FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ara potpisao za Kasimpašu.
Unaprijed da odgovorim: ne znam koliki procenat imamo od Hodžića. I ovdje piše da je posudba u pitanju.
Unaprijed da odgovorim: ne znam koliki procenat imamo od Hodžića. I ovdje piše da je posudba u pitanju.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 04 okt 2020, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
HirosU raji je poznat kao Mamba, pratitelji na društvenim mrežama ga označavaju pod tim nadimkom.
@Mamba21, jesi li to ti?

-
- Kontakt:
Hajro i Ara ponovo zajedno, nakon pjetlića, pionira, kadeta, juniora i prvog tima.
Posudba je u pitanju.
Posudba je u pitanju.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar: Erić – Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić – Sadiković, Hajdarević, Veselinović, Bekrić – Lendrić, Juričić
Sastav koji je istrcao na teren protiv TC u onoj generalci pred pocetak sezone
Sastav koji je istrcao na teren protiv TC u onoj generalci pred pocetak sezone
Od igraca kojeg je Liverpool kupio jako mladog, i kojem se predvidjala svjetska karijera, Ara je zbog svoje neozbiljnosti i lijenosti dosao do tog nivoa da u 26-oj godini sjedi na klupi u Madjarskoj ligi i evo sad ide na posudbu u Kasimpasu u Turskoj ligi..
Bila plataOsim: Imat ćemo 11 igrača spremnih da se biju, trude i trče

Ma mi sutra moramo pobjediti, ne znam kako, ali moramo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Amare morel' se kad reći idemo im yebat majku majcinu taman sa djecom da izadjemo?
Igramo kuciavalPacidoroP je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:14Amare morel' se kad reći idemo im yebat majku majcinu taman sa djecom da izadjemo?

Jos nismo kompletni

Samo realne izjave treba davati. Nista nema od nekog "hajca" za javnost.
Ove izjave ako ce ista imati, imat ce kontra efekat. Ali eto hajd. Sta da covjek vise kaze
.

@igrajlopte 🐦
A ja ne znam sta bi vi da kaze u ovoj situaciji? Da cemo "zgazit" nekog, a sa jacim sastavom nego ce to biti sutra bar po imenima izgubili od Krupe. Nema Stilica, Sadikovic u Poljskoj, Miletic povrijedjen, Bojo nije spreman, pola sastava van forme..
Treba reci "pregazit cemo ih", a sutra ekipa moze odigrati kao protiv Krupe i dobio si klinac. Od pricanja nekih bajki nema koristi nikad bilo pred utakmicu ili ovako mimo.
Treba reci "pregazit cemo ih", a sutra ekipa moze odigrati kao protiv Krupe i dobio si klinac. Od pricanja nekih bajki nema koristi nikad bilo pred utakmicu ili ovako mimo.
JAMAK -------- HAJDAREVIĆ
-----------BEKRIĆ-------------
-------------ZEC------------
Seksi!
-----------BEKRIĆ-------------
-------------ZEC------------
Seksi!
-
- Kontakt:
Klasicni balkanski mentalitet,uzeo pare u Dinamu i otisao u Madarsku za 500 000 eura po sezoni i sad mu svejedno hoce li igrati i kako ce igrati pare idu.Kad mu istekne ugovor jos dvije godine u drugoj turskoj i nazad u Zelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.