Sa mambom su nas dobro pogurali ali Pep je propalitet teški. 1 mahalski dribling u 5 utakmica, nije to dovoljno.Ozymandias je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:01Lille nas je ispostovao sa Gabrielom I Pepeom, valjda i ovaj valja![]()
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nikad necu prezaliti ovog Martineza.
Momak se vucarao po nekim vukojebinama, cekao svoju sansu i sad izgleda kao odlican PL golman. Bravo majstore
Momak se vucarao po nekim vukojebinama, cekao svoju sansu i sad izgleda kao odlican PL golman. Bravo majstore
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ne kontam logiku da šaljemo veznjak dalje ili ih ne igramo, a ne dovodimo nikoga
- feniksptica
- Kontakt:
Samo momci treba bit spreman da cemo i mi glat od neke bezveze ekipe popit 4 komada kad tad..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa Mambom u odbrani i 3-4-3, dobit ćemo svaku ekipu ispod top 6 ekipa. Ova sezona je top 4 na guzovaču.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:32Samo momci treba bit spreman da cemo i mi glat od neke bezveze ekipe popit 4 komada kad tad..
⚜️~⚜️~⚜️
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma 100% imaju nesto dogovoreno. Ne vjerujem da su toliki debili pustit 2 od 3 najkvalitetnija vezna igraca, a da nemaju neki plan. Znam da su nesposobni, ali mi je tesko povjerovat u plan da im Xhaka-Elneny-Ceballos veza iznese sezonu.
da smo doveli parteya i aouara osvojili bi ovu sezonu ez ali kad smo levati necemo biti ni top4
Pizde jedne, vi se našli žaliti.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pa vec smo jednom usli u sezonu sa samo dva stopera...navikli smo.AshburtonG je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:53Ma 100% imaju nesto dogovoreno. Ne vjerujem da su toliki debili pustit 2 od 3 najkvalitetnija vezna igraca, a da nemaju neki plan. Znam da su nesposobni, ali mi je tesko povjerovat u plan da im Xhaka-Elneny-Ceballos veza iznese sezonu.![]()
Ne seri
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Guza u Herti
Namjerno ga tamo tutnuli da Lyon ne proda onog našeg malca Adelaidea Herti, šalim se nema nikakve veze nije Wenger vise trener
Koji li će polovnjak da usreći svoju porodicu u Arsenalu sutra, a nase grijehe poveća za 25%
Namjerno ga tamo tutnuli da Lyon ne proda onog našeg malca Adelaidea Herti, šalim se nema nikakve veze nije Wenger vise trener
Koji li će polovnjak da usreći svoju porodicu u Arsenalu sutra, a nase grijehe poveća za 25%
Hertha Berlin will not pay a loan fee but will cover all Guendouzi’s wages.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sto dodje isti krc, mozda cemo ovako i vise ustedit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Zamisli puste Guendouzija i Torreiru a ne dovedu nikog 
Ma neće se to desiti, nekoga su odradili sigurno, vidjet ćemo sutra.Ozymandias je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:35Zamisli puste Guendouzija i Torreiru a ne dovedu nikog![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nekog crnca, ili neku provalu od igraca, ali zanimljivo da nije procurilo nista ako su nekoga odradili? Niko nista ne pisebega_afc je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:40Ma neće se to desiti, nekoga su odradili sigurno, vidjet ćemo sutra.Ozymandias je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:35Zamisli puste Guendouzija i Torreiru a ne dovedu nikog![]()
Nadam se samo da ne misle sutra ganjati nekoga, to je do sada trebalo biti dogovoreno.
Jel u Engleskoj traje duze prelazni rok, mislim ono da mogu po ligi kupovati i ta srqnja, ili se sutra zavrsava sve?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Biće sutra puna kesa polovnjaka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobri smo mi kakvih ima 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Taman imamo vremena za dofurati Jorginha i izbaciti ih iz konkurencije za vrh
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.