FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
auuuuuuuuuuu dresa, najbolji poslije rata definitivno , ovo se mora uzeti....znaci cim vidis na prvu da je dobar znaci to je to.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Kragna je dizajn sampionskog dresa iz 1972
Koliko sam ja skontao

Koliko sam ja skontao

seksipilan dres nema sta
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Igra Stilic sutra
Da li od ugovora sa macronom dobivamo milion km za ovu godinu kako se pricalo i kad ce te pare biti isplacene ?
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
-
- Kontakt:
Kako će igrati Štila, ložu sjebo. Ne kontam.
Koliko znam, macron je kompetnu trening i paradnu opremu dao klubu besplatno, od seniorske do pjetlića. To nikada nije bio slučaj. Bonusi se ostvaruju plasmanom u Evropu i naravno trofejima. Marža po dresu je jako visoka, ali nismo imali obavezu plaćati unaprijed za dresove za prodaju, što je veliki plus i također promjena u odnosu na Umbro.
Koliko znam, macron je kompetnu trening i paradnu opremu dao klubu besplatno, od seniorske do pjetlića. To nikada nije bio slučaj. Bonusi se ostvaruju plasmanom u Evropu i naravno trofejima. Marža po dresu je jako visoka, ali nismo imali obavezu plaćati unaprijed za dresove za prodaju, što je veliki plus i također promjena u odnosu na Umbro.
Željezničar za život cijeli!
Ma Stilic i ne trenira otkad su dosli iz Banovica. Izgleda da je i tu udarac dobio neki.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tuzla posljednjih godinu dana u gostima ima samo 1 pobjedu u ligi tj. dobili Mladost.

SudoHusika je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:11Kako će igrati Štila, ložu sjebo. Ne kontam.
[/quote
Mozda je klub dobio besplatno ali djeca ce sve platiti.Ja vec spremio oko 600 KM za dvojicu pretpionira.
To nama nista ne znaci jer znas ti nas

Jbg da dignem malo moral na temi pred tekmu 

-
- Kontakt:
Dresovi odlični. Samo mi šuhvu veže ova kombinacija boja k'o onomad protiv Videotona.
Macron nam indirektno "rekao" na predstavljanju koje boje ce biti dres 
Bukvalno grb i ove godine ispod su na dresu isti kao na slici.

Bukvalno grb i ove godine ispod su na dresu isti kao na slici.

-
- Kontakt:
Na Stilicu je sorc iste boje kao ovo na rukavima i kao kragna. Ovu boju sam prizivao da bude cijeli dres takav jer imamo onaj duks te boje sto izlaze na teren u njemu, ali moze i ovako.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ne igra.zeljovac21 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:33Jel to stoposto? Zar nije povreda loze?
Sorcevi su svijetlo plavi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.