Ova dva koja si nabrojao su poslata da se rasterete izdvajanja za plate i zato što nisu bili u planovima, a zbog velikih njihovih potraživanja ili njihove cijene/forme nisu ih mogli prodati. Kod Odoija to nije slučaj, on želi da ostane, Lampard navodno ga ima u planovima. Ako ga već neće imati onda da ga nema nikako, a ne ako ga neko isluži ili ako presjedi dosta vremena na klupi, ili ga povredi da ga taj samo vrati.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Što se tiče transfera, narednih 48 sati je ključno 
Sent from my Philips Smart TV.
Koliko trakavice oko Odoia pa jel' ovo moguće kao da Messi dolazi.Vidim da Aarons više nije opcija za beka koga sad imaju u planu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dolaze dvojbene informacije oko igračevih želja, jedni tvrde da mu se ne ide nigdje, drugi da žele ići, Lampard ga je počeo stavljati u igru, a stavljao je i Pep Sanea pa znamo kako je to prošlo...
Znači sljedeće sezone Haaland i Upamecano
Bude li Hasan odlučivao možemo očekivati Max Krusea da se kod nas penzioniše i Niklasa Starka.
Ništa protiv njih, prvi je odličan igrač ali u godinama, drugi je prosječan stoper.
Bude li Hasan odlučivao možemo očekivati Max Krusea da se kod nas penzioniše i Niklasa Starka.
Ništa protiv njih, prvi je odličan igrač ali u godinama, drugi je prosječan stoper.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Evo ovi iz naftasa kao žele da se u posudbu ubaci obaveza otkupa, a ne samo opcija, za oko 77 miliona £ naredne godine što bi bilo najskuplji transfer u Bayernoj historiji
Sapunica do ponedjeljka
-
Bundesliga
- Kontakt:
Cega ba 77 miliona
. Ako je tako odmah odustati, pa nije Ronaldinho iz prajma nego fucking Odoi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čega ba 77? Ako je i blizu toga odmah se okrenuti negdje drugo. Kakve su ovo cifre?
Edit: evo preduhitri me kolega. Još sam u šoku šta čitam.
Edit: evo preduhitri me kolega. Još sam u šoku šta čitam.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma neće Bayern dati 75 mil za ovog malog nema šanse.Jest talentovan i sve ali ovo je previše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Full ugovor, prošle godine potpiso, zato košta toliko ili košta puno, pošto su ovo špekulacije koliko je Bajern ponudio. Nek samo dođe može koštati i 200 mil. što se mene tiče.
Coman po milioniti put upitan za sutrašnji meč. Čovjek je nadmašio Robbena po povredama.
Hernandez bi mogao početi ali kao stoper, a David preseliti na klupu da dođe sebi. Davies na lijevoj bekovskoj poziciji.
Sutra bi trebalo biti zvanično sa Rocom.
Hernandez bi mogao početi ali kao stoper, a David preseliti na klupu da dođe sebi. Davies na lijevoj bekovskoj poziciji.
Sutra bi trebalo biti zvanično sa Rocom.
https://www.skysports.com/football/news ... or-forward
The Champions League winners have offered to take the 19-year-old on loan for the rest of this season with an option to buy for £70m next summer.
The Champions League winners have offered to take the 19-year-old on loan for the rest of this season with an option to buy for £70m next summer.
Glasajte ako niste pa da zatvorimo za ovu utakmicu sutra pred novu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Roca je prvi od tri igrača koje će Bayern dovesti do ponedjeljka 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sane nije koštao toliko, a za Odoija da se daje 77 ili 75 miliona koliko već
I am not yet born; O hear me.
Ovo sa Odoiem će na kraju ipak bit klasična posudba, jako malo je vjerojatno da bi vi aktivirali ovakvu buy opciju.
A Sane miriše na pušing, očito mu je to koljeno rak rana a zbog načina njegove igre (finte sa naglim promjenama smjera kretanja) uvijek će bit u latentnoj opasnosti od remisije.
Roca vrlo dobar transfer za nikakve novce (9 milki i dodaci).
A Sane miriše na pušing, očito mu je to koljeno rak rana a zbog načina njegove igre (finte sa naglim promjenama smjera kretanja) uvijek će bit u latentnoj opasnosti od remisije.
Roca vrlo dobar transfer za nikakve novce (9 milki i dodaci).
- Omerbavarac
- Kontakt:
Choupo Moting. 
Jos dvojica.
Jos dvojica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Roca će biti odličan transfer,fizički izuzetno jak,tehnika odlična duge lopte ma siguran sam da će biti odličan na toj poziciji sa kimichom,ili goretzkom.
Ovaj Moting nike loš opcija nećw se buniti ako bude na klupi,a kada bude igrao sasvim solidan napadač.
Malo mi je žao što Fein nike dobio uopšte priliku d azaigra,izgleda da bi mogao u Arminiu
Odoi,iskreno mislim da nema nikakve istine u tih75 mil,jednostavno se takvim naslovima stavlja protisak na klub
Odoi sigurno mećw koštazi više od 50 mil,i možda neki bonusi,ali sve pod uslovom da se i desi.
On sigurno ima ogroman potencijal,i može biti bolji igrač od Comana
Ovaj Moting nike loš opcija nećw se buniti ako bude na klupi,a kada bude igrao sasvim solidan napadač.
Malo mi je žao što Fein nike dobio uopšte priliku d azaigra,izgleda da bi mogao u Arminiu
Odoi,iskreno mislim da nema nikakve istine u tih75 mil,jednostavno se takvim naslovima stavlja protisak na klub
Odoi sigurno mećw koštazi više od 50 mil,i možda neki bonusi,ali sve pod uslovom da se i desi.
On sigurno ima ogroman potencijal,i može biti bolji igrač od Comana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.