RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Jagodicuuu mazlumee, doces u Vrapciceee......
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
BRAVO DUDICU
Ocekivala se kradja, ali koliko god da se pripremas, nikada ne mozes biti dovoljno spreman na ovakve situacije i nepravdu.
Treba sacekati i docekati svojih 5 minuta i pokazati ovom politickom projektu da se pobjeda moze i cisto i sportski izvojevati na terenu, kao i zadnji put u Mostaru. Do tada pustiti krezube traktoriste koji su se u nekada prelijepu Banja Luku slili sa brda i planina da slave i misle da su igrama zasluzili trenutnu poziciju na tabeli.
Treba sacekati i docekati svojih 5 minuta i pokazati ovom politickom projektu da se pobjeda moze i cisto i sportski izvojevati na terenu, kao i zadnji put u Mostaru. Do tada pustiti krezube traktoriste koji su se u nekada prelijepu Banja Luku slili sa brda i planina da slave i misle da su igrama zasluzili trenutnu poziciju na tabeli.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ovo su izbjeglice iz Knina koji žive u Banja luci. Pravih Banjalučana nema jer su protjerani.Zoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:00Ocekivala se kradja, ali koliko god da se pripremas, nikada ne mozes biti dovoljno spreman na ovakve situacije i nepravdu.
Seljadija koja je 92 ušla u Bošnjački i Hrvatski grad.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Tako je bRAteAlemC85 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:05Ovo su izbjeglice iz Knina koji žive u Banja luci. Pravih Banjalučana nema jer su protjerani.Zoom088 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:00Ocekivala se kradja, ali koliko god da se pripremas, nikada ne mozes biti dovoljno spreman na ovakve situacije i nepravdu.
Seljadija koja je 92 ušla u Bošnjački i Hrvatski grad.
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Uz izvinjenje.Ovo je bio četnički bal.Samo i Cvijanović se pravi lud.Sabotirao je vješto igru.Ne vrijedi ,jednostavno ne treba ni ići u Banja luku.Poslat im bodove poštom.A majku im **** milu.
ovaj rezultat uopste ne oslikava pravo stanje na terenu...velez sa igrace manje napada Borca a oni se brane pola sahata.
kad se vrate svi bit ce to druga prica.
uz jos kvalitetna pojacanja na zimu da se napadne titula mozda cak na proljece.
kad se vrate svi bit ce to druga prica.
uz jos kvalitetna pojacanja na zimu da se napadne titula mozda cak na proljece.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kao sto sam i rekao o sudiji cemo poslije tekme. A sta bi ti da je normalno odsudio? Pa x puta se pisalo da ce nas povaliti pa na kraju odradi sudija dobro. Sjeti se Silica. Zato taj mentalitet mi se gadi i nikad a necu napisati na sudiju prije utakmice ako ne znam da je utakmica namjestena.
Sta kaze Vlado klosar? Neprofesionalno i nesportski?
On je mogao na chetareni da gleda utakmicu i da ne prisustvuje nikako, jer je znao ishod unaprijed, tj. da ce njegov tata silom oteti bodove i odnijeti pobjedu. To se znalo jos od delegiranja sluzbenih lica.
A klosar zaboravio kako se on sporstki u kladionicama kladio protiv klubova koje je vodio, protiv Slobode recimo...
Klosarcina jedna kockarska, on ce nekome pridikovati.
On je mogao na chetareni da gleda utakmicu i da ne prisustvuje nikako, jer je znao ishod unaprijed, tj. da ce njegov tata silom oteti bodove i odnijeti pobjedu. To se znalo jos od delegiranja sluzbenih lica.
A klosar zaboravio kako se on sporstki u kladionicama kladio protiv klubova koje je vodio, protiv Slobode recimo...
Klosarcina jedna kockarska, on ce nekome pridikovati.
6.3.21 Velez - Fk dodik
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
-
Papadopulos
- Kontakt:
Klub se mora oglušiti vec ujutru!
Jos cu se osvrnuti na izjavu Fedje Dudica.
Muski, precizno i konkretno!
Svaka cast, Fedja.
Nije ispao vagina kao Zizovic kad je Radnik na slican nacin pokraden u Dodikistanu pa presutio.
Duda je sportista, a ne politicar. Ovi Miletovi pusikurci znaju da su im mjesta na vrhu tabele zagarantovana, da ih fasisticka politika stoji i to nema veze sa sportom i fudbalom.
Muski, precizno i konkretno!
Svaka cast, Fedja.
Nije ispao vagina kao Zizovic kad je Radnik na slican nacin pokraden u Dodikistanu pa presutio.
Duda je sportista, a ne politicar. Ovi Miletovi pusikurci znaju da su im mjesta na vrhu tabele zagarantovana, da ih fasisticka politika stoji i to nema veze sa sportom i fudbalom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Oglasiti valjda
Oglušiti je kad ignorises
Poslije gigovica ce doci novi gigovic. Teska ce ovo borba biti. Mislim da usamljeni nista nemozemo promjeniti.
Nije Borac sam, ima jos privilegovanih u ovoj ligi...
Samo sam Boga molio da Feđa ne napusti teren sa ekipom , uzeli bi nam 4-5 bodova.
Naslutio sam da ce nas ostetit, oslabit pred Slobodu...nema Brandaa, neznam jeli jos ko dobio treci?
Nije Borac sam, ima jos privilegovanih u ovoj ligi...
Samo sam Boga molio da Feđa ne napusti teren sa ekipom , uzeli bi nam 4-5 bodova.
Naslutio sam da ce nas ostetit, oslabit pred Slobodu...nema Brandaa, neznam jeli jos ko dobio treci?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ima li iko videorekorder kući da ga posudim, presnimit ću ovu utakmicu i šaljem direktno u Hag 
Krađa neviđena od Yugo-Heysela u Tuzli, da je bilo navijača opet bi kerove morali poslati
Krađa neviđena od Yugo-Heysela u Tuzli, da je bilo navijača opet bi kerove morali poslati
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.