Malo postovanja za Klis, ako nije problemJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:06Ma on je onaj igrac kojeg koristis u Kupu protiv Klisa i to je toTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:58Amer je meni uvijek bio ok a onog propuha sa najgorim centarsutem se necu prisjecatiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:57Ja ovo koju sijedu sto imam na glavi je zbog dva rodjaka, idiota Bekica. Tu dvojicu je nogom trebalo nabiti nakon prve odigrane polusezone.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
michplatini
- Kontakt:
Evo jedna insajderska
da malo uzmem slave GiS ,traži se lijevi bek i neki su već kontakti bili...
Koji k ce ri lojevi bek imas dva koja uzimajunjesan drugom minutazu a obojica odličnamichplatini je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:29Evo jedna insajderskada malo uzmem slave GiS ,traži se lijevi bek i neki su već kontakti bili...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jesam to udario na ponos Hercegovine?Zundo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:17Malo postovanja za Klis, ako nije problemJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:06Ma on je onaj igrac kojeg koristis u Kupu protiv Klisa i to je toTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:58
Amer je meni uvijek bio ok a onog propuha sa najgorim centarsutem se necu prisjecati![]()
![]()
Moze i Stupcabica eto, bit ostaje ista
PSPHM
Jasta neg ponos, Klis je za Stupcanicu SarajevoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34Jesam to udario na ponos Hercegovine?Zundo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:17Malo postovanja za Klis, ako nije problemJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:06
Ma on je onaj igrac kojeg koristis u Kupu protiv Klisa i to je to![]()
Moze i Stupcabica eto, bit ostaje ista
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
E jesi i ti puno stariji, ako ti je godiste iz nickaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:37Pametnije ti je da lektiru zavrsis, nego da starije ispravljas ovdjeZundo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:36Jasta neg ponos, Klis je za Stupcanicu SarajevoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34
Jesam to udario na ponos Hercegovine?
Moze i Stupcabica eto, bit ostaje ista![]()
![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
E puno, 7 godinaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:40Jeste jeste, to je ipak par godina iskustvaZundo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:38E jesi i ti puno stariji, ako ti je godiste iz nickaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:37
Pametnije ti je da lektiru zavrsis, nego da starije ispravljas ovdje![]()
![]()
![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Haman decenija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:05Već sam pisao o tome, a tako će izgleda biti. Ovi što zagovaraju napadača, ne vide Vinkovu viziju i način na koji će Sarajevo igrati u budućnosti. Nama klasični napadač tipa Ahme, ili Handžeta, nije više potreban. Dao bi Ahmo još 20 golova da igra u Slobodi, ali u Sarajevu - ne biva..
Vjerovatno ranije, ali najkasnije od drugog djela sezone, Sarajevo ce igrati:
Kovačević
Oremuš-Miličević-Šerbečić(Dupovac)-Pidro
Đokanović-Sušić-Pejović(Adukor)
Fanimo-Rahmanović-Tatar.
I ja ovako nesto razmisljam. Ali do sad nije nijednom pokusao ovaj nacin igre. A ja kontam, mozda bi bila prava stvar.
Meni, fkt, nije jasno kako ne vidite završni proizvod Vinkovog "rukopisa"? Satraste sa napadačem. Pa taj način igre i formacija "vrišti" na svakoj dosadašnjoj tekmi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:31Koji k ce ri lojevi bek imas dva koja uzimajunjesan drugom minutazu a obojica odličnamichplatini je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:29Evo jedna insajderskada malo uzmem slave GiS ,traži se lijevi bek i neki su već kontakti bili...
![]()
Pitaj nekog strumfa jel punoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:57Dje nije, 14 bajrama, 6x pretkola europe....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kakva ti je to prica ko da si manijak pa 7 godina nije puno
Edit: preduhitrio me denchi jbg
Zadnja izmjena: fera, dana/u 03 okt 2020, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Po meni zreli za transfer:TarpiTarpi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 20:00Pantelija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:31Koji k ce ri lojevi bek imas dva koja uzimajunjesan drugom minutazu a obojica odličnamichplatini je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:29Evo jedna insajderskada malo uzmem slave GiS ,traži se lijevi bek i neki su već kontakti bili...
![]()
Dropi transfer
![]()
-Kovacevic
-Pidro
-Rahmanovic
-Tatar
Gdje jedino za golmana nemamo zamjene...ostale mozemo relativno bezbolno zamjeniti
Naravno ne igracem istog stila ali kvalitetom sigurno...
Samo sto ce broj tih njihovih godina bez titule rasti, a razlika izmedju nasih godina nece
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gomis99 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:56VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:05Već sam pisao o tome, a tako će izgleda biti. Ovi što zagovaraju napadača, ne videI ja ovako nesto razmisljam. Ali do sad nije nijednom pokusao ovaj nacin igre. A ja kontam, mozda bi bila prava stvar.
Zinedin vec ceka odlazak amkeca a đani zadovoljno trlja ruke
Ne znam, licno ne bi volio da se prodaju Tatar i Rahmanovic jer mislim da oni nama puno vise vrijede nego sto mozemo unovciti. Naravno u slucaju dobre ponude koja se ne odbija svakog treba pustiti al nerealno mi je kakvi se iznosi za tatara spominju.
Kovacevica i Pidru prodati dok nisu poceli gubiti na vrijednosti.
Ne znam, licno ne bi volio da se prodaju Tatar i Rahmanovic jer mislim da oni nama puno vise vrijede nego sto mozemo unovciti. Naravno u slucaju dobre ponude koja se ne odbija svakog treba pustiti al nerealno mi je kakvi se iznosi za tatara spominju.
Kovacevica i Pidru prodati dok nisu poceli gubiti na vrijednosti.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google [Bot], sekac, Uvijeknapravojstrani i 19 gostiju.