Gleda se gdje je pekao zanat. I Di Natale je rodjen u Napulju, ali to nije bitno u njegovoj prici.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:22Rođeni SarajlijaTristan je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:17To je to. Kakav je prethodnik Ibro gospodin, pravi Mostarac.Dudić od velikog kluba pravi seljački klub. Svaka čast igračima Veleža i stručnom štabu, ali ponašanje Feđe Dudića nije na mjestu, govori Lukendić
Sto prije otjerate ovu travnicku dzukelu to bolje po vas.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.
Vidiš da Jagodić explicitno tvrde da će biti šampioni.ExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.

Vjerovatno zna nešto što mi ne znamo.

- svrakino1921
- Kontakt:
Nije mislio takokillafrommanilla je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:23Cuj visi rang fudbala, majko moja, pa valjda je logicnije da se rade ovakve gluposti u nizim rangovima, a u najvecem da ih ne bude. Lik opravdava ovo s "visi rang fudbala", majko moja
@Denchi je najjaci ovdje po pitanju PL
Mislim da je htio rec u vezi velikih igraca za ovu ligu PL
Koje ce sudije postovat
I odmah je drugacije i timu
I ti igraci mogu zabit gol
Kao Stila u Banja Luci ili na Kosevu za nas
Druze moj dobri, mi smo ovakvih tekmi bar 100 odigrali, i dobili mozda trecinu, odlicno znam o cemu govorim, u sirokom nam je svaka bila ovakva, pogotovo nakon ubistva Vece, tek zadnjih godina kad smo se podigli kvalitetom ne mogu nam njih 15 nista...fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:18Denchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:16Visi rang fudbalafudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:12
Puno i previse smo mi puta osteceni. Protiv Zelje lani kod kuce isto, protiv Sarajeva isto.
Ove godine Radnik, Tuzla, Borac. Pa tu ima deset bodova covjece..
Dovedes jace igrace ko Vranjesa,Stilica,Susica koje sudije postuju iz repke i tako ti idu odluke na ruku nekad...
Inace pobjedis kad je najteze....
Moj denchi pa da su sarajevo zeljo i velez imali jednu ekipu veceras ne bi dobili. Zao mi je sto tako razmisljas, vidit ces. Citiraj me kad igrali u Banja Luci i sudio vam Gigovic..
Igrali smo mi i u BL i svuda po BiH sa kupljenim sudijama to nije nista novo, to je zeljo radio ofirnije od ovih prije par sezona, kaznili im 5 sudija zaredom...samo to ne mjenja da ste vi naivno igrali a tek trener vas moze ukopat u narednih par kola ponasanjem...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al kad navijac zeljeznicara napise za neki klub da su skup polovnjaka a pola prve ekipe blize penziji nego plati hahhaahahahhaha.ma ne moramo sampioni biti.daj samo evropuExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.
Me ne vjerujem u te teorije zavjere. Ne zna on ništa nego ga ponijelo. Takav je Dovla. Digne se do nebesa, a kad ga napenale poslije 2 vezana poraza hodaće okolo i žicati 2 keke od raje za kladare. **** bio i ostao.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:28Vidiš da Jagodić explicitno tvrde da će biti šampioni.ExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.![]()
Vjerovatno zna nešto što mi ne znamo.![]()
-
- Kontakt:
Pa normalno kad nije dao velezu da igra, kontra fauli, korner faul u napadu itd itd. Kriteriji prekrsaja smjesan, dugo nisam gledao lošije sudjenje i navlacenje 90 min. Bolje je kad sudija svira 3 penala protivniku nego kako je danas sudio, jednostavno velez danas nije imao sanse da igra.
-
- Kontakt:
Zanimljivo pitanje? Posto se ne moze na etnicku kartu ici,onda vjerovatno prica ide u smjeru kako ekipa iz vece sredine kinji one iz manje.
Al nebitno na kraju krajeva,sad ce pauza i ovo ce se zaboraviti u roku 3 dana pa ce onda sledeci put npr tuzla smatrati da je ostecena protiv tipa zelje ili zrinjskog pa ce opet biti kuknjava. Zacarani krug....
Naivno razmisljanjekillafrommanilla je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:23Cuj visi rang fudbala, majko moja, pa valjda je logicnije da se rade ovakve gluposti u nizim rangovima, a u najvecem da ih ne bude. Lik opravdava ovo s "visi rang fudbala", majko moja
Igras za veci ulog, evropu, sponzore, prodaju igraca....
Zato i kazem ovoga definitivno ima u PLBiH
Sto vi mislite da nema je manjak iskustva
Danas ste saznali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
OriginalExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:31Me ne vjerujem u te teorije zavjere. Ne zna on ništa nego ga ponijelo. Takav je Dovla. Digne se do nebesa, a kad ga napenale poslije 2 vezana poraza hodaće okolo i žicati 2 keke od raje za kladare. **** bio i ostao.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:28Vidiš da Jagodić explicitno tvrde da će biti šampioni.ExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.![]()
Vjerovatno zna nešto što mi ne znamo.![]()

Ono kad nešto napišeš a ne znaš sam ni šta si napisao. Nesjećam se da je AO izjavio ove godine da će Željo biti šampion, dok je kladioničar to hladno izjavio.jubitubi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:30Al kad navijac zeljeznicara napise za neki klub da su skup polovnjaka a pola prve ekipe blize penziji nego plati hahhaahahahhaha.ma ne moramo sampioni biti.daj samo evropuExBlueone je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:25Ovaj je borac prosječna ekipa polovnjaka koju predvodi pasionirani kladioničar Dovla i koji su imali dosta sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva, realno domaćinska ekipa koja ni na jednom težem gostovanju nije boda osvojila niti će. Može ih gurati wanabe krimos Vico al slino će vazda biti slino. Od govana se pita ne pravi. Možda izbore Evropu i to je ok domet. Naravno da neće biti šampioni to je jasno i najvećoj budali.
Suviše je to komplikovano za tebe pa da skontaš poent na prvu. Pročitaj postove još koji put, dajem ti fore do narednog kola
Buraz Sarajevo vas je tad ubilo igrom al hajdfudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:12Denchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:10E haj malo spustite loptu, izgubili pa izgubili, **** sa politikom zivi bili, nije drzavni udar bio nego tekma, s losim sudjenjem, kakvo premijerligasi imaju decenijama, eto i vi se upoznali s tim wow....jest tesko prvi put, ali morate se naviknut i prevazic te stvari....ako hocete bilo sta napravit, silovat ce vas i u evropi ko sto su i nas sudije...kao da se to ne desava nigdje jbg...naivni ste previse....
Puno i previse smo mi puta osteceni. Protiv Zelje lani kod kuce isto, protiv Sarajeva isto.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo 98' uzeli titulu samo zato sto su to finale play off-a sudile Njemacke sudije
Primili smo gol koji je ponisten zbog ofsajda
Svaki nas sudija bi ga priznao bez razmisljanja
Treba pokusat dovest i strane sudije na nase derbije
Šteta pa sportski portal ne piše o očiglednoj krađi igrača Veleža. Moguće da se boje tužbe ili nekog sponzora
https://sport.****/domaci-nogomet/59 ... hAkZJzBbZA

i mene to cudi...Neutral je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:38Šteta pa sportski portal ne piše o očiglednoj krađi igrača Veleža. Moguće da se boje tužbe ili nekog sponzora![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kockarevi sinovi u pohodu na titulu. Znači ružnov Gigović im sudi do kraja prvenstva, hej tek sad show nastaje. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
UBILO NAS SARAJEVO IGRANJEM HRKLJUŠA? TRPALI NA AHMETOVIĆA DUBINSKE ČITAVU TEKMU, PA SAM HUSREF REKAO DA JE UTAKMICA NEGLEDLJIVA BILA...zagor1987 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:36Buraz Sarajevo vas je tad ubilo igrom al hajdfudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:12Denchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:10E haj malo spustite loptu, izgubili pa izgubili, **** sa politikom zivi bili, nije drzavni udar bio nego tekma, s losim sudjenjem, kakvo premijerligasi imaju decenijama, eto i vi se upoznali s tim wow....jest tesko prvi put, ali morate se naviknut i prevazic te stvari....ako hocete bilo sta napravit, silovat ce vas i u evropi ko sto su i nas sudije...kao da se to ne desava nigdje jbg...naivni ste previse....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Taj gol Avdica je bio regularansvrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:38Mi smo 98' uzeli titulu samo zato sto su to finale play off-a sudile Njemacke sudije

Hebo mamu švabsku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.