English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Evo Bahe 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Make Sport Klub great again
Sad ce 1 0 za Leeds u prvom napadu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima nešto protiv Arsenala, nije mu prvi put. Ne volim ove hinje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Pensioner26
- Kontakt:
City je u totalnom padu.Guardiola prodajom Sanea i klupiranjem Bernarda Silve ne zna ni sam gdje udara.Odabrati Fodene i Mahreze naspram njih, van svake pameti.
Koliko su igraci Sitija izašli motivirani veceras mogli bi im hladno dati 5 komada.
Baho kreten za 40 godina karijere nije još izbacio oPsajd.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Simpatizer Arsenala dug period, ali nemam ništa protiv ostalih klubova, nepristrasno mogu da pratim tekme. Recimo Chelsea mi je sad najsimpatičniji.
Isto kao da ja kažem da svi gunneri imaju protiv svakog kluba ovdje, od Chelsea, Uniteda, Poola, Tott da ne spominjemo, to je bliže istini nego tvoja neutemeljena konstatacija na koju te Brokulica navela. Kad smo kod te strašne provokacije, baš je bila bait Brokuli i Chapmanu.
Kod mene Hrvat.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 okt 2020, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Slazem se druze, provjerene klase. Imaju NBA u malom prstu.
Valjda i vi ne napravite gresku pa dovedete Parteya pored Ricea il nekog starijeg jeftinijeg koji vec ima iskustva u NBA
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit će ovo 3 šuta Leedsa i 2 gola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ti stvarno k'o Lilard, time još gore. Ne razumijem kako neko može simpatisati više ekipa u istoj ligi, u različitim pa da nekako i shvatim.Pogba je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:53Simpatizer Arsenala dug period, ali nemam ništa protiv ostalih klubova, nepristrasno mogu da pratim tekme. Recimo Chelsea mi je sad najsimpatičniji.
Isto kao da ja kažem da svi gunneri imaju protiv svakog kluba ovdje, od Chelsea, Uniteda, Poola, Tott da ne spominjemo, to je bliže istini nego tvoja neutemeljena konstatacija na koju te Brokulica navela. Kad smo kod te strašne provokacije, baš je bila bait Brokuli i Chapmanu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Chapman1886
- Kontakt:
koja overhajpana šklopocija je ovaj leeds bože sačuvaj.
Samo Sloboda | COYG
Sterling je u 16om minutu završio karijeru Aylingu i onda minut poslije toga završio karijeru svim braničima Lica.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta tacno ocekujes od tima koji se tek vratio u prvu ligu nakon 16 godina i igra protiv jedne od najjacih ekipa u Evropi?Chapman1886 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:05koja overhajpana šklopocija je ovaj leeds bože sačuvaj.
Leeds ima veci posjed lopte

Don't believe the hype.
Koji je parmak od igrača ovaj Mendy
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Spasi Ederson dva gola
Mendy stao i gleda, ima da ga Pep nasamara u svlacionici
Mendy stao i gleda, ima da ga Pep nasamara u svlacionici
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mendya nije prošao samo onaj sto je kasnio na voz,definitivno su povrede učinile da vise nije igrač za ovaj nivo ako je ikada i bio, generalno odbrana Citya ni blizu kao zadnje 2 3 godine previše je ovo suteva na njihov gol iz kola u kolo.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.