Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yebem glavnom sudiji milu majku lopovsku.
-
- Kontakt:
Druze dobili smo 3 zuta kartona za nista, bez ijedne opomene, odmah zuti a na drugoj strani nista. Vec smo Zeljkovica izgubili za sljedecu. Sve sto se trazi je 50 50 sudjenje, a ne 70 30forza_juve je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Pa dobro opce poznato da ce malkice siljiti borcu, politicki je to klub ( jedino skinu gace Sarajevu ), ali brate ovi navijaci veleza se raspi.de svaku utakmicu s kim god da igraju. Vala dosadi njihovo kukanje, ponasaju se kao da su najbolja ekipa i da ih svako sputava a realnost je da su sredina tabele ni gore ni dole ne mogu.
Forzza Velez
Ovaj sudija na utakmici Borac Velež je teška neznalica.
- forza_juve
- Kontakt:
Pa ne moze kazem ti, borac je politicka ekipa mora im siljiti bar u BL. Uz silni nedostatak igraca, malo guranja od sudija bod ko munara ovdjeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:45Druze dobili smo 3 zuta kartona za nista, bez ijedne opomene, odmah zuti a na drugoj strani nista. Vec smo Zeljkovica izgubili za sljedecu. Sve sto se trazi je 50 50 sudjenje, a ne 70 30forza_juve je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Pa dobro opce poznato da ce malkice siljiti borcu, politicki je to klub ( jedino skinu gace Sarajevu ), ali brate ovi navijaci veleza se raspi.de svaku utakmicu s kim god da igraju. Vala dosadi njihovo kukanje, ponasaju se kao da su najbolja ekipa i da ih svako sputava a realnost je da su sredina tabele ni gore ni dole ne mogu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Moze link?
- RollingPaper
- Kontakt:
Dugo nisam vidio vece domaćinsko sudjenje nego ovo u Banja Luci
Ovaj Zaka bio u repci jbt hahahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ko o cemu BL kurvice o poštenju
Kada se prošle godine sviralo toliko penala Borcu nisam nešto vidjeo da ste se žalili iako bi sa VAR-om pola tih penala završilo sa žutim kartonom radi simulacije...a sto se tice naseg kukanja - kad ti ne sviraju minimum dva cista penala ove sezone (TC i Radnik) ne mozes bas ocekivati da cemo obozavati sudije, ali vi to ne bi znali
Nek vam je sa srecom - trebat ce vam kad zafali "repa"
Kada se prošle godine sviralo toliko penala Borcu nisam nešto vidjeo da ste se žalili iako bi sa VAR-om pola tih penala završilo sa žutim kartonom radi simulacije...a sto se tice naseg kukanja - kad ti ne sviraju minimum dva cista penala ove sezone (TC i Radnik) ne mozes bas ocekivati da cemo obozavati sudije, ali vi to ne bi znali
Nek vam je sa srecom - trebat ce vam kad zafali "repa"
Mostar u srcu, Velež do groba
Velež nije šutno na gol u prvom djelu, al sudija kriv
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ko to od nas kaze da smo top ekipa?forza_juve je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Pa dobro opce poznato da ce malkice siljiti borcu, politicki je to klub ( jedino skinu gace Sarajevu ), ali brate ovi navijaci veleza se raspi.de svaku utakmicu s kim god da igraju. Vala dosadi njihovo kukanje, ponasaju se kao da su najbolja ekipa i da ih svako sputava a realnost je da su sredina tabele ni gore ni dole ne mogu.
Realno znamo da smo tu negdje od 4-7 mjesta. Sudija je danas ili prelos ili prodan. U svakom slucaju je sramota za ligu.
Bjeri bolan nemoj bez veze pisati.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
To je ustaljena praksa rezimskog kluba. Svaka im je takva.RollingPaper je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:48Dugo nisam vidio vece domaćinsko sudjenje nego ovo u Banja Luci
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Kakva je Zakaric bio igracina dok je igrao u Zelji, sad u Borcu ocajan
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gdje je nestao respekt između velikana. Teške riječi padaju.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Prva stvar fudbalska, bolji smo za tri klase...
Druga stvar, nije mi jasno da u jednom gradu dva mentaliteta, ovi zapadno prirodna gospoda, ovi istocno cigisi pravi...
Druga stvar, nije mi jasno da u jednom gradu dva mentaliteta, ovi zapadno prirodna gospoda, ovi istocno cigisi pravi...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
- Kontakt:
Ne vidim nacin na koji Borac moze biti medju prve 2 ekipe, Sarajevo je svjetlosnu godinu ispred njih a i Zrinjski.
Forzza Velez
Stvarno Gigovic nema objektivan pogled na ekipe. Cak i ovaj komentator koji je Borcevac btw (ali je realan) mu je nasao par greski kroz svoj komentar.
Generalno Borac jako spor,osjeti se odlazak Danilovica u sredini ih nigdje nema.Mali Lukic i napadu izgleda da mu je mrsko zivjeti a ne igrati.
Velez dobro stoji,ali ima problem prema naprijed jel idu sa samo 2 igraca gore i to je premalo za bilo sta pa imamo ove neke suteve nepotrebne jel jednostavno neka se kome odigrati.
Generalno Borac jako spor,osjeti se odlazak Danilovica u sredini ih nigdje nema.Mali Lukic i napadu izgleda da mu je mrsko zivjeti a ne igrati.
Velez dobro stoji,ali ima problem prema naprijed jel idu sa samo 2 igraca gore i to je premalo za bilo sta pa imamo ove neke suteve nepotrebne jel jednostavno neka se kome odigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakvo je ovo suđenje ? Sramota,,10-ak pogrešaka na štetu Veleža..užas
-
- Kontakt:
Lizu se dva rezimska klubaFighter1926 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:51Prva stvar fudbalska, bolji smo za tri klase...

Mostar u srcu, Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.