Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AlemC85
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2020, 21:51

Tristan je napisao/la:
04 okt 2020, 21:45
TNT je napisao/la:
04 okt 2020, 21:35
Je li vi svi iz Federacije mislite da nesto pozitivno I dobro po drzavu moze doci iz RS ?
Ljudi imaju svoju borbu I stav protiv cijelovite drzave I zajednickog zivota.
Zivite u nekim iluzijama i izgledate jadno tako multi i fer.
Vi ste imali nesto protiv zajednickog zivota i cijelovite drzave.

Jugoslavije.
Misliš srboslavije koja se hvala Bogu raspala.

Multi kulti sranja nas vise ne zanimaju. Skupu smo cijenu platili.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 okt 2020, 21:52

Sta znaju papci **** ih Vlado u supak, nek odu u BL i kazu da navijaju za Sarajevo, nek pokusaju bilo sta reci pa nek kazu kako ce se provesti, hoce li ih kamen docekati ili povik NZS.

Samo se nadam da ce portali postaviti javno pitanje kako to Vlado Jagodic zna da ce Borac biti sampion? Covjek javno tvrdi da ce biti sampioni, na osnovu cega? Je li to nesto zna sto mi ne znamo?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 okt 2020, 21:53

jubitubi je napisao/la:
04 okt 2020, 21:49
rodjak je napisao/la:
04 okt 2020, 21:43
Gigovicu picko jedna **** te pocasni predsjednik Begic i Vico u usta zvaljava,koji si ti idiot.Cvijanovicu uleti frajer sa 2 noge umal mu nogu ne slomi ti ni faula nisi svirao umjesto direktnog crvenog da si dao.Druga stvar pustas prednost za Borac i kad oni tu prednost ne iskoriste vracas nazad i sviras faul za njih,dok u istoj situaciji kad Velez ima dobru situaciju sa dva slobodna igraca ti zaustavljas igru(dakle ne pustas prednost) i sviras faul za Velez daleko od gola.Odmah na startu si olahko davao kartone gostima dok nisi imo isti kriterijum za domace i tako je bilo tesko igrati jer je dosta igraca optereceno kartonom jer je svak bio svjestan da cim malo jace udjes u duel dsa ce to biti crveni karton.Poserme ti se u usta Gigovicu i tvojim naredbodavcima ,prvom pocasnom predsjedniku :guz: .

Ako ce moj tim ovako pobjedjivati dabogda nikad ne pobjedio.Vec dva puta smo do sada osteceni i to cist gol proslo kolo ponisten)(kod rezultata 0:0)i u utakmici sa TC nije cist ko suza penal dosudio.
Nismo politicki klub ovih etnonacionalista i svjesni smo da se ne uklapamo u njihove planove ali nasa borba ide dalje i pored svih ovih nepravdi,izborit ce mo se mi na kraju Ovo nije normalno sta sam danas gledo.Na stranu poraz,fudbal je takav da ima i pobjeda i poraza ali ovo danas je dno dna Borac nije glavni krivac ni Vlado.Glavni krivci su Gigovic i njegovi naredbodavci takozvani pocasni predsjednik Begic,onaj uhljup Djemidjic i Vico .Oni kroje sve i sve ce dobro unistiti u BH fudbalu :problem: Dabogda se vise nikome ne dijelila "pravda" na obvakav nacin
:urnebes: ma budalo jedna ko vas uzima uopste za ozbiljno levatino jedna hahahahaa.bolan gledajte da ne ispadnete s fedjom iz lige kakva evropa.izgubili od raspalog olimpika.nebitni ste shvati to. borac sarajevo zeljeznicar zrinjski siroki pa i tuzla siti nijednom od tih klubova prici ne mozete.sta ste umislili da su svi protiv vas se urotili da bi se urotili protiv nekoga treba da budete neko i nesto i neka bitna karika. a vi ste smijesni pogotovo sa onim ljakseom na celu
znas koliko je bitno tvoje misljenje ko prdimahovina,produzi dalje nisam se nebitnom liku ni obracao :guz:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2020, 21:54

JohnCleese je napisao/la:
04 okt 2020, 21:50
Tristan je napisao/la:
TNT je napisao/la:
Je li vi svi iz Federacije mislite da nesto pozitivno I dobro po drzavu moze doci iz RS ?

Jugoslavije.
Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
Prva je Srbija izdala SFRJ ukidanjem autonomije Vojvodini i Kosovu 1990 godine. Pusti njihovu mitomaniju. BiH i Makedonija su jedine drzave koje su se borile da se očuva SFRJ.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 okt 2020, 21:54

Glavu gore!
Izaci ce Velez jos jaci.
Dok se Bosnjo ohaviza, unistise ligu, reprezentaciju..drzavu.
Prodane duse!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2020, 21:55

jubitubi je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Gigovicu picko jedna **** te pocasni predsjednik Begic i Vico u usta zvaljava,koji si ti idiot.Cvijanovicu uleti frajer sa 2 noge umal mu nogu ne slomi ti ni faula nisi svirao umjesto direktnog crvenog da si dao.Druga stvar pustas prednost za Borac i kad oni tu prednost ne iskoriste vracas nazad i sviras faul za njih,dok u istoj situaciji kad Velez ima dobru situaciju sa dva slobodna igraca ti zaustavljas igru(dakle ne pustas prednost) i sviras faul za Velez daleko od gola.Odmah na startu si olahko davao kartone gostima dok nisi imo isti kriterijum za domace i tako je bilo tesko igrati jer je dosta igraca optereceno kartonom jer je svak bio svjestan da cim malo jace udjes u duel dsa ce to biti crveni karton.Poserme ti se u usta Gigovicu i tvojim naredbodavcima ,prvom pocasnom predsjedniku :guz: .

Ako ce moj tim ovako pobjedjivati dabogda nikad ne pobjedio.Vec dva puta smo do sada osteceni i to cist gol proslo kolo ponisten)(kod rezultata 0:0)i u utakmici sa TC nije cist ko suza penal dosudio.
Nismo politicki klub ovih etnonacionalista i svjesni smo da se ne uklapamo u njihove planove ali nasa borba ide dalje i pored svih ovih nepravdi,izborit ce mo se mi na kraju Ovo nije normalno sta sam danas gledo.Na stranu poraz,fudbal je takav da ima i pobjeda i poraza ali ovo danas je dno dna Borac nije glavni krivac ni Vlado.Glavni krivci su Gigovic i njegovi naredbodavci takozvani pocasni predsjednik Begic,onaj uhljup Djemidjic i Vico .Oni kroje sve i sve ce dobro unistiti u BH fudbalu :problem: Dabogda se vise nikome ne dijelila "pravda" na obvakav nacin
:urnebes: ma budalo jedna ko vas uzima uopste za ozbiljno levatino jedna hahahahaa.bolan gledajte da ne ispadnete s fedjom iz lige kakva evropa.izgubili od raspalog olimpika.nebitni ste shvati to. borac sarajevo zeljeznicar zrinjski siroki pa i tuzla siti nijednom od tih klubova prici ne mozete.sta ste umislili da su svi protiv vas se urotili da bi se urotili protiv nekoga treba da budete neko i nesto i neka bitna karika. a vi ste smijesni pogotovo sa onim ljakseom na celu
Tvoje mišljenje je bitno kao **** koje se pusti niz vodu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2020, 21:56

Nije po islamu da se sprdas sa ekipom koja misli da je Real a igra kao da je Elche :rol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 okt 2020, 21:56

mozak je napisao/la:
04 okt 2020, 21:54
Glavu gore!
Izaci ce Velez jos jaci.
Dok se Bosnjo ohaviza, unistise ligu, reprezentaciju..drzavu.
Prodane duse!
ocel bar izaci jaci od olimpika???

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 okt 2020, 21:57

Fudbal je napisao/la:
04 okt 2020, 21:07

Ne vadi Vlado. Postavio seljaka gdje mu je i mjesto.
Ide ovdje kazna od Saveza

E moj Fedja
Ahbabu moj

A i Vlado bi trebao dobit kaznu
Nema on sta komentarisat izjavu kolege

Suspenzije su ovdje i do nekoliko mjeseci
I bit ce po dzepu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2020, 22:00

Čuj Vlade, biće Borac Maxima šampion. To mu već javili ishod ovogodišnje Premijer lige :thumbup:

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 04 okt 2020, 22:00

AlemC85 je napisao/la:
Tristan je napisao/la:

Jugoslavije.
Nismo mi, Slovenija, Hrvatska, Makedonija su.... pa tek onda mi ali to vise nije bila Jugoslavija
Prva je Srbija izdala SFRJ ukidanjem autonomije Vojvodini i Kosovu 1990 godine. Pusti njihovu mitomaniju. BiH i Makedonija su jedine drzave koje su se borile da se očuva SFRJ.
Časne ti Alijine, lisabonske?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 okt 2020, 22:01

AlemC85 je napisao/la:
04 okt 2020, 21:55
jubitubi je napisao/la:
rodjak je napisao/la:

Tvoje mišljenje je bitno kao **** koje se pusti niz vodu.
https://www.youtube.com/watch?v=mEn-L9-PObc

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 okt 2020, 22:02

Tristan je napisao/la:
TNT je napisao/la:

Jugoslavije.
mi nismo imali nista protiv zajednickog zivota ni tada ni danas ni protiv pravedne Jugoslavije,samo sto su Milosevic i Tudjman razbili Jugoslaviju(vise Milosevic je u tome ucestvovao kao americki placenik da se unisti i jugoslavija i komunizam ) Samo sto je tebi ispran mozak da su to bosnjaci uradili ,procitaj malo nezavisne dokumente a ne propagandu RTS-a
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 okt 2020, 22:04

Tristan je napisao/la:
04 okt 2020, 22:00
AlemC85 je napisao/la:

Časne ti Alijine, lisabonske?
Veze ti nemaš. Lisabonski konferencija bila u Maju 92 godine. Alija barem nije slao vojsku preko Drine.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 04 okt 2020, 22:05

Tristan je napisao/la:
TNT je napisao/la:

Jugoslavije.
Znači ako neko ode prije, ima se opravdanje. Samo da se pribilježi u tefter.
Zadnja izmjena: MMM, dana/u 04 okt 2020, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 04 okt 2020, 22:06

kninska seljadijo pokakim vam se u usta.
Velež do groba

Kambodja
Kontakt:

Post Postao/la Kambodja » 04 okt 2020, 22:06

Sta vam je bog vas j3bo sve redom vise, i vas i bosnje i cetnike i tudjmana i milosevica i suzivot i federaciju i RS debili ****
izumrite vise nabijem vas na **** mentoli usrani

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 okt 2020, 22:09

Moralna vertikala koja priča o trenerskim kodeksima:
slika

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 okt 2020, 22:09

ovaj Borac ce opet Evropu jedva izboriti ako je uopšte izbore za zelenim terenom nek dodje u Mostar i otme bodove Zrinjskom jer su i oni povlašteni ako smije moze al muda od ovce da dobije jedino.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 okt 2020, 22:10

E haj malo spustite loptu, izgubili pa izgubili, odjhebite sa politikom zivi bili, nije drzavni udar bio nego tekma, s losim sudjenjem, kakvo premijerligasi imaju decenijama, eto i vi se upoznali s tim wow....jest tesko prvi put, ali morate se naviknut i prevazic te stvari....ako hocete bilo sta napravit, silovat ce vas i u evropi ko sto su i nas sudije...kao da se to ne desava nigdje jbg...naivni ste previse....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.