jesi se to kladio sa pajom ?Portillo je napisao/la:Joj da s ovom formom naletite na dominantni Arsenal...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
dominacija je neminovnostPortillo je napisao/la:Joj da s ovom formom naletite na dominantni Arsenal...

ser del barça es el millor que hi ha !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
haha ... smijesno ocm...
- nidjo_barca
- Kontakt:
KODRO je napisao/la:jel ovo BARSA otvorila tvornicu za petarde iili mi se ućinilo
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ljudi blizi se nova godina,ako moze mi neko reci ko najbolje proizvodi petarde ?

Odlicno,ismijao sam se pravo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ovu Barcu sve dok neko ne spusti na zemlju nece prestati s petardama
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
nekako sam bio siguran u pobjeducatalonia je napisao/la:naravno da cemo pobjediti-Barcelona- je napisao/la:valjda je vise vrijeme da se pobjedi i taj espanyol,mada oni su u vrhunskoj formi,kod kuce imaju 100% ucinak,kao i barca u gostima,ocekujem da cemo igrati u najjacem sastavu i da cemo na kraju naravno slaviti

.
Ne smije PajaDAVID VILLA 7' je napisao/la:jesi se to kladio sa pajom ?Portillo je napisao/la:Joj da s ovom formom naletite na dominantni Arsenal...

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ali ne može care, u tom je problem...desi se ponekad neka frljoka protivnika ,a Barsa se ispromašuje pa izgube na kraju...ali tu jednom u godinu dana.vuvu_zzz je napisao/la:ovu Barcu sve dok neko ne spusti na zemlju nece prestati s petardama
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
jel to nevjeruje u svoj dominatni klub ?Portillo je napisao/la:Ne smije PajaDAVID VILLA 7' je napisao/la:jesi se to kladio sa pajom ?Portillo je napisao/la:Joj da s ovom formom naletite na dominantni Arsenal...Al bi ja rado
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
hahahaha, ne. Boji se da im sudije kao i prosle godine pri rezultatu 4-1 ne otmu prolazDAVID VILLA 7' je napisao/la: jel to nevjeruje u svoj dominatni klub ?

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HAHAHPortillo je napisao/la:hahahaha, ne. Boji se da im sudije kao i prosle godine pri rezultatu 4-1 ne otmu prolazDAVID VILLA 7' je napisao/la: jel to nevjeruje u svoj dominatni klub ?

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
PAZITE OVO
BArca u zadnjih 5 utakmica postigla 26 golova i primila samo jedan(ovaj sada) 5.2 gola po utakmici
---------------------------------ZAPANJUJUCE------------------------------------
BArca u zadnjih 5 utakmica postigla 26 golova i primila samo jedan(ovaj sada) 5.2 gola po utakmici

---------------------------------ZAPANJUJUCE------------------------------------
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 18 dec 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
...e kad prestanu s petardama tad ce poceti s sesticama...vuvu_zzz je napisao/la:ovu Barcu sve dok neko ne spusti na zemlju nece prestati s petardama

u zadnjih 7 utakmica je postigla 32 gola, a primila 3 ...losmi je napisao/la:PAZITE OVO
BArca u zadnjih 5 utakmica postigla 26 golova i primila samo jedan(ovaj sada) 5.2 gola po utakmici![]()
Andres Iniesta:
Muchas emociones. Muy contento por esta nueva victoria tan importante para nosotros, ganar un derbi siempre es muy especial! No tengo palabras para describir lo vivido cuando he abandonado el campo, simplemente gracias!!
-Mnogo emocija. Vrlo sam sretan sa ovom novom pobjedom koja je jako važna, jer ova utakmica je bila važna kao i svi ostali derbiji. Nemam riječi za ono što sam doživio kada sam napustio travnjak, mogu samo reći hvala!
Muchas emociones. Muy contento por esta nueva victoria tan importante para nosotros, ganar un derbi siempre es muy especial! No tengo palabras para describir lo vivido cuando he abandonado el campo, simplemente gracias!!
-Mnogo emocija. Vrlo sam sretan sa ovom novom pobjedom koja je jako važna, jer ova utakmica je bila važna kao i svi ostali derbiji. Nemam riječi za ono što sam doživio kada sam napustio travnjak, mogu samo reći hvala!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@mandraX
Hvala brate za ove golove
P.S.I neki kažu da čemo prodati Iniestu
Hvala brate za ove golove

P.S.I neki kažu da čemo prodati Iniestu

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Interista di cuore
- Kontakt:
nevjerovatna je ova formacija koju Barca fakticki igra bez napadaca...igra fenomenalna ! svaka cast,fkt Barca ove godine izgleda fantasticno.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ljudi moji...Barcelonisti...Sve je uredu i ove akcije i ovi golovi ali nekako ko da je to sve s pola gasa...Kao da još ima prostora za ogroman napredak.Nevjerovatna lakoća...Jednostavno ne znam ko ih može zaustaviti. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.