Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Serie A
stoka sitnog zuba sa juga naučila šibicarenjem do cilja,zato i jesu rupa obična u svakom segmentu života
Samo Sloboda | COYG
Aaaa,jest se ovaj pdf ujedinio na stranu Juventusa, nece ovo na dobro nikako.
Ono što je najjače je kad napišu tipa 'Juve mi jeste gadan, ali su u pravu'. Jer, ne smiješ/trebaš biti na strani onog ko je u pravu ako ga ne voliš. Ono, možeš zamisliti kako ljudi rezonuju i koliko su ostrašćeni. Otprilike kao i Italijani, slična smo mi sorta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ocekujem Napoli do podne u Torinu sutra.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Romagnoli13
- Kontakt:
Do 10h će biti u Torinu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
The Lega Serie A released a statement confirming Juventus v Napoli is due to go ahead as planned, meaning the Partenopei will forfeit if they don’t attend.
Evo već se i sezona neregularnom proglašuje kad su nanjušili da ništa od titule.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:55Gdje je Juventus tu su i nekakva natezanja i problemi sa savezom.![]()
Kada su stvari jasne kao dan, osim olujnom, jer on je u nekom svom svijetu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Korona i u ACB ligi - Real ne igra u nedelju http://sportklub.rs/Kosarka/Spanija/a35 ... delju.html
Jedan zaražen , odgođena utakmica...
Niđe veze ...
Jedan zaražen , odgođena utakmica...
Niđe veze ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Beduin
- Kontakt:
Nq N1 sad gledam preko 2800 novih slucajeva u Italiji, ali ocito da mediji vise ne pumpaju tu pricu kao u pocetku ili je virus oslabio pa sve vise ljudi je asimptomatski zarazeno.
A u Madrigu blokada i pojacane mjere zbog velikog porasta oboljelih.
Sve ovo je ocekivano i bice jos porasta zarazenih kako mjere popustaju, ljudi sve slobodniji. Ali zivot ide dalje.
A u Madrigu blokada i pojacane mjere zbog velikog porasta oboljelih.
Sve ovo je ocekivano i bice jos porasta zarazenih kako mjere popustaju, ljudi sve slobodniji. Ali zivot ide dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da se oni nadaju da će savez odgoditi sve utakmice da bi njima ugodili.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva cirkus drzava 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Rusi bilježe u prosjeku 10k pozitivnih a nema odgađanja prvenstva. Italija je cirkus ko i balkanske države
Ali niti jedna liga nema ovih problema, kod talijana drugo kolo vec upitno prvenstvo 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nista 3:0 za Juve i to je to. Ronaldo se vec u 3.kolu izdvaja na listi strijelaca.
(Doduse bezze je ovo pravilo za dopisivanje golova odredjenom igracu)
(Doduse bezze je ovo pravilo za dopisivanje golova odredjenom igracu)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Već sam rekao da će Figc odgoditi ovo, jednostavno može u Italiji sve, a i Lo Monaco koji je savjetnik FiGC kaze isto.
U međuvremenu Juventus obavio jutarnji trening pred tekmu, a i sudije su poslane od strane saveza, do 21:30 se čeka ako ne bude nikakvih zvaničnih odluka i piše se 3-0 (kakvo pravilo
). Ali kažem, ići će ovo na mlin onog žohara.

U međuvremenu Juventus obavio jutarnji trening pred tekmu, a i sudije su poslane od strane saveza, do 21:30 se čeka ako ne bude nikakvih zvaničnih odluka i piše se 3-0 (kakvo pravilo

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.