Cityville dominira, jedini razlog sto nespavam je cekanje da se updatuje da izgradim staUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jel to došla nova igra na FB "Treeville"
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Big club, great history, Nottm Forest.
Ja vec level 24 na Cityville-u 
Dobar si, ja tek poceo, level 12 samB0SANAC je napisao/la:Ja vec level 24 na Cityville-u
- _karabaja_
- Kontakt:
Ja ponosno kazem da ne igram ni jednu igricu
Samo ponekad saha ili pokera sa drustvom al to kad mi je stvarno dosadno.
Majestic dobro nam dosao nazad
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- majestic24
- Kontakt:
Kvota na to je bila 0,10Nail for Real je napisao/la:Dobio Paja zlatnu kantumajestic24 je napisao/la:Evo i mene nazad. Ima li kakvih novosti??
Ja sam poceo na fb igrati onaj milioner city,al dosadno. Ja samo sebi lijepo uredjujem grad,nezanimaju me lvl.
Ko ima security code od kasperski antivirusa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Ja ponosno kazem da ne igram ni jednu igricuSamo ponekad saha ili pokera sa drustvom al to kad mi je stvarno dosadno.
Ja jedino igram prahistorijski FM 05 sa dinamom nagurao sezona i sezona
gledal jos ko prijatelje ovdje?
- _karabaja_
- Kontakt:
Nekoliko puta sam pregledao sve sezone. Definitivno najjaca serija. Na kojem programu ti gledas, volio bi opet pogledatiWolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
to brate isfuralo, prestalo sa snimanjem, bili su mi šega, al ono vise kad ponestane fazona, puštaju onaj smijeh ako se napije mlijeka, ako se počešlja, ma nazor...Wolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
skino storenta sve sezone prosle godine, sad ih ponovno gledam. umirem od smjeha svaki put. serija ima hebeno dobar humor. fakat su legendarni_karabaja_ je napisao/la:Nekoliko puta sam pregledao sve sezone. Definitivno najjaca serija. Na kojem programu ti gledas, volio bi opet pogledatiWolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
- the scouser
- Kontakt:
Zna li iko neku dobru stranicu za prevode serija,osim podnapisi.com,prijevodi-online.org,i titlovi.com ? Treba mi prevod druge sezone serije Greek,a nijedna od ove tri stranice nema drugu sezonu. Pa ako neko zna,molio bih da pomogne 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- _karabaja_
- Kontakt:
Legendarna serija. A mi sada moramo trpiti spanska, turska a posljednjih godina i hrvatska sranja na tvWolverine je napisao/la:skino storenta sve sezone prosle godine, sad ih ponovno gledam. umirem od smjeha svaki put. serija ima hebeno dobar humor. fakat su legendarni_karabaja_ je napisao/la:Nekoliko puta sam pregledao sve sezone. Definitivno najjaca serija. Na kojem programu ti gledas, volio bi opet pogledatiWolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
Zar bas ni jedna tv kuca ne moze otkupiti neku normalnu seriju, makar stariju npr. Prjatelje, Mucke, Dva i po muskarca...nego mi gledamo Gumus, Seherzadu, neke doline i ostala hrvatska sranja
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja gledam sad The Wire 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jbg, zivimo u shebanoj zemlji, pa nam je takav i program na tvu. moramo gledat ova sranja od serija, umjesto da gledamo prijatelje, seinfelda, muske i jos mnoge druge serije_karabaja_ je napisao/la: Legendarna serija. A mi sada moramo trpiti spanska, turska a posljednjih godina i hrvatska sranja na tv![]()
Zar bas ni jedna tv kuca ne moze otkupiti neku normalnu seriju, makar stariju npr. Prjatelje, Mucke, Dva i po muskarca...nego mi gledamo Gumus, Seherzadu, neke doline i ostala hrvatska sranja
- Interista di cuore
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
gledam ja svaki dan na Tnt-u,a imam i 6,7 sezona na dvd-ovima i fkt su legende...uz Mucke meni najbolja serija ikad...
Joey daleko najjaci lik.
How you doin' ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
svaki lik je vrh na svoj nacin. ja se nikad nisam mogo odlucit ko mi je bolji joey ili chandlerInterista di cuore je napisao/la:Wolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
gledam ja svaki dan na Tnt-u,a imam i 6,7 sezona na dvd-ovima i fkt su legende...uz Mucke meni najbolja serija ikad...
Joey daleko najjaci lik.![]()
How you doin' ?
al najjaca mi je ona janice
- Interista di cuore
- Kontakt:
ohhhh myyyyyyyyyy gOd ! hahahahha,meni je najjace kad Joey sredi Chandleru blind date i dodje Janice
placem kad god ih gledam,dobre su epizode kad Chandler i Mon tek pocinju furat,pa se kriju a Joey mora cuvat tajnu...ma fkt su legende.
i Phoebe je budaletina,ma svi su stvarno top...
placem kad god ih gledam,dobre su epizode kad Chandler i Mon tek pocinju furat,pa se kriju a Joey mora cuvat tajnu...ma fkt su legende.
i Phoebe je budaletina,ma svi su stvarno top...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Shiiiiiiiiiit. Odlicna serija.Nail for Real je napisao/la:Ja gledam sad The Wire
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 dec 2010, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nail for Real
- Kontakt:
Cova sa avatara razbijaCartman je napisao/la:Shiiiiiiiiiit. Odlicna serija.Nail for Real je napisao/la:Ja gledam sad The Wire
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
e raja jel kocka jos ko pokera ! ! !
jes stvarno igrica totalno luda jarane penjem se citav dan i popnem se na 160 Miliona i izgubimm sve to za 0.30 h i to sve jake karte
!
jes stvarno igrica totalno luda jarane penjem se citav dan i popnem se na 160 Miliona i izgubimm sve to za 0.30 h i to sve jake karte
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.