FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2020, 22:11

Pogba je napisao/la:
04 okt 2020, 22:07
Centre forward je napisao/la:
04 okt 2020, 21:35
@Pogba, čim sam vidio vijest, odmah si mi na um pao. Prijeđi u naš tabor, biće i zakuska. :mrgreen:
Znači ima bujruma, sad ide uvod u kom kažem da oduvijek volim Bayern :mrgreen:
Nikad nije kasno. Moj kolega navijao za Real godinama, pa je počeo navijati za Barcelonu :rol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2020, 22:21

Kratki rezime, jer slijedi pauza zbog ovih tzv. reprezentacija koje niko ne gleda, osim ako igra naša Njemačka :mrgreen:

Ovaj Roca ima strašnu dugu loptu, možda bi mu ležala Engleska liga. Uglavnom:

Thiago - Roca
Countiho, Perišić- Costa
Sarr (nije potvrđeno, ponavljam, povrijeđen je igrač).
Moting kao rezervni napadač, spominje se posudba Zirkzeea u Feynoord ako se ne varam.

Na papiru smo opet prejaki, naravno ako ne bude povreda Sanea i Coste.

Ključna stvar, naravno osim povreda koje ponavljam svako malo, jeste Roca. Ne treba se zavaraviti sa cijenom za tog igrača, jer je prošle godine vrijedio 40, 50 pa se čak spominjala i cifra od 70 miliona eura. Dobro za nas je što je Espanyol ispao iz lige. Jedino čudi što niko iz La lige nije pokazao zainteresiranost za njega. Baš me zanima kako će izgledati na terenu, samo da nije "usporen" igrač kao Cuisance.

Vidim da mnogi negoduju sa dolaskom Coste. Ako ste pažljivo pratili izjave oko dolaske Roce, mogli ste vidjeti sljedeće: "Dobili smo igrača koji odgovara igrački i karakterno Bayernu". Spominjali ste probleme u svlačionici dok je bio tu, ali to je neki mlađi Costa, koji je htio konstantno igrati. Vjerujem da se razvio kao ličnost i da neće praviti probleme što će biti u rotaciji, a gledajući početak Sanea, ne bih se začudio da ima i više utakmica od njega.

Dobro će nam doći ova pauza, mnogi igrači su "ispuhali" i vrijeme je za oporavak.

Već neko vrijeme sam htio otvoriti jedno pitanje na ovoj temi, a nisam htio "kvariti" pozitivno raspoloženje na forumu, jer trofeji dolaze u vitrinu kod nas kao da se isključivo proizvode samo za Munchen. O čemu se radi, o igraču imena i prezimena Benjamin Pavard. Da li vi smatrate da se radi o vrhunskom beku? Nemojte gledati ovu današnju utakmicu, nju ignorišite.

Za mene je jako zahvalan igrač, ali sada da je dominantan prema naprijed ili da je odličan igrač u odbrani, ne, nije. Lijepo je na papiru kada imaš Hernandeza i Pavarda, dva beka francuske repke u ekipi, ali u stvarnosti :hmmmmm: Ponavljam, radi se o odličnom igraču, ali mislim da ima drugih igrača koji su jedan level iznad njega na toj poziciji.

I pored očajnog ulaska u sezonu, mi smo "ubili" na terenu Sevillu, a evo Barcelone se "pati" protiv istih, taman su igrači Seville pogodili prečku, rezultat je 1:1, utakmica na SK2.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 okt 2020, 22:27

Posto imamo preofanzivnog Daviesa lijevo, radi nekog balansa, Pavard je onaj tip beka koji je vise defanzivan. Daleko od toga da ne igra prema naprijed, ali nema tu fiziku da moze stalno gore-dole. Pravo zahvalan igrac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 okt 2020, 22:59

Pavard je bio dobar u defanzivi proslu sezonu, ima odlican centarsut. Sada imamo i Sarra koji se cini mnogo mnogo eksplozivniji i brzi i opasniji u napadu. Dakle dva razlicita beka, bas je dobro da ima raznolikosti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 okt 2020, 23:03

Da uđe u zapisnik da sam smanjio Flicku ocjenu na 4 zbog Alabe. Goni ga više u PM.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 okt 2020, 23:15

@Bundesliga i @Neutral :thumbup:
Pogba je napisao/la:
04 okt 2020, 22:07
Centre forward je napisao/la:
04 okt 2020, 21:35
@Pogba, čim sam vidio vijest, odmah si mi na um pao. Prijeđi u naš tabor, biće i zakuska. :mrgreen:
Znači ima bujruma, sad ide uvod u kom kažem da oduvijek volim Bayern :mrgreen:
Za gospodu uvijek. Povedi nam i Moratu da pravi slalome po Minhenu, nisu mu strani na AA. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 okt 2020, 23:16

Znaci Sarr, Roca, Costa i Cupo. Tri potpisana i jedan na posudbi. Hvala Bogu, lakse se dise. Zikiju je bolje u Feyenordu, imat ce vise prilike za igru. Cuisance ide u Marseille na posudbu sa pravom otkupa. Solidan prelazni rok na kraju sa mnogo pogubljenih zivaca. Najbitnije je da ce se ponovo imati sirina.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 okt 2020, 01:47

Costa :rol: :rol: jbt ti pleme i upravu i sprtske direktore, ko ove pronalazi jebm mu mater taj lik nece izaci iz bolnice.

Znaci transfer samo da bi se neko doveo, bez skautiranja i planiranja od prije. Mrs!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 okt 2020, 02:35

Costulja dolazi povrijeđen i otići će povrijeđen. Ja na njega ne računam, u mojoj glavi ko da nismo doveli krilo.

Lyon Depaya poklanja za 20-25mil :crazy:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2020, 06:21

Da, ali problem Depaya je obavezno igranje u prvih jedanaest. Čovjek je standardan u repki, a ako se ne varam i kapiten Lyona sa strašnom statistikom. On bi sigurno želio neku garanciju da će redovno igrati. I ne vjerujem da je baš tako niska cijena za tog igrača. I to famozno da li odgovara karakterom u FCB.

Nije da negodujem protiv njega, svakao bi izabrao 10x Depaya ispred Coste, makar nije svako malo van terena.

Opet ponavljam, samo se nadam da se neće Costa, Sane i Coman takmičiti ko će biti više van terena.

PS: Ovaj Sarr će zakucati Pavarda na klupu :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 okt 2020, 08:45

Mislim da bih bio srecniji da nije niko dosao. Ej Costa, igrac koji je otjeran iz kluba, koji je vazda po bolnicama i koji odigra jednu dobru i 5 losih. Klasicni transfer koji nema veze sa idejom, ala Kutinjo, kad te vrijeme pritisne a ovamo si sve drugo popusio pa eto daj nekog ko je igrao za nas, nemamo vremena da druge analiziramo. Uzas, sto se mene tice.

Da nisu doveli Rocu dao bih -1 ocjenu za transfer rok, ovako je 1. Opet zavlcenje sa igracima, i to sa dvojicom, koji su ih ****. A imali nekoliko mjeseci, uzas. A da nije Flik gurao, ni ovo ne bi doslo.

Muratbey
Kontakt:

Post Postao/la Muratbey » 05 okt 2020, 09:03

sljivo je napisao/la:
05 okt 2020, 08:45
Mislim da bih bio srecniji da nije niko dosao. Ej Costa, igrac koji je otjeran iz kluba, koji je vazda po bolnicama i koji odigra jednu dobru i 5 losih. Klasicni transfer koji nema veze sa idejom, ala Kutinjo, kad te vrijeme pritisne a ovamo si sve drugo popusio pa eto daj nekog ko je igrao za nas, nemamo vremena da druge analiziramo. Uzas, sto se mene tice.

Da nisu doveli Rocu dao bih -1 ocjenu za transfer rok, ovako je 1. Opet zavlcenje sa igracima, i to sa dvojicom, koji su ih ****. A imali nekoliko mjeseci, uzas. A da nije Flik gurao, ni ovo ne bi doslo.
Stvarno mi vi pojedinci niste jasni...Kao prvo mi vec imamo najbolju prvu postavu na svijetu i to je cinjenica
Dovedeni igraci su tu da popune mjesto u rosteru i igraju ulogu back upa
Costa kao 4. Krilo i s obzirom da je doveden besplatno (posudba) je odlican potez uprave.
Brzo zaboravljate da smo mi u ovom prelaznom roku vec doveli Sanea,Nubela i Kouasia
Ovaj bek iz Marseja po meni nije trebao ni dolaziti jer mali Richards igra super na beku
Kad kazes da bi bio sretniji da niko nije ni dosao onda i ne volis ovaj klub

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 okt 2020, 09:04

Prelazni rok jedna velika nula.

Igraci se dovode samo radi broja, bez ikakve strategija i sablona.

Doveli smo sami skart i otpadke drugih klubova.

Svaka cast Hasane,ne bi ti dao da sir prodajes na trznici.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 okt 2020, 09:04

Ne volim, i sjaši jbt.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 okt 2020, 09:44

Costa je doveden u zadnji čas iz razloga što su izgubili vrijeme natezajući se za Oddoia.Čovjek ih prošle sezone izvozao da bi dobio bolji ugovor u Chelsea i oni opet zapleli za njega i opet ista priča.Hasan ima neki fetiš na Oddoia ili šta, yebo ga on više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 okt 2020, 10:00

Ajde ba ne laprdajte. Je li vam treba jos krila koji ce stvarati nered na terenu i svlacionici jer hoce da igraju? Imas na svakoj poziciji po 2 igraca koji mogu igrati i donijeti ogroman doprinos.

Uostalom ne zaboravimo kako je Flick preporodio pola igraca koji su bili vec otpisani i koji su spremali svoj ormaric u Bayernu.

Za mene je dolazak Coste odlican potez. Prvo sto svi znaju da nemaju zagarantovano mjesto u ekipi, a drugo momak je top igrac i nikako se nije smio pustiti u Juventus onda.
Stern des Südens

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 05 okt 2020, 10:26

Ajmo se kladit da će do kraja dana predstaviti Dembelea. Posudba sa pravom otkupa. :rol:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 05 okt 2020, 10:31

Fein kako stvari stoje na posudbu PSV.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 okt 2020, 10:42

I ja sam bio skeptican za Costu jer je gotovo uvijek povrijedjen, ali bolje dovesti njega na posudbu jednu sezonu pa sljedece sezone kupiti krilo. Inace bi bacali pare na neku veliku posudbu jer je Haso upropastio to sve sa Odoijem. I dalje tvrdim da on nije za ovu funkciju, ali eto bolje da je dosao i Costa pa iduce godine novo krilo. Roca, Sarr i Cupo su dobre zamjene, ne treba se tu puno buniti. Bolje od Odriozole i Coutinha sigurno. Ili da nemamo zamjenu na desnom beku (znam Richards ali nije to jos taj nivo). Imamo i zamjenu za napadaca i rotaciju na sredini. Bolje nego sto je bilo prije 2 dana.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 okt 2020, 11:11

Problem je što već imaš dvojicu koji su injury prone (Coman i Sane) i onda na sve to dovedeš još jednog. Zar nije cilj ovih bekapa da se možeš osloniti na njih kad treba, a kako sa ovim likom koji ne znam je li ikad prešao 30 odigranih tekmi u sezoni? I to sa planom unaprijed da ćeš ga vratiti. Kako da onda očekuješ nešto pozitivno od tog transfera. I onda opet iduće godine ponovo, daj opet krilo ili još jedno jer i Coman ništa ne isporučuje i samo se provređuje.

Hoće li opet ganjati Odoija iduće godine pa zadnji dan dovesti Caligiuria, i onda mi ovdje reći bolje je iko nego niko. Zašto da se time zadovoljavamo, a klub nije prosjački? Da jeste ok onda. Ili će obećati iduće godine "sigurno" ulažemo i mi se ko nadamo, i onda opet neka kriza u svijetu, pa opet štednja.

Ja samo Fliku mogu dati poštovanje i zahvalnost jer nam je ovo omogućio a da niko nije i nije trebao da ga ispoštuje. A da se drugi pitaju i sad bi bili zadovoljni sa 165 titulom po redu a u LP šta se napravi, a sa tim stavom inače ništa. I Lewi, taj nam je čovjek valj'o velikih para, došao džaba a da je išao normalnim rezonom i pravcem koštao bi bruku para, i ne bi ga doveli u suprotnom, ne povjređuje se, isporučuje... Mnoge titule i dobre rezultate na ovaj ili onaj način ne bi ni vidjeli da on taj potez nije napravio. Ispao je gofno u Borusiji ali je nama valjo para.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.