Misliš srboslavije koja se hvala Bogu raspala.
Multi kulti sranja nas vise ne zanimaju. Skupu smo cijenu platili.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
znas koliko je bitno tvoje misljenje ko prdimahovina,produzi dalje nisam se nebitnom liku ni obracaojubitubi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:49rodjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:43Gigovicu picko jedna **** te pocasni predsjednik Begic i Vico u usta zvaljava,koji si ti idiot.Cvijanovicu uleti frajer sa 2 noge umal mu nogu ne slomi ti ni faula nisi svirao umjesto direktnog crvenog da si dao.Druga stvar pustas prednost za Borac i kad oni tu prednost ne iskoriste vracas nazad i sviras faul za njih,dok u istoj situaciji kad Velez ima dobru situaciju sa dva slobodna igraca ti zaustavljas igru(dakle ne pustas prednost) i sviras faul za Velez daleko od gola.Odmah na startu si olahko davao kartone gostima dok nisi imo isti kriterijum za domace i tako je bilo tesko igrati jer je dosta igraca optereceno kartonom jer je svak bio svjestan da cim malo jace udjes u duel dsa ce to biti crveni karton.Poserme ti se u usta Gigovicu i tvojim naredbodavcima ,prvom pocasnom predsjedniku.
Ako ce moj tim ovako pobjedjivati dabogda nikad ne pobjedio.Vec dva puta smo do sada osteceni i to cist gol proslo kolo ponisten)(kod rezultata 0:0)i u utakmici sa TC nije cist ko suza penal dosudio.
Nismo politicki klub ovih etnonacionalista i svjesni smo da se ne uklapamo u njihove planove ali nasa borba ide dalje i pored svih ovih nepravdi,izborit ce mo se mi na kraju Ovo nije normalno sta sam danas gledo.Na stranu poraz,fudbal je takav da ima i pobjeda i poraza ali ovo danas je dno dna Borac nije glavni krivac ni Vlado.Glavni krivci su Gigovic i njegovi naredbodavci takozvani pocasni predsjednik Begic,onaj uhljup Djemidjic i Vico .Oni kroje sve i sve ce dobro unistiti u BH fudbaluDabogda se vise nikome ne dijelila "pravda" na obvakav nacin
ma budalo jedna ko vas uzima uopste za ozbiljno levatino jedna hahahahaa.bolan gledajte da ne ispadnete s fedjom iz lige kakva evropa.izgubili od raspalog olimpika.nebitni ste shvati to. borac sarajevo zeljeznicar zrinjski siroki pa i tuzla siti nijednom od tih klubova prici ne mozete.sta ste umislili da su svi protiv vas se urotili da bi se urotili protiv nekoga treba da budete neko i nesto i neka bitna karika. a vi ste smijesni pogotovo sa onim ljakseom na celu
Prva je Srbija izdala SFRJ ukidanjem autonomije Vojvodini i Kosovu 1990 godine. Pusti njihovu mitomaniju. BiH i Makedonija su jedine drzave koje su se borile da se očuva SFRJ.JohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:50Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
Tvoje mišljenje je bitno kao **** koje se pusti niz vodu.jubitubi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:49rodjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:43Gigovicu picko jedna **** te pocasni predsjednik Begic i Vico u usta zvaljava,koji si ti idiot.Cvijanovicu uleti frajer sa 2 noge umal mu nogu ne slomi ti ni faula nisi svirao umjesto direktnog crvenog da si dao.Druga stvar pustas prednost za Borac i kad oni tu prednost ne iskoriste vracas nazad i sviras faul za njih,dok u istoj situaciji kad Velez ima dobru situaciju sa dva slobodna igraca ti zaustavljas igru(dakle ne pustas prednost) i sviras faul za Velez daleko od gola.Odmah na startu si olahko davao kartone gostima dok nisi imo isti kriterijum za domace i tako je bilo tesko igrati jer je dosta igraca optereceno kartonom jer je svak bio svjestan da cim malo jace udjes u duel dsa ce to biti crveni karton.Poserme ti se u usta Gigovicu i tvojim naredbodavcima ,prvom pocasnom predsjedniku.
Ako ce moj tim ovako pobjedjivati dabogda nikad ne pobjedio.Vec dva puta smo do sada osteceni i to cist gol proslo kolo ponisten)(kod rezultata 0:0)i u utakmici sa TC nije cist ko suza penal dosudio.
Nismo politicki klub ovih etnonacionalista i svjesni smo da se ne uklapamo u njihove planove ali nasa borba ide dalje i pored svih ovih nepravdi,izborit ce mo se mi na kraju Ovo nije normalno sta sam danas gledo.Na stranu poraz,fudbal je takav da ima i pobjeda i poraza ali ovo danas je dno dna Borac nije glavni krivac ni Vlado.Glavni krivci su Gigovic i njegovi naredbodavci takozvani pocasni predsjednik Begic,onaj uhljup Djemidjic i Vico .Oni kroje sve i sve ce dobro unistiti u BH fudbaluDabogda se vise nikome ne dijelila "pravda" na obvakav nacin
ma budalo jedna ko vas uzima uopste za ozbiljno levatino jedna hahahahaa.bolan gledajte da ne ispadnete s fedjom iz lige kakva evropa.izgubili od raspalog olimpika.nebitni ste shvati to. borac sarajevo zeljeznicar zrinjski siroki pa i tuzla siti nijednom od tih klubova prici ne mozete.sta ste umislili da su svi protiv vas se urotili da bi se urotili protiv nekoga treba da budete neko i nesto i neka bitna karika. a vi ste smijesni pogotovo sa onim ljakseom na celu
Časne ti Alijine, lisabonske?AlemC85 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:54Prva je Srbija izdala SFRJ ukidanjem autonomije Vojvodini i Kosovu 1990 godine. Pusti njihovu mitomaniju. BiH i Makedonija su jedine drzave koje su se borile da se očuva SFRJ.JohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:50Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
https://www.youtube.com/watch?v=mEn-L9-PObcAlemC85 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:55Tvoje mišljenje je bitno kao **** koje se pusti niz vodu.jubitubi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:49rodjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:43Gigovicu picko jedna **** te pocasni predsjednik Begic i Vico u usta zvaljava,koji si ti idiot.Cvijanovicu uleti frajer sa 2 noge umal mu nogu ne slomi ti ni faula nisi svirao umjesto direktnog crvenog da si dao.Druga stvar pustas prednost za Borac i kad oni tu prednost ne iskoriste vracas nazad i sviras faul za njih,dok u istoj situaciji kad Velez ima dobru situaciju sa dva slobodna igraca ti zaustavljas igru(dakle ne pustas prednost) i sviras faul za Velez daleko od gola.Odmah na startu si olahko davao kartone gostima dok nisi imo isti kriterijum za domace i tako je bilo tesko igrati jer je dosta igraca optereceno kartonom jer je svak bio svjestan da cim malo jace udjes u duel dsa ce to biti crveni karton.Poserme ti se u usta Gigovicu i tvojim naredbodavcima ,prvom pocasnom predsjedniku.
mi nismo imali nista protiv zajednickog zivota ni tada ni danas ni protiv pravedne Jugoslavije,samo sto su Milosevic i Tudjman razbili Jugoslaviju(vise Milosevic je u tome ucestvovao kao americki placenik da se unisti i jugoslavija i komunizam ) Samo sto je tebi ispran mozak da su to bosnjaci uradili ,procitaj malo nezavisne dokumente a ne propagandu RTS-a
Veze ti nemaš. Lisabonski konferencija bila u Maju 92 godine. Alija barem nije slao vojsku preko Drine.Tristan je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:00Časne ti Alijine, lisabonske?AlemC85 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:54Prva je Srbija izdala SFRJ ukidanjem autonomije Vojvodini i Kosovu 1990 godine. Pusti njihovu mitomaniju. BiH i Makedonija su jedine drzave koje su se borile da se očuva SFRJ.JohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:50
Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
Znači ako neko ode prije, ima se opravdanje. Samo da se pribilježi u tefter.JohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:50Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.