Marcos Alonso/Ivan Perišić/Ashley Young/Aleksandar Kolarov..... Achraf Hakimi/Ashley Young/Matteo Darmian/Danilo D'Ambrosio
Neloša širina na wingbacksima
btw. Vecino, Asamoah i Joao Mario su još u klubu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Drvo
Gdje taj igra stopera majke ti?
Cagliari would like to include two promising young players in the deal, regista Ladinetti and midfielder Biancu but Inter are only willing to take the former.
“The offer sent to Inter is €5M plus Ladinetti (valued at €5M) plus €3M in bonuses while Nainggolan will spread out his wages over the next three years at Cagliari.”
According to the Gazzetta dello Sport, Kwadwo Asamoah has recently rejected Sampdoria and Genoa as he is moving towards the end of his contract. Over the past few days, there were strong rumors that Inter are going to terminate the Ghanaian’s contract in the coming days, perhaps after October 5th when the transfer market closes.
According to Sky Sport, news coming out of Inter HQ today is that the Nerazzurri are unlikely make an attempt to sign Chelsea full-back Marcos Alonso whose relationship with Frank Lampard is completely broken. After Dalbert Henrique completing his move to Rennes tomorrow, Inter should wrap up its transfer market campaign with the signing of Matteo Darmian from Parma.
Pod Conteom u Chelseu. Pune dvije godine. Svaku utakmicu. Najbolji igrač bio. Uz Kantea i Hazarda. Kapetan. Majke mi.
TMW - No fans are waiting for Darmian at Inter HQ.
I nigdje vise u zivotu, kao ni DDA ni Kolarov....Jericho je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:18Pod Conteom u Chelseu. Pune dvije godine. Svaku utakmicu. Najbolji igrač bio. Uz Kantea i Hazarda. Kapetan. Majke mi.
Vidiš da proba od jadnog DDA napravit ono što mu je Azpli igrao tamo. Al ne zna ovaj jadan jbg.
Ponovo sastanče sa Sassuolom.Locatelli? Djuričić?
![]()
Izgleda da je Maldini u pregovorima za Kabaka. Rudiger je zadnja opcija.
Samo što je ovaj, za razliku od tog dvojca, odigrao dvije vrhunske sezone na toj poziciji pod Conteom i bio vođa ekipe u pohodu na EPL.
Ma nema Spanci otjerali Ramosa da bi on igro....
Ma kakvi.Cagliari nema ni lipe kao što nisu imali ni prije mjesec dana kad je također samo bilo "pitanje vremena"
Samo igrači koji su 30+. Što se mene tiče da su svi Messiji ja ne bih nikad 30+ igrača doveo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.