tzboy je napisao/la:mislim da ovaj ljuman ima vise komentara na fk sloboda nego na fk buducnost banovici.........naporan si mali.
(aj iskreno mi reci jel ti kisloo gloova)![]()
![]()
hahaha pa nema na temi fk buducnost samo on pa mu dosadno ........
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
tzboy je napisao/la:mislim da ovaj ljuman ima vise komentara na fk sloboda nego na fk buducnost banovici.........naporan si mali.
![]()
Nego sta ima u gradu novo ?harry_90 je napisao/la:Haj necemo vise o Zrnanovicu,bezze napises info neko se ubaci i prica svoje price.
Poskupljuje grijanje za 12% od nove godinaUrban Se Vratio je napisao/la:Nego sta ima u gradu novo ?harry_90 je napisao/la:Haj necemo vise o Zrnanovicu,bezze napises info neko se ubaci i prica svoje price.
Hahahahaha blago meni onda.harry_90 je napisao/la:Poskupljuje grijanje za 12% od nove godinaUrban Se Vratio je napisao/la:Nego sta ima u gradu novo ?harry_90 je napisao/la:Haj necemo vise o Zrnanovicu,bezze napises info neko se ubaci i prica svoje price.kakve su sanse da se Crnogorac vrati u tim ?
imas ukupno 2 posta nesto pricas gdje ja imam vise postova....šta ima VELIKItzboy je napisao/la:mislim da ovaj ljuman ima vise komentara na fk sloboda nego na fk buducnost banovici.........naporan si mali.
![]()
a ja rekla dostaaaa...cccc...kakve veze sho ima 2 posta...ja kazem normalan svjet nemoze da citaaa nista na ovom forumu on je garant maksuz se prijavio da tebi ness kazee i stvarnooo dosta je vise prepirke sta nas briga ko ima koliko postova pa mislim stvarno smijesnoooo...cccLjumani_Banovici je napisao/la:imas ukupno 2 posta nesto pricas gdje ja imam vise postova....šta ima VELIKItzboy je napisao/la:mislim da ovaj ljuman ima vise komentara na fk sloboda nego na fk buducnost banovici.........naporan si mali.
![]()
Prva se zaviorila u EUProbisvjet je napisao/la:Bez zastave Slobode nigdje.![]()
[youtube][/youtube]
ti si sad neko i nesto sto imas 611 postova hahah cestitam posteruLjumani_Banovici je napisao/la:imas ukupno 2 posta nesto pricas gdje ja imam vise postova....šta ima VELIKItzboy je napisao/la:mislim da ovaj ljuman ima vise komentara na fk sloboda nego na fk buducnost banovici.........naporan si mali.
![]()
marseille_unique je napisao/la:glup vam ja klip i ovajk je glup sto prica ponasa se kao da mu je 12 godina djecije price
SaltCityAttack je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:glup vam ja klip i ovajk je glup sto prica ponasa se kao da mu je 12 godina djecije price
halooo sta ovo pises?...znas li ti ko je ovaj lik i ti nas tuzlak i nasa fukara?...hajde ziv bio izbrisi se sa foruma zivis tu U USA i ti si fukara koja je nasla naseg Krzu nazivati glupim....srami se fujj..ne javljaj se vise na ovu temu fukaro iz usa, ako nisi spreman poslati par stoja dolara za udruzenje, jer ti kada imas takvo misljenje za ove momke na videu onda ti zaista nisi nasa Fukara... ustvari jesi Fukara iz USA,koja nam ustvari nije potrebna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.