Bio je Okuka prošlu emisiju, nešto je o Veležu pričao ako se dobro sjećam ali nisam siguran da je kao što ti kažeš u većem detalju. Sigurno će "obradit" i Velež i Sarajevo kao centralne teme emisije u nekoj od narednih epizoda.Kulesza je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:12Evo "Kao nekada" na Areni ima intervju sa Refikom Šabanadžovićem, Radmilom Mihajlovićem, Amarom i Neletom, u prvi plan Željezničar u 80tim
Nisam bio u mogućnosti da gledam prošle epizode, je li ovo prvi BH klub o kojem će se pričati u većem detalju u ovoj seriji?
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- L' Imperator
- Kontakt:
http://****/live/fk-mladost-kakan ... ijeljina-1
kucaj u pretrazivac bhliga. com nece direktni ovaj izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala ti!miky_hz je napisao/la: ↑03 okt 2020, 15:13
http://****/live/fk-mladost-kakan ... ijeljina-1
kucaj u pretrazivac bhliga. com nece direktni ovaj izgleda
#samoRudar #zauvijek
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
On radi ove utakmice i manjeg entiteta, pogotovo iz BL.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve po nacionalnom ključu u ovoj deželi. Da ne ispadne da imam nešto protiv ovog čovjeka, rekao bih da su i ovi komentatori iz FBiH (na Areni) kriminalno loši.tm01hzne je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.![]()
Komentatori sa BHT1 su svemirski brod za ove "komentatore".
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To je tacno.Koliko god ovi sa BHT imali bisera,ali za samu utakmicu su puno bolji ako nista imaju vise energije i bolje je uvijek to slusati nego mrtve komentatore koji ce i dobru utakmicu uciniti negledljivom.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:50Sve po nacionalnom ključu u ovoj deželi. Da ne ispadne da imam nešto protiv ovog čovjeka, rekao bih da su i ovi komentatori iz FBiH (na Areni) kriminalno loši.tm01hzne je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.![]()
Komentatori sa BHT1 su svemirski brod za ove "komentatore".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste gledali juce City-Leeds, vidjeste li ko je komentator 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Baho
A Kemo radio jučer i danas po jednu tekmu
Baho
Mogu misliti kako srbi uzivaju uz Bahu haha
Kontam pitati da nisu uveli ono jezike za bh posebno pa ova dvojica prenosila za bih ili jednostavno nemaju više komentatora na sk pa njih ubace
nema potpisa
Sumnjao sam da je to slucaj, al' mi mrsko bilo provjeravati.
K.urac ce moj nekoga svog otpisati da bi dali Bahi da prenosi.
-
oliverdragojevic
- Kontakt:
Može li mala pomoć tko je koristio kupovinu utakmice na moja web tv.
Davno sam uspješno koristio uslugu ali sada me nešto zbunjuje. Već sam registriran na BH Telecom strancu gdje sam i uplatio 2 KM za današnju utakmicu. Nakon kupovine pojavi mi se link na portal gdje su svi kanali, na tom portalu se opet trebam logirati. Koristim iste podatke kao i na ovoj prijašnoj stranici ali mi izbacuje poruku:
Napomena! Servis nije aktivan za vaše korisničko ime ili korisnički račun nema privilegije korištenja servisa van mreže BH Telecom-a. Kliknite ovdje da se registrujete na servis ili da produžite pretplatu
Za više informacija o korištenju servisa kliknite ovdje.
Da li se vama ovo događalo, da li ću moći pristupiti tek ono pola sata prije utakmice ili nešto nije uredu?
Davno sam uspješno koristio uslugu ali sada me nešto zbunjuje. Već sam registriran na BH Telecom strancu gdje sam i uplatio 2 KM za današnju utakmicu. Nakon kupovine pojavi mi se link na portal gdje su svi kanali, na tom portalu se opet trebam logirati. Koristim iste podatke kao i na ovoj prijašnoj stranici ali mi izbacuje poruku:
Napomena! Servis nije aktivan za vaše korisničko ime ili korisnički račun nema privilegije korištenja servisa van mreže BH Telecom-a. Kliknite ovdje da se registrujete na servis ili da produžite pretplatu
Da li se vama ovo događalo, da li ću moći pristupiti tek ono pola sata prije utakmice ili nešto nije uredu?
Kada uplatis 2KM, servis ti je dostpan pola sata prije utakmice...oliverdragojevic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 11:35Može li mala pomoć tko je koristio kupovinu utakmice na moja web tv.
Dakle, prijavi se prije utakmice na par minuta i imat ces pristup.
-
tatastrumf
- Kontakt:
http://****/
Komsije na ovoj stranici bi trebao biti prenos, ako ovi smetljari iz Telecoma ne ukinu.
Komsije na ovoj stranici bi trebao biti prenos, ako ovi smetljari iz Telecoma ne ukinu.
Da li oni imaju dogovor u vezi naših utakmica pa su zbog toga dali njima ili im je mrsko u Mostar ici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.