Zoran Mamic je to rekao. Stvar je u tome sto bi on igrao svakako, a onda dobiti bonus zbog toga je dobra stvar. Nije Dinamo nekakav treceligaski klub koji bi prodao rezultat za 100k eura.
Kakve tri godine? Je li ti stvarno mislis da Gvardiol zeli ostati jos tri godine u Dinamu ako vec sad ima ponudu jednog Leipziga? Pa Moro je inzistirao na odlasku u Dynamo Moskvu, Sunjic je zelio ici po svaku cijenu u Birmingham zbog financija. Kako ga Dinamo moze zaustaviti? To su stvari koje ti ne vidis. Bilo bi idilicno da su tu svi igraci koje je Dinamo izbacio zadnjih 12 godina i da se igra cetvrtfinale Lige prvaka, ali realnost je nesto drugo. Dinamo nikad nece biti klub koji ce moci zadrzavati svoje top igrace, barem ne za nasih zivota.
Sto se ostalog tice, uvijek sam da Ademi igra uz nekog osiguraca, a da se njemu da vise slobode u igri. Previse puta je pokazao koliko je dobar u toj ulozi i steta bi bilo trositi ga na onom sto je igrao prije desetak godina.
Zaboravlja se i crna rupa ove momcadi, a to je pozicija desnog beka jer Stojanovic nije dorastao ni dosta slabijim ekipama od Dinama. Covjek je ocajan u iole vaznijoj europskoj utakmici.
Kakve tri godine? Je li ti stvarno mislis da Gvardiol zeli ostati jos tri godine u Dinamu ako vec sad ima ponudu jednog Leipziga? Pa Moro je inzistirao na odlasku u Dynamo Moskvu, Sunjic je zelio ici po svaku cijenu u Birmingham zbog financija. Kako ga Dinamo moze zaustaviti? To su stvari koje ti ne vidis. Bilo bi idilicno da su tu svi igraci koje je Dinamo izbacio zadnjih 12 godina i da se igra cetvrtfinale Lige prvaka, ali realnost je nesto drugo. Dinamo nikad nece biti klub koji ce moci zadrzavati svoje top igrace, barem ne za nasih zivota.
Sto se ostalog tice, uvijek sam da Ademi igra uz nekog osiguraca, a da se njemu da vise slobode u igri. Previse puta je pokazao koliko je dobar u toj ulozi i steta bi bilo trositi ga na onom sto je igrao prije desetak godina.
Zaboravlja se i crna rupa ove momcadi, a to je pozicija desnog beka jer Stojanovic nije dorastao ni dosta slabijim ekipama od Dinama. Covjek je ocajan u iole vaznijoj europskoj utakmici.
- LlullSergio
- Kontakt:
Eh eh ne volis ti da Dinamo ne posudjuje igrace koje ne mozemo otkupiti. Dinamo je posudio igraca za kojeg je RB Leipzig ocijenio da vrijedi tih nekih 15-20 miliona. Da stavimo stvari u ovu perspektivu. Bunio bi se da Dinamo na godinu dana posudi nekog drugog igrača (tipa neki novi Keita/Upamecano) tog istog RB Leipziga koji je strasan potencijal,ali ne dobija trenutno dovoljno prostora kod njih i oni misle da je Dinamo super sredina gdje bi se mogao iskazati i dobiti potrebne minute ? Nije Dinamo tolika velicina da takve poklone odbija.
Logicno ne mislim da je dobra stvar ako je taj isti Leipzig ugradio nekakve klauzule o broju utakmica koji taj Gvardiol treba odraditi. Ali koliko znam toga nema ni u spekulacijama.
Logicno ne mislim da je dobra stvar ako je taj isti Leipzig ugradio nekakve klauzule o broju utakmica koji taj Gvardiol treba odraditi. Ali koliko znam toga nema ni u spekulacijama.
Dinamo zivi od prodaje igraca, a posudjivanje igraca bez prava na otkup nije dugorocno odrziv nacin poslovanja za klub. Eto, da dovedemo pet takvih igraca koji odu na kraju sezone, sto smo dobili? Samo bi rezali granu na kojoj sjedimo. Dinamu je cilj dovesti igraca sto jeftinije i prodati ga sto skuplje i to mu dobro ide zadnjih 15 godina.LlullSergio je napisao/la: ↑03 okt 2020, 00:23Eh eh ne volis ti da Dinamo ne posudjuje igrace koje ne mozemo otkupiti. Dinamo je posudio igraca za kojeg je RB Leipzig ocijenio da vrijedi tih nekih 15-20 miliona. Da stavimo stvari u ovu perspektivu. Bunio bi se da Dinamo na godinu dana posudi nekog drugog igrača (tipa neki novi Keita/Upamecano) tog istog RB Leipziga koji je strasan potencijal,ali ne dobija trenutno dovoljno prostora kod njih i oni misle da je Dinamo super sredina gdje bi se mogao iskazati i dobiti potrebne minute ? Nije Dinamo tolika velicina da takve poklone odbija.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ne treba 5 igrača dovesti,ali jednog koji potencijalno može imati impact na rezultate i donijeti bas te novce (u smislu napredovanja u Europi) je ok.
Malo je to kompleksnije, jer takvog igraca Leipzig ne bi ni slao na posudbu u Dinamo nego u nekakav Mainz ili neki slican klub gdje bi skupljao iskustvo u Bundesligi.LlullSergio je napisao/la: ↑03 okt 2020, 11:16Pa ne treba 5 igrača dovesti,ali jednog koji potencijalno može imati impact na rezultate i donijeti bas te novce (u smislu napredovanja u Europi) je ok.
Evo odmah u prvoj Gvardiol na klupi, toliko o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.