Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma mi smo i onako cirkus za sebe
Bekovi*invincible1921 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 01:38Najbolji bek i stoper i 7:2 ..ubleha![]()
![]()
Joj Bahe ovo me podsjetilo na utakmicu Rusija na Euro 2008 ko se sjeca kad je opro Arshavinom...covjek pretrci 4 metra doda prvom do sebe "Pogledajte majstoraa"isto tako veceras sa barklyem i grealishem dao im je 50 epiteta ..."Pogledajte barklya...prespreman je" ?????
![]()
Kad rece najbolji bekovi svijeta, morao sam na mute da ga stavim, iako sam ga i do tad nevoljno trpio.invincible1921 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 01:38Najbolji bek i stoper i 7:2 ..ubleha![]()
![]()
Joj Bahe ovo me podsjetilo na utakmicu Rusija na Euro 2008 ko se sjeca kad je opro Arshavinom...covjek pretrci 4 metra doda prvom do sebe "Pogledajte majstoraa"isto tako veceras sa barklyem i grealishem dao im je 50 epiteta ..."Pogledajte barklya...prespreman je" ?????
![]()
Pasus prvi - ne znam otkud ti to da im je ušlo gotovo sve kad je sam Barkley mogao zabiti četiri komada, a i Watkins se na kraju napromašivao zicera. Liverpool može biti sretan da nisu dobili "desetku".Otelo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 08:23No, sve na stranu Villa je imala ogromnu dozu sreće kod šuteva. Kakvi odbijanci su se dešavali i ušlo im je gotovo sve.
Visoka linija bez drugog kvalitetnog štopera na funkcionira, a pogotovo ne ide bez kvalitetnog golmana koji nas je koštao ispadanja iz Lige prvaka prošle sezone i sada donio najveću blamažu u posljednjih par sezona i to baš na petogodišnjicu Rodgersovog odlaska.
Druga stvar, realizacija. Martinez je imao nekoliko sjajnih odbrana, svaka častali je i Liverpool promašio nekoliko zicera. Firmino se par puta spetljao sam, Jota maši loptu, Salah ne zna šta će sa njom. Nešto jednostavno nedostaje.