Znam da su golovi čistisamirr je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:55nije im dozvolio da igraju jel treba šta više od toga ?90minut je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:54To svakako, al' realno nisam ni pratio utakmicu toliko da pricam konkretno o njoj vec ono opcenito pricam o krađama kojih je bilo pa evo pitam tebe direktno za šta su vas tacno veceras pokrali?brandao je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:50Kad mi nismo stali iza vas,konkretno vas pitam?!Sto se tice zadnje lakrdije u Sirokom,sjetite se kako je vas bivsi trener "pohvalio" atmosferu na stadionu,rekavsi kako toga ima svuda na BiH terenima.Niste se ni trebali vracati tad na teren,garantujem da bi 99% clanova uprave Veleza i navijaca stalo iza vas,kao i ostalih normalnih navijaca u drzavi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Prvo ne vodite nikakvu borbu nego ste nahajcani seljackim forama Dudica. Drugo ako ste vi osteceni, valjda se vi trebate prvi oglasiti. Trece niko s ovog foruma ne predstavlja Upravu pa da se moze ogladiti zvanicno. I cetvrto, lijepo bi bilo da ste i vi dali podrsku nasem klubu u borbi za sto bolji evropski plasman...brandao je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:54Lijepo bi bilo da na zvanicnoj stranici date podrsku nasem klubu u ovoj borbi,ako nista.To vazi i za druge normalne klubove,naravnobelosevic28 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:48A cekaj ako pruzim podrsku Dudicu, a Vladu nazovem chetnikom promijenit cu situaciju bh fudbala???
Kakav yebeni forum, zar ne govorimo o konkretnim potezima?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
To se sArajevo jos uvijek nije pomirilo sa porazom protiv Celtika?
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
**** iz Platonove igrala grubo, omjer u faulovima 6-21

Nije napravio krucijalnu grešku, ali je vrlo iskusno to odradio, tako da nije došao u situaciju da mora. Odradio tekmu najpodlije, bez da mora svirati penal koji ne postoji ili ofsajd koji ne postoji. Naravno, na 2-0 krenuo ujednačavati kriterij

Helem, baš ko što je Dudić rekao, ono kao 2002. godine, na kojem god hoćeš stadionu

@90minuta
Nas klub ce objaviti video od 20 minuta kradje sa danasnjeg meca,pa pogledaj ako ti nije puno.Poslat cu ti i link ako treba
@belosevic
Odsad pa ubuduce me nemoj citirati.Bio si ogranicen si i glup sagovornik
Nas klub ce objaviti video od 20 minuta kradje sa danasnjeg meca,pa pogledaj ako ti nije puno.Poslat cu ti i link ako treba
@belosevic
Odsad pa ubuduce me nemoj citirati.Bio si ogranicen si i glup sagovornik
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- DonerKebab
- Kontakt:
Ti si se ispadanju FKS iz evrope vise obradovao nego Vasilios Barkas i Dokoljenko, sedmicama nas pljujes i sad trazis podrsku?brandao je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:50Kad mi nismo stali iza vas,konkretno vas pitam?!Sto se tice zadnje lakrdije u Sirokom,sjetite se kako je vas bivsi trener "pohvalio" atmosferu na stadionu,rekavsi kako toga ima svuda na BiH terenima.Niste se ni trebali vracati tad na teren,garantujem da bi 99% clanova uprave Veleza i navijaca stalo iza vas,kao i ostalih normalnih navijaca u drzavi
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
Jako argumentovano s tvoje strane

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Platice ceh Sloboda ni kriva ni dužna.
Pokrasti ce ih Velez, od prve minute bit ce pritisak na sudiju da im se nesto kao oteto vrati.
Pokrasti ce ih Velez, od prve minute bit ce pritisak na sudiju da im se nesto kao oteto vrati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šta ovi troprstaši utripovali da ce do titule
eee sirotinjo napaćena, pjevajte Nož žica i zviždite na državnu himnu, to vam je plafon
ni Vico Zeljković vam ne može nagurati titulu i to sa pozicije predsjednika
I Dudić je gospodin za ono govedo Jagodića. Bar je iskren covjek i mangup. Jagoda nekome govori o manirima i ponašanju, jbm ti sunce krvavo

I Dudić je gospodin za ono govedo Jagodića. Bar je iskren covjek i mangup. Jagoda nekome govori o manirima i ponašanju, jbm ti sunce krvavo

Citiraj me obavezno gledao sam utakmicu, al' uz film onako pa nisam pratio svaki scenu.
Golovi su regularni to znam.
DUDIĆ je dijete grada Sarajeva.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:03Šta ovi troprstaši utripovali da ce do tituleeee sirotinjo napaćena, pjevajte Nož žica i zviždite na državnu himnu, to vam je plafon
![]()
I Dudić je gospodin za ono govedo Jagodića. Bar je iskren covjek i mangup. Jagoda nekome govori o manirima i ponašanju, jbm ti sunce krvavo![]()

Jagodić je obična seoska lola i baraba. nesto slično Bori Drljači.
Kad me vec optuzujes za tako nesto,procitaj moje zadnje postove o toj temi.Ko ima 3 zdrave mozdane vijuge,moze da shvati sta sam htio da kazem.Evo npr @feniksptica je pomijesao slauf sa aut linijom,pa je shvatio da nisam lose mislio vasem klubuDonerKebab je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:01Ti si se ispadanju FKS iz evrope vise obradovao nego Vasilios Barkas i Dokoljenko, sedmicama nas pljujes i sad trazis podrsku?brandao je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:50Kad mi nismo stali iza vas,konkretno vas pitam?!Sto se tice zadnje lakrdije u Sirokom,sjetite se kako je vas bivsi trener "pohvalio" atmosferu na stadionu,rekavsi kako toga ima svuda na BiH terenima.Niste se ni trebali vracati tad na teren,garantujem da bi 99% clanova uprave Veleza i navijaca stalo iza vas,kao i ostalih normalnih navijaca u drzavi
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:05DUDIĆ je dijete grada Sarajeva.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:03Šta ovi troprstaši utripovali da ce do tituleeee sirotinjo napaćena, pjevajte Nož žica i zviždite na državnu himnu, to vam je plafon
![]()
I Dudić je gospodin za ono govedo Jagodića. Bar je iskren covjek i mangup. Jagoda nekome govori o manirima i ponašanju, jbm ti sunce krvavo![]()
![]()
Jagodić je obična seoska lola i baraba. nesto slično Bori Drljači.

SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
Kako zanima sta se desavalo neka pogleda snimak cijele utakmice i sve ce mu biti jasno. Samo se tako mozete uvjeriti kako se igralo veceras.
-
- Kontakt:
Imas li link za GoskGabelaTV? Da pogledamo te situacije.
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
Više se forumski pitari upalili večeras, nego banjalučani

-
- Kontakt:
Golovi su regularni, nije niko rekao da nisu, ali je smijesno koliko nam je sjeckao igru i kako je podijelio zute kartone.
U 3 minuti pravimo kontru, faul se svira nad Brandaom i zuti karton daje Cvijanovicu. Igrac Borca vuce Civica za dres, sudija pusta prednost i svira Civicu faul u napadu sekundu poslije toga. Zakaric recimo kasni sa klizecim starom i udara Bihorca ni opomenu nije dobio, a sljedeci napad Brandao skace na loptu iza njega igrac Borca pada naravno i odmah zuti. Skoro svaki napad je prekinut, svirali su se nepostojeci faulovi i podijelili zuti kartoni. Sljedecu utakmicu bez Zeljkovica i Brandaoa.
Ima tu jos dosta stvari ali ovo na prvu po sjecanju.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.