Tesko je igrati fudbal kada sudija svira odmah faul u vasu korist cim se centar prede.veteran 1987 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:12Pa tesko je dati vama gol kad sudija mase ovakve ofsajde.nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:10Jbg, nije sudija bio nas, nego vas. Ako si realan, priznaces da prvi zuti nije zasluzen za Brandao. Sudio je konstantno za vas i ostetio nas zestoko. Igrom do iskljucenja ste bili nista posebno, do ujutro nas ne bi dobili jer ste nesposobni da sami pobjedite 11 na 11 , bez icije pomoci. Kraj rasprave!worchester je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:02
Ma da,**** situaciju 1 na 1 sa golmanom u odnosu na povlacenje i ne davanje kartona zakaricu koji btw nije glup ko vas crnac pa da dobije dva zuta na utakmici.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Gospodski maniri
a usa papak

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 04 okt 2020, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nisam vjerovao da moze veca ubleha uzet tron Zizovicu ali Vlado je taj. Nisi ba Vlado bitan kao sto ni je ni tvoj Borac. Prestani se blamirati vise sa svojim izjavama. Ti si bivsi poslije dva vezana poraza.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Bola kakv Dudic. Sta ja imam sa Dudicem. Iznosim ti svoje misljenje. Kada izgubimo nemam problema, al kad izgubimo svojom krivicom. Kada izgubimo lopovlukom sto je vcrs uradeno u reziji sudije Gigovica, Borca i jos par ljudi normalno da cu dignuti glas.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:14Previse si pod uticajem Dudica druze. Ohladi. Trazite krivce u svojim redovima...nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:12...Zalim samo sto vam neko od Velezovaca nije uletio i okoncao nekome karijeru...
All-Time First Yugoslav League table
Pa jedna od najvecih kradja BH Fudbala je ona utakmica Gorazde Velez. A ni tu nije bilo nikakvih "velikih" gresaka nego bukvalno nije ti dao da igras. Da ne zabi Borac gol na vrijeme do kraja bi bilo mozda kao u Gorazdu sve je mirisalo na takvo nesto. Eto zanemari navijace Veleza ovdje, vrati se malo i citaj komentare neutralnih za vrijeme tekme. Ono je skolsko odradjivanje posla sudije i ocigledna kradja, znas ti to dobro da se ne lazemo nego ti malo vokri sto su te raja prcala za slauf pa sad vracas.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:11Ma samo mi cudno kako ste poceli ojednom protiv sudije. Da nisam gledo utakmicu pa bih vam i povjerovo 1/1 da ste upravu. Ovako ste ga pretjerali malo s onim nekim zeljama za umiranje i sve to zarad nekih zutih kartona i faula. Haj da vas je covjek zaklo ono bas pa da covjek kaze al ovako..Rodjeni81 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:10Kakav ti jazavac postade, a sve zbog slaufa.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:06Slika kako god se okrene ne mozes staviti Vranjesa prvog do golmana
Na kraju sva frka zbog dva zuta viska ( nevezano za crveni ) Velezu nesviran 1 faul Velezu i nedavanje 1 kartona Borcu. Mislim da to ne moze uticat na rezultat
Nažalost ostao je samo jedan gospodski klub iz Mostara. Drugi izgleda zaslužuju da su 7/8 km od grada.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Neka pitari,doci ce te i vi na red kod Vice.Izgleda da ste vec poklonili Jadi tituli,glupan se sam izdao 
A vas drvosjece iz BL cemo docekati kako zasluzujete,propisno cemo vam se krvi napiti.I na terenu i na tribinama!!!

A vas drvosjece iz BL cemo docekati kako zasluzujete,propisno cemo vam se krvi napiti.I na terenu i na tribinama!!!
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Vidi ti tih manira gospodskih

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 04 okt 2020, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I zbog te utakmice Sloboda nije uzela titulusamirr je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:15Ovako samo Zeljo kupuje utakmice kao Borac veceras sudija ti ne da da igraš bukvalno pa moraš izgubiti kako god okreneš ovo je gore nego kad svira neki nepostojeci ofsajd ili penal ovdje ne mozes doci do igre uopšte. Sve situacije 50-50 svira za Borac sve al' bukvano i što nije 50-50 svira za Borac kao onaj faul nad Civicem na centru cini mi se da su iz tog napada i dali gol ako se dobro sjecam ofsajd manje vise se dešava i u jacim ligama od nase al ovako navlacenje je imao samo Zeljo na otvaranju istocne tribine protiv Slobode gdje ti sudija bukvalno ne da da igraš..

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
nije ofsajd jer je, kazem, ovaj snimak uhvacena u krivo vrijeme ,jer igrac Borca loptu nije uputio bas u ovom momentu(jos je vodi ovdje odnosno tek dolazi do lopte koju sekundu kasnije salje naprijed) kad je vec bio ofsajdveteran 1987 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:06Znaci po tebi je ovo ofsajd?rodjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:04slika je uhvacena u kriviom momentu (onako kako doticni gledalac zeli),ili postavi video pa ces viditi da je bio ofsajd ,doduse mali ali je bioworchester je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:58
Skolski primjer zaledja u PL
Da je kojim slucajem ovo svirano velezu......vraceno bi bilo vanredno stanje a visoki predstavnik bi se zvao da intervenise![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
A sve bi bilo drugačije da su ispali gospoda i odgodili utakmicu protiv šampiona...
Ovako, kao što onaj četo reče, Feđa pravi seljački klub od Veleža.
Istina...
Ovako, kao što onaj četo reče, Feđa pravi seljački klub od Veleža.
Istina...
ne, nego je Zeljo ostao bez titule te sezone jer su odigrali samo 2-2 na Tusnju sa Slobodom kojoj nije trebalo al' nismo htjeli šupcima prodati..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:21I zbog te utakmice Sloboda nije uzela titulusamirr je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:15Ovako samo Zeljo kupuje utakmice kao Borac veceras sudija ti ne da da igraš bukvalno pa moraš izgubiti kako god okreneš ovo je gore nego kad svira neki nepostojeci ofsajd ili penal ovdje ne mozes doci do igre uopšte. Sve situacije 50-50 svira za Borac sve al' bukvano i što nije 50-50 svira za Borac kao onaj faul nad Civicem na centru cini mi se da su iz tog napada i dali gol ako se dobro sjecam ofsajd manje vise se dešava i u jacim ligama od nase al ovako navlacenje je imao samo Zeljo na otvaranju istocne tribine protiv Slobode gdje ti sudija bukvalno ne da da igraš..![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
Haha cini ti se, vise je vama bilo krivo sto mene nije krivo dok me zezate, nego se i ja smijem sa vama..Rodjeni81 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:18Pa jedna od najvecih kradja BH Fudbala je ona utakmica Gorazde Velez. A ni tu nije bilo nikakvih "velikih" gresaka nego bukvalno nije ti dao da igras. Da ne zabi Borac gol na vrijeme do kraja bi bilo mozda kao u Gorazdu sve je mirisalo na takvo nesto. Eto zanemari navijace Veleza ovdje, vrati se malo i citaj komentare neutralnih za vrijeme tekme. Ono je skolsko odradjivanje posla sudije i ocigledna kradja, znas ti to dobro da se ne lazemo nego ti malo vokri sto su te raja prcala za slauf pa sad vracas.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:11Ma samo mi cudno kako ste poceli ojednom protiv sudije. Da nisam gledo utakmicu pa bih vam i povjerovo 1/1 da ste upravu. Ovako ste ga pretjerali malo s onim nekim zeljama za umiranje i sve to zarad nekih zutih kartona i faula. Haj da vas je covjek zaklo ono bas pa da covjek kaze al ovako..
A igman kuci, a bratstvo u gostima..to ja pricam izvlacite samo vama sto ide u korist uvijek i svagdje. ( mada to vecina radi jbg takva nam je narav)
Vi ste prije meca najavljivali da vam je bod danas ko pobjeda od 4 gola razlike. Sve te greske sve stoji da je sitno za njih navlacio. i to sam reko 60 40..nek je 65 35. Al vi prema naprijed niste osteceni bili, mogli ste sutat napadat al niste i to je to. I da ne pisemo vise o ovome to su teme gdje se moze 3 dana raspravljat a dzaba, nikakve koristi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Bili mi kod Vice bio on kod nas. Iste price prije utakmice bile za sudjenje. Al pobijedis 2x i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti da nisi seljak i da si vidio malo vise od svog sela znao bi da su stadioni mnogih velikana kilometrima udaljeni od grada.

A ipak se i sagni malo dole

Ali čuj ti logike vlaške, vaditi jedan ofsajd ili analizirati crveni karton. Apsolutno tendenciozno i bezobrazno suđenje Gigovića. Kakve ba veze ima što nije svirao penal ili nešto krucijalno, kad je SVAKI duel svirao faul Borcu? Bukvalno u Veležu nisu mogli da se sastave koliko je čovjek sjekao. Pa to je važnije od penala, ofsajda i čuda. Majmuni iz Banjaluke bili 6 puta agresivniji, a levat svirao 3 puta više faulova Veležu u jednom trenutku. Konačno, pobogu, dao im je 3 žuta u prvih pola sata, a kretenima iz Platonove nijedan. Stvarno moraš biti imbecil da ne shvataš da ovo čini razliku u fudbalu (znam, ovima iz manjeg entiteta je vrhunac posmatranja fudbala je li sudija svirao penal ili ne).
Ovo je krađa na kvadrat i ne trebaš ba biti uopšte naklonjen Veležu da to vidiš. Da je na isti način pokraden Široki, Željo ili Radnik, treba to tako gledati, početi od sebe. Borac će na sve načine pokušati da dođe do Evrope, pa onda i titule, a ne znaju drugačije nego ovako, seljački, uz debele pritiske i šurovanje na razne strane. Nadam se da će zdravi klubovi, koji su ipak ovu ligu digli na nekakav nivo, pa koliko god se međusobno krvili i borili, stati na jednu stranu i protiv ovog zla. Poslovično evo, mi (navijači FK Sarajevo) ne volimo Široki, ali mi apsolutno ni 1% nisu mrski ko ova **** koja stvari rade na ovaj način. Štaviše, ljudi generalno korektni. I na stranu sva naša svađanja, optužbe, vazda neko kriv, neko namjestio, ali osovina Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki, pa evo onda i Velež i ostali klubovi, MORAJU stati na jednu stranu, protiv ovog zla.
A Jagodića ni ne treba puno komentarisati. Neostvareni trener koji još uvijek vjeruje da je nekome bitan. Kad ga četnici nabiju konačno, bojim se da će mu i bihaćko Jedinstvo biti prevelik zalogaj. Nadam se da će mu se Dudić u životu dobro na srati u usta za ovo. Štaviše, baš bih volio da ih žrijeb spoji s ovim Veležom u kupu ili da igraju neko tamo zadnje kolo u Mostaru, za nešto, pa da ih ovi izbiju.
Ovo je krađa na kvadrat i ne trebaš ba biti uopšte naklonjen Veležu da to vidiš. Da je na isti način pokraden Široki, Željo ili Radnik, treba to tako gledati, početi od sebe. Borac će na sve načine pokušati da dođe do Evrope, pa onda i titule, a ne znaju drugačije nego ovako, seljački, uz debele pritiske i šurovanje na razne strane. Nadam se da će zdravi klubovi, koji su ipak ovu ligu digli na nekakav nivo, pa koliko god se međusobno krvili i borili, stati na jednu stranu i protiv ovog zla. Poslovično evo, mi (navijači FK Sarajevo) ne volimo Široki, ali mi apsolutno ni 1% nisu mrski ko ova **** koja stvari rade na ovaj način. Štaviše, ljudi generalno korektni. I na stranu sva naša svađanja, optužbe, vazda neko kriv, neko namjestio, ali osovina Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Široki, pa evo onda i Velež i ostali klubovi, MORAJU stati na jednu stranu, protiv ovog zla.
A Jagodića ni ne treba puno komentarisati. Neostvareni trener koji još uvijek vjeruje da je nekome bitan. Kad ga četnici nabiju konačno, bojim se da će mu i bihaćko Jedinstvo biti prevelik zalogaj. Nadam se da će mu se Dudić u životu dobro na srati u usta za ovo. Štaviše, baš bih volio da ih žrijeb spoji s ovim Veležom u kupu ili da igraju neko tamo zadnje kolo u Mostaru, za nešto, pa da ih ovi izbiju.
Slobodno.rodjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:59pa zar se ne treba boriti protiv taskvog stanja ili treba tako blagonaklono to gledati i slagati se da se tu nista ne moze uraditi.To ,tipicno razmisljanje bezlkicmenog BH insana koji uvijek slijeze ramenima bez obzira sta mu se desava i uvjek je protiv onoga koji nesto i pokusava da promjeni ili da se pobuni,a nikad protiv onih koji to cine.Denchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 22:10E haj malo spustite loptu, izgubili pa izgubili, odjhebite sa politikom zivi bili, nije drzavni udar bio nego tekma, s losim sudjenjem, kakvo premijerligasi imaju decenijama, eto i vi se upoznali s tim wow....jest tesko prvi put, ali morate se naviknut i prevazic te stvari....ako hocete bilo sta napravit, silovat ce vas i u evropi ko sto su i nas sudije...kao da se to ne desava nigdje jbg...naivni ste previse....![]()
Mi probali ali nas ismijali, nijedan klub nas nije podrzao u toj borbi...niti jedan.
To je znaci realnost na koju se treba adaptirati i nositi se s tim.
Bas me interesuje kakvo ce bit sudjenje kad Borac dodje u Mostar? Fer? Il oko za oko?
Mi igramo ovakve tekme svake godine...ali vec decenijama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozdrav iz centra BL. Kako je išlo ove godine voće uz magistralu? Nadam se da si po ugledu na trenera Ibru i ti uradio zube.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Sta se sve nama sudilo i kako ovo nocas je smijesno. Svira penal u Mostaru jer je igrac na centeu pao,svira takodje prekrsaj i penal Mukakica a lik.uopste nije ni bio u blizini,onda u SB krvnicki startovi itd tako da pusti se ti Pitara avoj poso gledajte i vozdra kao sto mi svoj gledamo. Trazili smo odgodu digsli ste hajku kao da vam tri boda trazimo nekakvu regularnost spominjete a samo odgodu smo trazili,kazete fino ne moze i cao.
Iskreno , Vlado i Feđa su mi odavno na spisku najljigavijih trenera u ligi ,nevezano za klub koji treniraju.Feđa je ovakve ispade imao i u Gosku ,svaka 2 utakmica je kriva međunarodna zajednica za poraz.Jagodic javno komentarise krajnji ishod samog prvenstva veoma samouvjereno , bez trunke stanke.Uglavnom zanimljiva noc i na forumu.Draze mi je Amara Osima viditi nego Vladu,Fedu i Zizovica.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.