FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke momcina na 3 boda,idemo dalje,pa sta Bog da 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Ali u nastavak ulazimo i jači za dva igrača (Halvadžić i Pezer)... Do kraja ove godine imamo još 9 utakmica (6 u gostima i samo 3 kod kuće), morat ćemo negdje otkinuti koji bod.
Prošle godine smo imali 17 bodova nakon 19 kola...
Prošle godine smo imali 17 bodova nakon 19 kola...
Šta su vidjeli evo ja i dalje gledam i nije mi jasnoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:07Ali koja đubrad ovi igrači olimpika, protestvuju kod 2. gola, a svi vidjeli da je go. I to toliko ubjeđuju sudiju ahahaha
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Dobro je, pobjeda ali je razlika od dna do 5 mjesta u 3 boda gore dole
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna 3 boda, iako tek sad dolazi dosta gostujucih utakmica a mi sve losije na terenu stojimo.
Pauza u odlicno vrijeme dosla. Tamam da Pezer i Halvadzic odrade koji trening sa ekipom i izbore se za minutazu.
Pauza u odlicno vrijeme dosla. Tamam da Pezer i Halvadzic odrade koji trening sa ekipom i izbore se za minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Velež protiv nas bez Brandaa
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
I bez Zeljkovića...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
protiv olimpika nismo nijedan korner izveli 
- Beduin
- Kontakt:
Nedostatak Brandaa je odlicna stvar, a i Zeljkovic im je standardan. Mozemo se tamo nadigravati, u ovom omjeru snaga nisu mnogo jaci od nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Treba igrati, boriti se, stvarati šanse, nekad uđe, nekad ne... Ali ti se vrati... Mi smo protiv ssh zaslužili min. bod, izgubili smo, vratilo se danas, 1 šut dva gola
Mi sa Predragovicem i ovim Pezerom dobijamo jednu sasvim novu dimenziju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Važna 3 boda u borbi za opstanak. Valjda kome otkinemo koji bod na strani. Težak nam je raspored sljedeća 4 kola baš.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Steta sto Krupa uze ono Zelju u gostima, imali bi finu prednost u nastavku sezone.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Joj ovog malog tom keta upalio se ko cir,krivoca haman,nema vise primirit svlacionici kluba i turat nos...sta kaze nije drugi gol slobode...veliki plus za ovu upravu sto su distancirali ove mahalaše...prije se u svlacionicu Slobode ulazilo kako se htjelo...ps:borbeno protiv veleza,pa sta bude.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
gdje je kreten to pisao?HPCompaq je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:19Joj ovog malog tom keta upalio se ko cir,krivoca haman,nema vise primirit svlacionici kluba i turat nos...sta kaze nije drugi gol slobode...veliki plus za ovu upravu sto su distancirali ove mahalaše...prije se u svlacionicu Slobode ulazilo kako se htjelo...ps:borbeno protiv veleza,pa sta bude.
Treba biti spreman na sve ova rezija u vidu MTL nece dozvoliti da ispadne jedan klub iz RS mozda se varam mozda ne al' cini mi se da ce se voditi borba izmedju nas i MDK za drugog putnika u nizi rang, zato postepeno na vrijeme skupljati bodove i odvojiti se od donjeg dijela tabele ako je neko gledao Velez jest da oni nisu tema al' sramotno ih je sudija unakazio kao što je nas na otvaranju Grbavice tj. istocne tribine.. Podrška ekipi i glavu gore Olimpik je vec prezaljen njima valja u prvu Federalnu nadam se da mi necemo biti drugi putnik po bodove u Mostar za mirniji završetak prvog dijela sezone imamo 6 u gostima i 3 kuci negdje se bodovi sa strane moraju donijeti u Tuzlu...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ja mislim da je samo borac povlašten, ali ako bismo bili sa kru. ili rad. u egalu u finišu, vjerovatno bi njih ostavili.samirr je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Treba biti spreman na sve ova rezija u vidu MTL nece dozvoliti da ispadne jedan klub iz RS mozda se varam mozda ne al' cini mi se da ce se voditi borba izmedju nas i MDK za drugog putnika u nizi rang, zato postepeno na vrijeme skupljati bodove i odvojiti se od donjeg dijela tabele ako je neko gledao Velez jest da oni nisu tema al' sramotno ih je sudija unakazio kao što je nas na otvaranju Grbavice tj. istocne tribine.. Podrška ekipi i glavu gore Olimpik je vec prezaljen njima valja u prvu Federalnu nadam se da mi necemo biti drugi putnik po bodove u Mostar za mirniji završetak prvog dijela sezone imamo 6 u gostima i 3 kuci negdje se bodovi sa strane moraju donijeti u Tuzlu...
što se tiče suđenja nama, ja nemam nekih zamjerki osim ofsajda protiv sarajeva i nekih situacija protiv ssh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.