English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
ahahahahahahhahahaha jedinstva bokte vidio kuci 6 komada i kad mi dodje onda na pdf Barce
Pa covjece da sve igrace rasprodamo ne bi ovako bili qarina u ligi
Pa covjece da sve igrace rasprodamo ne bi ovako bili qarina u ligi
27.10.2020
- Chapman1886
- Kontakt:
pa ole nikad u životu nije no trenirao ozbiljan klub,što bi i poslije dobijao

Samo Sloboda | COYG
Izađite momci, necemo vam nista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sutra nek Poche dodje, trebat ce mu barem dvije sezone da napravi zeljeni tim. Na tom putu naletit ce na masu prepreka.
Jozun je imao problema u svojoj misiji, gdje je nakon odlicne sezone u kratkom periodu izgubio kompas, Lujo je pokusavao nekave zlj kombinacije a evo sada Ole kiksa iako je npr. prosle imao odlican ucinak protiv ekipa gornje etaze.
U cijeloj ovoj šaradi nekako uvijek iskacu imena onih koji bi trebali biti kljucni. U zadnje vrijeme Pogba i Maguire tu svakako prednjace. Labilni je imao problema i sa pomenutim Jozunom, zbog meceva koji nisu dostojni njegove reputacije.
Jozun je imao problema u svojoj misiji, gdje je nakon odlicne sezone u kratkom periodu izgubio kompas, Lujo je pokusavao nekave zlj kombinacije a evo sada Ole kiksa iako je npr. prosle imao odlican ucinak protiv ekipa gornje etaze.
U cijeloj ovoj šaradi nekako uvijek iskacu imena onih koji bi trebali biti kljucni. U zadnje vrijeme Pogba i Maguire tu svakako prednjace. Labilni je imao problema i sa pomenutim Jozunom, zbog meceva koji nisu dostojni njegove reputacije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kad je nivo i kvalitet lige u rangu stare coca cola league one.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:
Asteriks je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:24Sutra nek Poche dodje, trebat ce mu barem dvije sezone da napravi zeljeni tim. Na tom putu naletit ce na masu prepreka.

Samo Sloboda | COYG
Jel realno da se covjek smjeska 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dešavalo se i prije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
Ako pogledate realno igrace,tekme vidjet cete da je Totenh jaci od uniteda po tome.
Prosla sezona je mjerilo sto Mou nije uspio postaviti svoj nacin igre.
Druga stvar sto Mou najbolje statisticki igra drugu sezonu.
Ovo pokazuje da je neke stvari uklopio ali kako ne bi kada je ovo ekipa koja je igrala finale Lp.
Nisam gledao tekmu ali vidim golove,united nema odbranu.
Kupis Megvajera,mislis da si rijesio problem mozda jesi jer imas kvalitetnijeg stopera od ostalih.
Ali u dvije tekme kod kuce 9 golova je puno.
Njima je najlakse Oleu dati otkaz dovesti Pochea i opet isto haha
Prosla sezona je mjerilo sto Mou nije uspio postaviti svoj nacin igre.
Druga stvar sto Mou najbolje statisticki igra drugu sezonu.
Ovo pokazuje da je neke stvari uklopio ali kako ne bi kada je ovo ekipa koja je igrala finale Lp.
Nisam gledao tekmu ali vidim golove,united nema odbranu.
Kupis Megvajera,mislis da si rijesio problem mozda jesi jer imas kvalitetnijeg stopera od ostalih.
Ali u dvije tekme kod kuce 9 golova je puno.
Njima je najlakse Oleu dati otkaz dovesti Pochea i opet isto haha
United od 28e minute igrao s igracem manje i to je sva prica ove utakmice.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E cuj primili sest komada na Old Traffordu.
Ole 

- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako je tužno gledat' Evru u ovom Sky postmach komentaru, čovjek će zaplakat od muke. Ljudina.
- Chapman1886
- Kontakt:
Jesu ga to poceli dovodiiti u studio? Isplatilo se kmecanje o rasizmu u fudbalu, vidim...
Priča kako mu je klub prop'o.
A redovno je on na Sky-u ove sezone, skoro sve utakmice ManU bude, al' sad se raspada jadan, baš se vidi da mu nije dobro.
A redovno je on na Sky-u ove sezone, skoro sve utakmice ManU bude, al' sad se raspada jadan, baš se vidi da mu nije dobro.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 04 okt 2020, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 7 gostiju.