AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa kad nece napad, hoce Theo.
Aferim!
Aferim!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Momcima svaka cast. Treba nam ova pobjeda,a nije da nismo desetkovani
„Ridiger“ ga potplatio pa ga promovise.celikmilan je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:34Ko je ovaj komentator? Ide mi na živce. Koliko gluposti je izgovorio nije normalno.
Tako tako jos,hajmo jos jedan pa da budemo prvi na tabeli 
- muha milanez
- Kontakt:
Tako se igra
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako bi Leao igrao da se jos malo i trudi.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
x2
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trebao je Sale da ovo zakuca..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvo rutiniranje i večeras. Tri od tri, bez primljenog gola. Unatoč problemima sa povredama, koronom i prezgusnutim rasporedom.
Calabria i večeras odličan. Kao i Gabbia. Hakan strašno otvorio sezonu, 4 gola i 3 asistencija zasad.
Čemu davanje 50M za Chiesu kad ovaj Belgijanac igra sve bolje i bolje.
Calabria i večeras odličan. Kao i Gabbia. Hakan strašno otvorio sezonu, 4 gola i 3 asistencija zasad.
Čemu davanje 50M za Chiesu kad ovaj Belgijanac igra sve bolje i bolje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
1 - #ACMilan are the first team to play with 7 starters born since 1/1/1999 in a single match in the Top-5 European Leagues. Freshness.
Neki novi klinci
Bas rutinska pobjeda,steta sto nisu dali jos jedan da zasjedemo na prvo mjesto.
Ehh sad odmoriti napuniti baterije pa se onda potuci sa Interom
Neki novi klinci
Bas rutinska pobjeda,steta sto nisu dali jos jedan da zasjedemo na prvo mjesto.
Ehh sad odmoriti napuniti baterije pa se onda potuci sa Interom
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sale em je trkač, em se momak odlično služi s obje noge, em ima dobru tehniku. Em je plaćen par miliona, a tek 21 godina. Očekujem sličan napredak i malog Norvežanina, samo dok se prilagodi ekipi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao ih i uz onu qurcobolju uništio. 
Rutinska pobjeda, ali meni se igra nešto nije svidjela kao ni u prethodna dva kola iako se sezona otvorila uz tri lagana protivnika, ali ide pravi test poslije pauze da vidimo gdje smo.
Mada sad zasad je bitno nizati pobjede, igra me ni ne interesuje toliko. Niti je ekipa kompletna niti su u optimalnoj fizičkoj spremi.
Rješavajte tog Kabaka yebo vam on sve.
Rutinska pobjeda, ali meni se igra nešto nije svidjela kao ni u prethodna dva kola iako se sezona otvorila uz tri lagana protivnika, ali ide pravi test poslije pauze da vidimo gdje smo.
Mada sad zasad je bitno nizati pobjede, igra me ni ne interesuje toliko. Niti je ekipa kompletna niti su u optimalnoj fizičkoj spremi.
Rješavajte tog Kabaka yebo vam on sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ma vala ekipa je baš fino skopljena, imas u svakoj liniji talentovane igrače. Naravno, biće i padova i poraza, ali ovo sad što Milan ima je zalog za budućnost. Uz to, trenutno imamo realne šanse da se izborimo za Lp. Sasvim dovoljno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Razbili smo ih u 2 dijelu, momcima svaka cast. Idemo dalje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
celikmilan
- Kontakt:
Kaže ističe zadnji minuta sudijske nadoknade a ono prođoše samo 4 sekunde.betton je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:37„Ridiger“ ga potplatio pa ga promovise.celikmilan je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:34Ko je ovaj komentator? Ide mi na živce. Koliko gluposti je izgovorio nije normalno.![]()
Igra nije bila najbolja ali nova pobjeda je najvažnija. Vidjelo se da je Hakan tu nezamjenjiv.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još da Maldini završi stopera večeras i taman. Dosta do Januara, osim ako se ne ukaže neka fina prilika za back up Kessieu. Pa i to riješiti već sad.
- nextterrain
- Kontakt:
Ovo je bas rutinski bilo, malo nam je falilo da osvojimo septembarski Scudetto
salu na stranu, Sale je prezahvalan igrac i vrlo inteligentan i tek ima 21 godinu, za rotaciju odlican
kod Hauge se vidi da ima slifa, ali mu treba jos vremena s timom. Imamo bas finu ekipicu i poslije dugo vremena uzivam ih gledati jer znam da mogu puno bolje od ovog jer su svi talentovani
salu na stranu, Sale je prezahvalan igrac i vrlo inteligentan i tek ima 21 godinu, za rotaciju odlican
kod Hauge se vidi da ima slifa, ali mu treba jos vremena s timom. Imamo bas finu ekipicu i poslije dugo vremena uzivam ih gledati jer znam da mogu puno bolje od ovog jer su svi talentovani
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.