Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 03 okt 2020, 13:54

rishovski je napisao/la:
03 okt 2020, 01:17
Mancini je napisao/la:
02 okt 2020, 14:15
Opet posudba. Je li ovo postajemo filijala udbaškog kluba. I obavezno da ne igra protiv udbaša u 15. kolu. I on i Milanović. A protiv Želje obavezno najjaču ekipu poslati na teren.
Za Adžema me ne čudi. Primili 20 golova što je previše, a igrao je skoro sve utakmice. A i drugi stoper nije ništa puno bolji.
Pa manji klubovi iz glavnih gradova su uvijek bili filijale,tako je sirom ex Yuge...
Ti me klubovi ne interesuju. Ako žele biti iole ozbiljan klub ne trebaju biti ničija "filijala".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 okt 2020, 14:00

Mokroguz je napisao/la:
03 okt 2020, 09:06
Logicno je da cemo posudjivati od Zelje ili Sarajeva, dvije od najjacih ako ne i najjace ekipe u ligi, plus jeftinije ih dovesti(smjestaj sredjen). A da se sad vezemo za masu novih igraca na visegodisnje ugovore kad postoji rizik da hoce napustiti ako bi slucajno ispali. Ovako ce se posudjeni vratiti svom klubu, rezervisti se ne moraju brinuti da je ovo permanentno udaljenost od sansi nego samo privremeno rijesenje. Imat cemo zato vise mjesta prilagoditi ekipu sljedece godine.

Mislim da ce nam se rijesiti vezni red i napad dolaskom Cruza, ne poznajem kako igra, ali valjda zna nesto. Mozda bude dobar playmaker ili spic.
Samo jos odbrana da se popuni, sad smo ostali na Bajraktarevica i Ojdanica za stopere, bocni Besirevic/Dujmovic i Milovic/Lekanic. Treba dva stopera dovesti, jedan od njih treba moci i bocnog igrati ako bude zatrebalo(lijevog prije svega). Ovo je najteza pozicija za naci dobro pojacanje.
Oni da su kvalitetni oni bi igrali u Sarajevu a ne bi ih slali u Olimpik.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 okt 2020, 17:00

Olimpik uspio primiti četiri gola od Radnika. :o :roll:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 okt 2020, 19:42

Bice prenos na MojaTV sutra, pise na portalu. Ako neko spremi ili nadje link sutra bio bih zahvalan. Nemam dostup kanalu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 okt 2020, 21:34

Mislim sto se tice stopera, najbolje bi bilo da dovedemo Jusica ako je moguce. Ima dobrih stopera u ligi, ali niko nece da pusti svoje igrace.
Mozda Tarik Isic ili Kenan Hreljic mogu biti taj drugi. Hreljic je bio odlican u Metallegheu, a Isic je mogao igrati i lijevog beka prosli put kad je igrao za nas. Obojica su iz Sarajeva.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 03 okt 2020, 23:42

Mancini je napisao/la:
03 okt 2020, 13:54
rishovski je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
02 okt 2020, 14:15
Opet posudba. Je li ovo postajemo filijala udbaškog kluba. I obavezno da ne igra protiv udbaša u 15. kolu. I on i Milanović. A protiv Želje obavezno najjaču ekipu poslati na teren.
Za Adžema me ne čudi. Primili 20 golova što je previše, a igrao je skoro sve utakmice. A i drugi stoper nije ništa puno bolji.
Pa manji klubovi iz glavnih gradova su uvijek bili filijale,tako je sirom ex Yuge...
Ti me klubovi ne interesuju. Ako žele biti iole ozbiljan klub ne trebaju biti ničija "filijala".
To je druga tema sto tebe ne interesuje,ali Olimpik je mali klub,bez navijaca,bez podrske grada,prepusten samom sebi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 00:06

rishovski je napisao/la:
03 okt 2020, 23:42
Mancini je napisao/la:
rishovski je napisao/la:

To je druga tema sto tebe ne interesuje,ali Olimpik je mali klub,bez navijaca,bez podrske grada,prepusten samom sebi...
Ne "šupljiraj"! Nije prepušten "sam sebi". Klub vode ozbiljni ljudi skoro pune četiri godine i puno su posla uradili, a i dalje rade.
Ako je klub "mali" to ne znači da treba biti nečija "filijala", pogotovo ako klubovi igraju isti rang takmičenja. Ti igrači ako su kvalitetni onda bi se nametnuli u Sarajevu, ne bi ovdje dolazili. Milanović jeste pojačanje ali njemu posudba traje do 31.12. i onda se vraća. A i vjerovatno uslovljavaju posudbu ne igranjem protiv Sarajeva što je za mene glupost.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 00:09

Mokroguz je napisao/la:
03 okt 2020, 21:34
Mislim sto se tice stopera, najbolje bi bilo da dovedemo Jusica ako je moguce. Ima dobrih stopera u ligi, ali niko nece da pusti svoje igrace.
Mozda Tarik Isic ili Kenan Hreljic mogu biti taj drugi. Hreljic je bio odlican u Metallegheu, a Isic je mogao igrati i lijevog beka prosli put kad je igrao za nas. Obojica su iz Sarajeva.
Jusić se pokazao ranije kao pojačanje u Olimpiku.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 okt 2020, 02:58

Mancini je napisao/la:
04 okt 2020, 00:06
rishovski je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

Ne "šupljiraj"! Nije prepušten "sam sebi". Klub vode ozbiljni ljudi skoro pune četiri godine i puno su posla uradili, a i dalje rade.
Ako je klub "mali" to ne znači da treba biti nečija "filijala", pogotovo ako klubovi igraju isti rang takmičenja. Ti igrači ako su kvalitetni onda bi se nametnuli u Sarajevu, ne bi ovdje dolazili. Milanović jeste pojačanje ali njemu posudba traje do 31.12. i onda se vraća. A i vjerovatno uslovljavaju posudbu ne igranjem protiv Sarajeva što je za mene glupost.
Pa sve to stoji,al realnost je drugacija,da Olimpik moze funkcionisat samostalno ne bi dovodio igrace na posudbu iz Sarajeva ili Zelje ili bilo kojeg kluba... jednostavno nema se para i opet ce se ispast u federalnu i to je neminovno...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 okt 2020, 03:26

rishovski je napisao/la:
04 okt 2020, 02:58
Pa sve to stoji,al realnost je drugacija,da Olimpik moze funkcionisat samostalno ne bi dovodio igrace na posudbu iz Sarajeva ili Zelje ili bilo kojeg kluba... jednostavno nema se para i opet ce se ispast u federalnu i to je neminovno...
Ti k'o da si jucer rodjen, koga foliras ba?
Celiku posudjivali Hodzica, Resica, Pavlovica, Lelica, Crnickog, Novom Pazaru sad Kurdica, Resica, Zeljo TOSK-u i Jedinstvu posudjivali Dacica, Sehice, Karavdica, Slobodi Hajdarevica, pa sad su k'o fol svi ti klubovi redom jadna, ovisna filijala.
Pravis se k'o da smo ih posudili iz Klisa a ne FK Sarajeva i da je po prvi put u historiji nogometa da se posudjuju igraci. Sasvim normalna praksa.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 okt 2020, 13:20

Mokroguz je napisao/la:
04 okt 2020, 03:26
rishovski je napisao/la:
Ti k'o da si jucer rodjen, koga foliras ba?
Celiku posudjivali Hodzica, Resica, Pavlovica, Lelica, Crnickog, Novom Pazaru sad Kurdica, Resica, Zeljo TOSK-u i Jedinstvu posudjivali Dacica, Sehice, Karavdica, Slobodi Hajdarevica, pa sad su k'o fol svi ti klubovi redom jadna, ovisna filijala.
Pravis se k'o da smo ih posudili iz Klisa a ne FK Sarajeva i da je po prvi put u historiji nogometa da se posudjuju igraci. Sasvim normalna praksa.
Pa to je normalna praksa da se igraci posudjuju klubovima koji nemaju love,to jest igraci odlaze na posudbe jer nemaju u tom momentu kvalitet za prvih 11 u maticnom klubu... Čelik nije imao para i zato je i ispao,Jedinstvo je ispalo jer nema para,Tosk isto tako nema love da udje u rang iznad.. Situacija u Slobodi je katastrofa to svako zna...a do kad vidjet cemo... Novi Pazar je bio pred gasenjem i bio u 3 ligi Srbije do prije 2 godine... Sad je u prvoj ligi Srbije zahvaljujuci politici,ne znam koji su zavrsili proslu sezonu negdje oko 6 ili 7 mjesta u drugoj ligi ali eto prebaceni u prvu kao jedini ispunjavaju uslove... ali i dalje nemaju para da bi doveli provjereno ime,kao sto je bilo kad su tek usli prvi put u prvu ligu,kad su mogli dovesti i placati igraca tipa Stefana Babovića koji je poznat po nastupima za Partizan... Tada u to doba nije bilo posudbi iz Sarajeva ili bilo kog drugog kluba u Pazaru... Jer se imalo love... Klubovima koji imaju lovu to dobro dodje,pa salju igrace na posudbe jer tamo igraju i za godinu mozda nesto i bude od takvih igraca... u suprotnom placas ih a sjede... Nije isto posudit afirimisanog igraca i posudit anonimusa...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 13:44

rishovski je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
rishovski je napisao/la:

Dosadan si trolu. Pišeš gluposti samo da bi nešto napisao. Veze ti nemaš. :puke:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 okt 2020, 13:55

Mancini je napisao/la:
04 okt 2020, 13:44
rishovski je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

Dosadan si trolu. Pišeš gluposti samo da bi nešto napisao. Veze ti nemaš. :puke:
Eto da se slozimo da ja nemam veze... Onda pogledaj tabelu i pogledaj roster igraca Olimpika i sve ce ti biti jasno.. Pa pogledaj npr Velež i zasto oni ne dovode npr na posudbe kojekave igrace nego dovedu Nemanju Andjusica,dovedu Radovca,dovedu Prsesa ili Tuzlu City... mogu jer u ovom momentu imaju lovu sto u Olimpiku nije slucaj i zato i jesu rezultati takvi kakvi jesu,malo promijesas prvi sastav,ubacis s klupe i klub iz prve lige RS te nafiluje... to se desava kad nemas ni prvih 11 kvalitetnih nit imas rezerve... najlosiji Olimpik od kad igra premijer ligu...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 14:19

Dosadan si čovječe! Ja jedno a ti drugo. Ja o posuđivanju igrača a ti o lošem igračkom kadru. Imaš opštu temu pa tamo smaraj nekog drugog. Ima tamo dovoljno trolova i psihičkih bolesnika pa njima piši šta hoćeš. Ja ti više neću replicirati.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 okt 2020, 14:22

Mancini je napisao/la:
04 okt 2020, 14:19
Dosadan si čovječe! Ja jedno a ti drugo. Ja o posuđivanju igrača a ti o lošem igračkom kadru. Imaš opštu temu pa tamo smaraj nekog drugog. Ima tamo dovoljno trolova i psihičkih bolesnika pa njima piši šta hoćeš. Ja ti više neću replicirati.
Vidis da ne kontas... Ja ti upravo pricam o tome da se posudjuju igraci jer se nema para da se dovedu kvalitetni igraci,nego se nazor pokusava zakrpiti i sklepat prvih 11 da iole budu konkurentni u ligi...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 14:31

Dvadesetprva prvenstvena utakmica između Slobode i Olimpika. Olimpik i Sloboda su pobijedili po sedam puta, a šest utakmica je završilo neriješenim rezultatom. Olimpik je zadnji put pobijedio 16.8.2014. godine rezultatom 1:0, na Otoci golom Amera Gojaka.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 15:38

Obavezno prime gol u prvom poluvremenu, a u drugom "potop". Ako izgube, a velike su šanse odmah mogu još nekoliko igrača otpustiti jer od njih nikakve koristi. Grupa ublehaša dobila šansu da igraju Premijer ligu BiH. :puke:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 okt 2020, 15:41

FK Olimpik: Hadžić, Ojdanić, Bajraktarević, Muminović, Osmanović, Handžić K., Milanović, Hadžanović, Lekanić, Dujmović, Handžić F.
rishovski je napisao/la:
04 okt 2020, 13:20
Pa to je normalna praksa da se igraci posudjuju klubovima koji nemaju love,to jest igraci odlaze na posudbe jer nemaju u tom momentu kvalitet za prvih 11 u maticnom klubu... Čelik nije imao para i zato je i ispao,Jedinstvo je ispalo jer nema para,Tosk isto tako nema love da udje u rang iznad.. Situacija u Slobodi je katastrofa to svako zna...a do kad vidjet cemo... Novi Pazar je bio pred gasenjem i bio u 3 ligi Srbije do prije 2 godine... Sad je u prvoj ligi Srbije zahvaljujuci politici,ne znam koji su zavrsili proslu sezonu negdje oko 6 ili 7 mjesta u drugoj ligi ali eto prebaceni u prvu kao jedini ispunjavaju uslove... ali i dalje nemaju para da bi doveli provjereno ime,kao sto je bilo kad su tek usli prvi put u prvu ligu,kad su mogli dovesti i placati igraca tipa Stefana Babovića koji je poznat po nastupima za Partizan... Tada u to doba nije bilo posudbi iz Sarajeva ili bilo kog drugog kluba u Pazaru... Jer se imalo love... Klubovima koji imaju lovu to dobro dodje,pa salju igrace na posudbe jer tamo igraju i za godinu mozda nesto i bude od takvih igraca... u suprotnom placas ih a sjede... Nije isto posudit afirimisanog igraca i posudit anonimusa...
U jednom momentu kazes da TOSK nema para da udje u PL, a mi smo usli eto besplatno. Novi Pazar pred gasenjem prije 3 godina pa se i dalje nekako racuna, vratili se u Superligi i sad posudili, a ne prije 3 godine. Oni su u zadnjih 12 godina posudjivali igrace, 2014-15 kad su zavrsili na peto mjesto su posudili Kostica iz Sarajeva.
Kao drugo, doveli smo Sisica, Perisica, Hadzanovica, Bajraktarevica, Hamzica samo u ovom prelaznom roku. Masu "ne-anonimusa", ali nisu tu zbog imena, nego sto znaju igrati. Vec od prije su Muminovic, Hadzic.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 15:45

Evo ga i drugi. :o Otjerajte bandite nesposobne! :puke: :puke: :puke:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 okt 2020, 15:50

Kao što sam nedavno napisao ublehe ne mogu nikome uzeti boda. A odmarali ih pa nisu išli u Prijedor! :rol: :rol: :rol: :puke: :puke: :puke:

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.