Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
KO da gledam imaš i dokumentovano.KOju smo to utakmicu kupili, reci nam da ne živimo u zabludi?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:28Pretjeruju. Nistw sutali kako treba. Pogledajte istini u oci. Jedan Olimpik vas dobije i sta hocete sad. Crveni zasluzen. Bolji od vas i to je to. Najgori na forumu ovdje daleko, trpaju se negdje u neki vrh a ne pripadaju tu uopste. Nekultura na nivou
Sad da ja napisem provjerene podatke kako ste vi kupovali utakmice u prvoj federalnoj opet bi se ludi pravili i cvjecke
Aj ti, sve si napisao onom analizom, nemamo šta ja i ti pričati. Što se mene tiče, dabogda vam Jagodić doživotno bio trener. Je li pošteno?vlakanje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:30evo sad ponuda, ali najozbiljnija!
kladimo se ti i ja ko ce prije da leti sa klupe! dudic ili jagodic! ja kazem dudic i ako dobijem opkladu, ti postavis sebi jagodicevu sliku za avatar do kraja sezone!
ako jagodic prije dudica odleti sa klupe obrnuto! ja dudicevu sliku kacim za avatar do kraja sezone!
posteno?
Ti hoces da kazes da je sudenje bilo dobro i da direktno sudija nije odlucio pobjednika vcrs, nego da su nas cisto fudbalskim znanjem ppbjedili???feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:28Pretjeruju. Nistw sutali kako treba. Pogledajte istini u oci. Jedan Olimpik vas dobije i sta hocete sad. Crveni zasluzen. Bolji od vas i to je to. Najgori na forumu ovdje daleko, trpaju se negdje u neki vrh a ne pripadaju tu uopste. Nekultura na nivou
Sad da ja napisem provjerene podatke kako ste vi kupovali utakmice u prvoj federalnoj opet bi se ludi pravili i cvjecke
Ooooo vlado nisam te poznao, pa ja sve kontam što si navalio s kockanjem klošarčino raspala. Neće Feđa nigdje ne boj se ti za njega. Malo poradite na tome kako da dobijete nekoga, a da ne moraju sudije igrati za vas. Stavi Gigovića na avatar glupane, ta on te i napravio...vlakanje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:30evo sad ponuda, ali najozbiljnija!
kladimo se ti i ja ko ce prije da leti sa klupe! dudic ili jagodic! ja kazem dudic i ako dobijem opkladu, ti postavis sebi jagodicevu sliku za avatar do kraja sezone!
ako jagodic prije dudica odleti sa klupe obrnuto! ja dudicevu sliku kacim za avatar do kraja sezone!
posteno?
Sto bi zivio u zabludi, imam dokumentovano od dva igraca razlicita tima..al ne bih ja to nikad objavio. Samo hocu rec nema postene ekipe nema. DA vi sad nekog toliko napadate a skoro ste krupnije greske pravilimujoisuljo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:33KO da gledam imaš i dokumentovano.KOju smo to utakmicu kupili, reci nam da ne živimo u zabludi?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:28Pretjeruju. Nistw sutali kako treba. Pogledajte istini u oci. Jedan Olimpik vas dobije i sta hocete sad. Crveni zasluzen. Bolji od vas i to je to. Najgori na forumu ovdje daleko, trpaju se negdje u neki vrh a ne pripadaju tu uopste. Nekultura na nivou
otvorices oci jednoga dana i ti i svi ostaliBaader je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:33Aj ti, sve si napisao onom analizom, nemamo šta ja i ti pričati. Što se mene tiče, dabogda vam Jagodić doživotno bio trener. Je li pošteno?vlakanje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:30evo sad ponuda, ali najozbiljnija!
posteno?
Ma ja, volis ti nas pa ne zelis da objavljujes. Prejakofeniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:35Sto bi zivio u zabludi, imam dokumentovano od dva igraca razlicita tima..al ne bih ja to nikad objavio. Samo hocu rec nema postene ekipe nema. DA vi sad nekog toliko napadate a skoro ste krupnije greske pravilimujoisuljo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:33KO da gledam imaš i dokumentovano.KOju smo to utakmicu kupili, reci nam da ne živimo u zabludi?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:28Pretjeruju. Nistw sutali kako treba. Pogledajte istini u oci. Jedan Olimpik vas dobije i sta hocete sad. Crveni zasluzen. Bolji od vas i to je to. Najgori na forumu ovdje daleko, trpaju se negdje u neki vrh a ne pripadaju tu uopste. Nekultura na nivou
Najveći problem glupana koji podržavaju ovakve stvari u našem fudbalu je to što ne shvataju da će se "sutra" stvari okrenuti i da će oni biti povaljani. A onda će s njihove strane biti kuknjava.vlakanje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:35otvorices oci jednoga dana i ti i svi ostaliBaader je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:33Aj ti, sve si napisao onom analizom, nemamo šta ja i ti pričati. Što se mene tiče, dabogda vam Jagodić doživotno bio trener. Je li pošteno?vlakanje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:30
evo sad ponuda, ali najozbiljnija!
posteno?![]()
dp tada, ugodni snovi![]()
Prvo zamisljam u kojem bi smijeru otisla utakmica da nije sviran ofsajd i da bi bio gol za Borac. Drugo prvi karton i jest i nije bilo je nekih osnova i iskorstio je to. Drugi zuti za crveni je bio to stoji. Imo je sudija nekih sitni gresaka u medjuvremenu za obje ekipe, imo je jos par malo vecih protiv vas. Al nijedna al nijedna nije bila direktna i drsticna da direktno utica na gol koji ste primili i da vam direktno ukrade i uskrati gol. Koliko jadate covjek bi reko ponsiten cist gol, nije sviran penal, svirana dva nepostojeca ofsajda... Ako ste najavljivali vjerovatan poraz prije utakmice i tesku utakmicu koja je se i desila budite tog stava i dalje. JEr oni da nisu dali gol ni vi ga ne bi dali to je sigruno. A njihovi su cisti.nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:34Ti hoces da kazes da je sudenje bilo dobro i da direktno sudija nije odlucio pobjednika vcrs, nego da su nas cisto fudbalskim znanjem ppbjedili???feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:28Pretjeruju. Nistw sutali kako treba. Pogledajte istini u oci. Jedan Olimpik vas dobije i sta hocete sad. Crveni zasluzen. Bolji od vas i to je to. Najgori na forumu ovdje daleko, trpaju se negdje u neki vrh a ne pripadaju tu uopste. Nekultura na nivou
Eh onda ne znam ali nisam bas siguran da bi Vlado uopste spominjao kolegu da je prvi davao izjavu i otisao slaviti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:29Kako skontao Vlado je mislio na ponasanje u toku utakmiceJohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:20Izjava trenera Veleza moze biti okarakterisana od suparnika ( ili neke treće grupacije) kao teska ili netacna ili nepromišljena, ali nikako kao nekulturna i neprofesionalna jer takav nije bila.
Izgubimo li sutra svalit cemo na suca i psovat im majku balijsku, po uzoru na nekeAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:36Tocno zapadni mostarci i sarajlije navijaci bordo tima odskacu igrom na terenu i komunikacijom na forumu ovo ostalo kao sto kolega Dudic rece ostalo u 2003-oj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.