NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Je li počeo stream kod vas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne mozemo se sastati sa loptom,ne razumijem ovakav ulazak u utakmicu nije prvi put da se ovo desava.
Sve na Tankuljica a ovi bas dobro zatvaraju bocne strane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bravo! Idemo jos igrati, bravo Fajke, Mujic dobar prodor.
-
- Kontakt:
Ma jaci smo, bolji i vise volje imamo ocigledno al bezidejni napadi totalno....
- Bazinga12345
- Kontakt:
Skinu Wily cist zicer. Ovaj Ivkovic nije uzeo duela na sredini, svaku dugu loptu na njega su ljudi uspjesno odradili.
Otvorena utakmica, moze se ovo dobiti, samo se treba malo uozbiljiti u odbrani
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ma idemo zabiti jedan i zatvoriti ovo i kuci pjevajuci
-
- Kontakt:
Ne volim kad igraju bez muda dodje covjek u 100% sansu dok nasa trojica gledaju kako lopta leti, pa idi na nju sta se bojis koji k. , pa muri ne j zivu silu ide lomi sve, volio bih ga na krilu vidjet tacno se vidi da je najbrzi i najspremniji
Brate kako mi uopšte pobjeđujemo
Totalno bezvoljno igramo...
Ovaj Beća nije dobar, pizda ne smije nikog izvadit van pa vadi Tankuljića moraju domaći igrati... Tako ćete i ući al u kurcu sa domaćima
🔴⚪
Patnja
popu..s ti qrac ovdje svima haj razligu sa teme
Loši smo do bola.
-
- Kontakt:
Sinane brate dragi, ako ti se ne igra bjezi brate da si dobar uspio bi u drugim klubovima, ne moze pasa primiti ne moze se zagraditi, bjezi od lopte...
Druze moj ili budi sminker ili igrac al pramenovi i repici ne zabijaju golove...
Besagic, Devedzic i Muri

Druze moj ili budi sminker ili igrac al pramenovi i repici ne zabijaju golove...
Besagic, Devedzic i Muri

-
- Kontakt:
Slabo jedna prilika za 45min nista lose skroz nez sta bi rekao bodom zadovoljam nisam. Za pl se borimo ni jedne ekipe nismo razbili
Dobar bod, Bratstvo ce kiksati najvjerovatnije jer gube 1:0 ,bitno je da smo tu gore u vrhu, peta utakmica bez poraza idemo sad dobiti Radnik koji nije nimalo naivna ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.