Jbg kako ti da razumijes navijace velikana,kad navijas za nakazu iz medjugorja...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
19V22
-
- Kontakt:
Pa levati nije Gigovic i linijski sudija. Ili jeste?
Levati..
Levati..
#musvdg
- feniksptica
- Kontakt:
Toliko pompe a najdrasticnija greska na stetu Borca...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hoce li na poluvremenu ici ono standardno zastrasivanje protivnika i dodatni pritisak koreografijom i nacionalistickim / fasistickim pjesmama? Ono da se ponasate kao na Guci a ne na sportskom terenu.
Jel' Dodik vec zvao sudiju i zaprijetio mu izbacivanjem iz stranke ako Borac ne pobijedi?
Jel' Dodik vec zvao sudiju i zaprijetio mu izbacivanjem iz stranke ako Borac ne pobijedi?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Pa sta sam pogresno rekao?Pirke je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:49Ko to od nas kaze da smo top ekipa?forza_juve je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Pa dobro opce poznato da ce malkice siljiti borcu, politicki je to klub ( jedino skinu gace Sarajevu ), ali brate ovi navijaci veleza se raspi.de svaku utakmicu s kim god da igraju. Vala dosadi njihovo kukanje, ponasaju se kao da su najbolja ekipa i da ih svako sputava a realnost je da su sredina tabele ni gore ni dole ne mogu.
Realno znamo da smo tu negdje od 4-7 mjesta. Sudija je danas ili prelos ili prodan. U svakom slucaju je sramota za ligu.
Bjeri bolan nemoj bez veze pisati.
Jesu li se navijaci prsili na pocetku ide minimalno evropa?
Jesam li rekao da mora siljiti borcu radi politike, to je takav klub nema nista posteno kod njih.
Ja bih volio da bude x ili 2 ali tesko, ima jos kartona da podijeli sto ce se i desiti.
Borac je vise nahajcan od medija i navijaca, postenom borbom bi se borili za evropu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Ajmo nepostojeći penal, da se bar opravda ovo idiotsko kmečanje.
Kad u Borcu budu dijelili premije nemoj slucajno da zaborave ovog sudiju. Valjo im je čojk, a treba valjat.
- feniksptica
- Kontakt:
Bilo je to i protiv Zelje i Sarajeva. Al ako si kvalitetniji pobijedis i ekipu i to sve zajedno ko oniZoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:54Hoce li na poluvremenu ici ono standardno zastrasivanje protivnika i dodatni pritisak koreografijom i nacionalistickim / fasistickim pjesmama? Ono da se ponasate kao na Guci a ne na sportskom terenu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Zrinjski-Sarajevo sutra jel na Areni
Kao navijac Veleza kazem da nismo kvalitetniji protivnik u ovom susretu i sa ovakvom postavom.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:57Bilo je to i protiv Zelje i Sarajeva. Al ako si kvalitetniji pobijedis i ekipu i to sve zajedno ko oniZoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:54Hoce li na poluvremenu ici ono standardno zastrasivanje protivnika i dodatni pritisak koreografijom i nacionalistickim / fasistickim pjesmama? Ono da se ponasate kao na Guci a ne na sportskom terenu.
Ali to ne opravdava ono sto se najavljivalo od samog delegiranja "sudije" po politickoj liniji - lakrdiju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ovi iz Mostara jos juce poceli sa kmecanjem....ja ovo jos nisam vidio.
Najveca greska sudije je sprecavanje Vranjesa u 1 na 1 situaciji. Druga hreska je Zakaricu zuti. Dakle "ostetio" je obe ekipe, i cemu plakanje ovih mostaraca i sarajlija ovde jbt.
Najveca greska sudije je sprecavanje Vranjesa u 1 na 1 situaciji. Druga hreska je Zakaricu zuti. Dakle "ostetio" je obe ekipe, i cemu plakanje ovih mostaraca i sarajlija ovde jbt.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Moja tv.
Željo na areni
Željo na areni
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mozda je Velez zasluzio 3 zuta kartona, ali brat bratu Borac je zasluzio barem 2 zuta kartona. Ako je navijacima drugih klubova to nebitno, onda oni ne razumiju kako se krade!
Ocekujem za Velez i crveni..nazalost
Ocekujem za Velez i crveni..nazalost
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pa tko bi pijačare razumio, oni su fudbalski hipsteri koji fetišiziraju retro i nefunkcionalno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Cekamo penal za borac
- feniksptica
- Kontakt:
Niste objektivni, ofsajd na vasu korist je daleko najveca greskaZoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:01Kao navijac Veleza kazem da nismo kvalitetniji protivnik u ovom susretu i sa ovakvom postavom.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:57Bilo je to i protiv Zelje i Sarajeva. Al ako si kvalitetniji pobijedis i ekipu i to sve zajedno ko oniZoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:54Hoce li na poluvremenu ici ono standardno zastrasivanje protivnika i dodatni pritisak koreografijom i nacionalistickim / fasistickim pjesmama? Ono da se ponasate kao na Guci a ne na sportskom terenu.
Ali to ne opravdava ono sto se najavljivalo od samog delegiranja "sudije" po politickoj liniji - lakrdiju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sto se tice fizickog kontakta sudjenje je domacinsko to svi vidimo, ali do sada ja ne vidim da je ostetio velez u bilo kojoj situaciji, da je ofsajd digao njima kao u situaciji sa vranjesom, mogu misliti sta bi se pisalo ovdje...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Los je sudija. Generalno.
Ako sta kardinalno ne dosudi, ocekujem da Velez ostane neporazen.
Hajmo rodjeni!
Ako sta kardinalno ne dosudi, ocekujem da Velez ostane neporazen.
Hajmo rodjeni!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Zuti Cvijanovicu i zuti Zakaricu??Fighter1926 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:05Sto se tice fizickog kontakta sudjenje je domacinsko to svi vidimo, ali do sada ja ne vidim da je ostetio velez u bilo kojoj situaciji, da je ofsajd digao njima kao u situaciji sa vranjesom, mogu misliti sta bi se pisalo ovdje...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.