NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

the_packer
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la the_packer » 18 dec 2010, 23:56

SaltCityAttack je napisao/la:
the_packer je napisao/la:San Diego - San Francisco........................ 2
Baltimore - New Orleans.......................... 2
Carolina - Arizona................................. 1
Cincinnati - Cleveland ............................1
Dallas - Washington.............................. 1
Indianapolis - Jacksonville....................... 1
Miami - Buffalo................................... 1
New York Giants - Philadelphia.................. 2
St.Louis - Kansas................................. 2
Tampa Bay - Detroit.............................. 1
Tennessee - Houston............................. 2
Seattle - Atlanta.................................. 2
Oakland - Denver................................. 1
Pittsburg - New York Jets........................ 1
New England - Green Bay......................... 2
Minnesota - Chicago.............................. 1

idealni rezultati :)

i samo da odgovorim saltiju da imaju srece sto smo desetkovani povredama. da je barem upola manje startera zdravo bearsi nebi imali sanse za diviziju... zadnji udarac je ova povreda jenkinsa sto nam je jos vise oslabila rush defence a za rodgersa ako ne mogne igrati sljedecu da ne spominjem...

povrede vas nisu mucile u utkamici protiv nas :)...pa ebote mi smo prosle sezone bili desetkovani povredama ti to dobro znas...pa mi smo samo u utkamici protiv vas izgubili 3 startera za sezonu jeli tako?.. i opet ste nas u zadnjim sekundama pobjedili, vise jel nas secondary def. nije dobar ebiga...Rogers je bio zdrav pa nije mogao nista Detroitu,sto vise ovaj drugi je izgledao bolje na terenu od njega....Bearsi da imaju nesto bolji offense line vjerujem da bi davno osigurali diviziju, jer ipak su zbog njih i izgubili one utkamice protiv Washingtona i Seattlea...ja takodjer mislim da su packersi kvalitetni od Bearsa to sam ja davno i rekao...nisu kvalitetni sto imaju neke bolje pojedince, vec jednostavno jer su kompletni od Bearsa...na svakoj poziciji su kvalitetni, dok u Bearsa skripi secondary i offense line

jesu nas mucile. ryan grant prvi RB se povrijedio na prvoj utakmici sezone a citav mcharthijev napad se temelji na fake rush sistemu i kad nemas prvog rb-a efikasnost napada je sletila najmanje 30 % ako ne i vise. zatim TE finley koji bi da je zdrav ove sezone imao sigurno najvise pass jardi od svih TE-ova u NFL-u. zatim Nick Burnet, znamo na sta lici odbrana bears-a bez Urlachera a evo mi gotovo citavu sezonu igramo bez glavnog MLB-a. cullen jenkins od prosle utakmice koji ke kljucan za DL u protiv trcanja. a rodgers je povrijeđen u drugoj cetvrtini i nemozes reci kako nista nije uradio, odnosno kako nista nebi uradio protiv lionsa da nije ostao do kraja. i protiv vikingsa smo imali 6 jardi napada u prvoj cetvrtini a onda smo ih u drugoj zgazili. od pet poraza packersa 4 smo izgubili sa 3 razlike i to sa fg-om u zadnjem drive-u a od tog dva nakon produzetaka a i ovaj zadnji poraz je 7-3 a znamo da bi ih rodgers rastavio na faktore da nije povrijedjen do kraja. kada je flyn mogao napraviti dva drive od 60+ jardi mogu mislit sta bi rodgers uradio. a bearsi koji su dva puta ove sezone raskovani od NE i od Giantsa ce vjerovatno uzeti NFC North. sramota jbte. i da jos jednom napomenem da su bearsi dobili radi onog punt returna za TD i da cutler nikada ne moze napraviti drive kakav je rodgers naprimjer napravio protiv atlante u zadnjoj cetvrtini ove sezone ili protiv steelersa i cardinalsa prosle sezone... al ajd sacekat cemo kraj sezone pa cemo vidjeti...

i da za sf. chargersi su nestabilni jer gube od svakog i pobjedjuju svakog. niko nebi reko da ce od radiersa izgubiti pa opet pukose i to polijepo. zato sam tu stavio iznenadjenje :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 01:16

ebiga znam kako je kada povrede ucine svoje.. pa mi smo 2006 u godini kada smo igrali super bowll u samom finisu sezone izgubili 4 kljucna igraca... znas da nam u super bowll nisu igrali tada odlicni Harris ,Tank Johnson,Mike Brown kojeg ne moram vise spominjat jer dok smo njega imali secondary def je bio jedan od boljih ebiga ..oni na primjer su bili odsutni sa super bowlla...prosle sezone ebiga znas da smo izgubili 3 igraca za sezonu i to dvojicu na poziciji LB...ja kako vidim Packersi su imali dobar runing game ove sezone i ako s su izgubili prvog RB...igrali ste odlicno tokom citave sezone, samo ste zakazali u ovoj utkamici i to je to...mi naprimjer nismo igrali konstantno dobro, a eto vrisnuli smo kuci cak tri utkamice, a na gostovanju jednu ebiga...prica se ovdje da ce nakon ove sezone Bearsi poceti polahko praviti i onaj offense line, [pa se nadam da ce slijedece sezone moci napraviti nesto vise ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 dec 2010, 02:19

michael vick najbolji igrac danasnjice sjajno igra nakon suspencije

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 03:21

alfarouqaminu je napisao/la:michael vick najbolji igrac danasnjice sjajno igra nakon suspencije

ma daj kako mislis danasnjice?...ja bi sad potpisao da uzmem Manninga ili Bradya prije Vicka....Vick je dobar sve to stoji,ali ova dvojica predvode svoje ekipe do super bowlla iz godine u godinu...I Rogersa bi prije uzeo takodjer...meni je iskreno drago da Vick igra dobro i da se vratio i izrazito mi je drag igrac, ali ipak mislim da su ova trojica u ovom trenutku ispred njega.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 09:46

since I live here, I just saw one fan of Bears, nema ovdje njih ne znam o cemu pricas ja ih ne vidim nigdje , maybe on the east side more then here,

btw zasto ignorirate cinjenicu da ce jetsi dobiti ovu utakmicu protiov steelersa
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 19 dec 2010, 10:12

ne bih se složio sa green bayem, pakersi su postali previshe jednodimenzionalna ekipa samo pass pass i rogers, a to je malo za danasnji nfl. Upravo ćemo danas i biti svjedoci razmontiravanje GB-a kod Patriotsa, cinjenica da je GB unisten poverdama ove sezone ali ipak bez nekog bliskog omjera trcanje/pass slaba je fajda.

Sto se jetsa tice, oni će jedva ući u playoff, danas će popiti od steelersa a slijedeće sedmice od bearsa jer jednostavno RR nije uspio naučiti Sancheza kako pobjeđivati ekipe u svom rangu nego samo one slabije, a to je jadno i sramotno.

Bersi su solidna ekipa ali za vrhunski rezultat trebaju josh pure jesti kao što smo vidjeli protiv NE

Chargersi biće smiješno ako ekipa koja je 1. po odbrani i 2. po napadu ne uđe u playoff a za to je kriv njihov trener Norv Turner.

MVP lige - iako vi volite outlawa Vicka Brady je za njega izmislio fudbal

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 dec 2010, 12:07

alfarouqaminu je napisao/la:michael vick najbolji igrac danasnjice sjajno igra nakon suspencije
Ne moze Peytonu pertle vezat.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 dec 2010, 16:47

Danas se igra tekma koju sam pred početak sezone prognozirao za SB. U stvari više je to bila neka vrsta nadajuće prognoze jer priželjkujem da finalnu utakmicu odigraju Ravensi i Saintsi.
Za sada ni jedni ni drugi ne važe za SB-favorite, ali su takođe oba tima pokazala da ih se ne smije otpisati.
Uz dobro tempiranu formu i sreću sa izbjegavanjem povrijeda mislim da moja nadanja nisu neosnovana.
Sudar ekipa sa dva različita koncepta gdje je svaka od ekipa u svom elementu među najboljima u ligi.
Spreman sam za uživanje u igri i nadmudrivanju na terenu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 16:56

marseille_unique je napisao/la:since I live here, I just saw one fan of Bears, nema ovdje njih ne znam o cemu pricas ja ih ne vidim nigdje , maybe on the east side more then here,

btw zasto ignorirate cinjenicu da ce jetsi dobiti ovu utakmicu protiov steelersa

Chicago je grad sa 12m ljudi i koliki jos samo broj iz Chicaga se odselislo zbog vremena u Californiju i Floridu ili imaju kuce u tim predjelima USA....pa eto pogledaj naprimjer utkamicu Chicago Cubs kada igra protiv L.A DODGERS ILI L.A ANGELS vidjet ces isto kao da su domacini :)...pa normalno da neces vidjeti te navijace dok ne traje utakmica, ali kada je utkamica tamo izmedju nekih od tih ekipa onda ces na stadionu vidjeti....Arizona je takodjer tako, a 2006 godine monday night footbal, takodjer tamo na stadionu skoro vise navijaca Bearsa, nego Cardinalsa :)...protiv Miamia sad si mogao gledati i vidjeti takodjer ...znaci Bearsi zaista imaju svugdje veliki broj vojih navijaca u odnosu na neke druge ekipe
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 19 dec 2010, 17:09

green bay je 24 u nflu po rushing offense. razlog tome je povreda prvog rb-a u prvoj utakmici sezone kao sto sam i rekao.

a veceras gledam eagles - giants. navijam za philly jer sada nam jedino preostaje wild card a tu ce giantsi biti glavni protivnik. ako veceras izgube i onda ih mi dobijemo sljedece sedmice mozda i imamo sanse za play-off.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 17:18

marseille_unique kakva ti je ono prica ba na temi Sloboda Tuzla ?... ti naseg Krdzu nazivas glupim na onom videu sto je postavljen?...oni se momci zezaju i ti si naso naseg covjeka vjecnu fukaru prozivat, a uz to i neznas ko je onda se stvarno srami, sad tek vidim kakav si ti lik, kada neznas ko je Krdza :)...s tobom vise necu da pisem razocaro si me skroz , jedino amerikanac ako si raspolozen poslat za udruzenje navijaca Fukare Tuzla par stoja dolara, onda mozemo pricat, ali ovako vise za ono sto si napisao na onoj temi skroz si pao u mojim ocima i vidim da nisi ti ni nas TUZLAK, kamo li neka Fukara... nemoj vise nikad da bi reko da si Fukara sramotis nas ozbiljno ti kazem

sorry sto sam malo skreno sa teme ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 dec 2010, 18:46

ja cu pratiti kansas i st.louis posto je to najvazniji mec za san diego :D

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 dec 2010, 19:28

dobar pocetak za st.louis vode 6-0

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 19:35

ma reko sam da STL DOBIJA TO... i njima treba za play off ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 19:53

kome bolan da posaljem jedini cojk sto bi mu poslo je cipa i niko vise a onim umisljenim likovima ma bjezi da bolej ne pricam i veci sam od tebe navijac slobode, nemojd aba da se preovaljujes ovo je off topic, nemam ja sta kome dokazivati znam ja i oni koji me znaju ko sam i sta sam,

sto se tice tih gostujucih navijaca u americkom sportu na svakoj utakmcii svaka gostujuca ekipa ima svoje navijace tako da je to sto ti govoris smiejsno, nisu samo oni jedini koji imaju gostujuce navijace tako je sa svima, jednostavno ovo je USA i ovjde je slobodno kretanja toliko velika i mislim glupo je o tome rpicati kakav je ovdje sistem , sad zivis ovdje sutra si tamo negdje drugo uzo kucu, ili ti zivis ovdje tamo ti djeca negdje , to sto ti pricas o gostujcuim navijacima bearsa nema osnove
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 20:02

previse dobrih utkamica,ne znam koju da geldam, sad trenutno geldam eagles philadelphia i colts jaguars
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 20:11

marseille_unique je napisao/la:kome bolan da posaljem jedini cojk sto bi mu poslo je cipa i niko vise a onim umisljenim likovima ma bjezi da bolej ne pricam i veci sam od tebe navijac slobode, nemojd aba da se preovaljujes ovo je off topic, nemam ja sta kome dokazivati znam ja i oni koji me znaju ko sam i sta sam,

sto se tice tih gostujucih navijaca u americkom sportu na svakoj utakmcii svaka gostujuca ekipa ima svoje navijace tako da je to sto ti govoris smiejsno, nisu samo oni jedini koji imaju gostujuce navijace tako je sa svima, jednostavno ovo je USA i ovjde je slobodno kretanja toliko velika i mislim glupo je o tome rpicati kakav je ovdje sistem , sad zivis ovdje sutra si tamo negdje drugo uzo kucu, ili ti zivis ovdje tamo ti djeca negdje , to sto ti pricas o gostujcuim navijacima bearsa nema osnove

ono veci navijac slobode :) a nezna ko je Krdza :) i laje o covjeku naziva ga glupim :)...pitaj cipu jesil veci navijac od mene :)... ti bolan neznas pjesmu nasu odpjevat, pjevas je drugacije, i suvise si mlad da mozes reci tako nesto...care moj pitaj ti cipu gdje i kako smo mi nekada obilazili stadione gdje se nije imalo uslova, a ne ko ti ovdje dodjes ba provaljujes se... nama je bilo svejedno otici pjeske u lukavac ili banovice , a ti baljezgas po ovom forumu...nego poznajel te Cipa da ga pitam kakav si ti navijac i jesam li te poznavao dok si bio dole na tribini ? :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 20:13

hvala bogu da ne poznaje malog djecaka koji se nije vidio na istoku na ogradi onoj od svih tih velikih faca koji su se gurali da budu u prvom redu, nemoj mi reci da si i ti jedan od njih ,

i ak se hos raspravljati o slobodi hajd na temu o slobodi nemoj ovdje
Tuzlanski_Malisa

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 dec 2010, 20:17

Ja reko nemojte o tim pricama offtopic dzaba se puni tema glupostima.Unikat Saltyu nemoj dzaba nista pricat raspito sam se malo kod ljudi ko je i sta je lik.......Aktivan odozgo koliko moze i kako moze,a dok je ovdje bio jedan od udarnih snaga je biooo.Krdzu da ne znas pa sramota a nesto pametujes tu.......
Veceras pratim samo rezultate i ako mi glava dozvoli ustajem da gledam Patriote.Zazelio sam se live prenosa nisam bio tu zadnje 2 tekme.Pobjedu laganu ocekujem jer smo u top formi i borimo se za prvo mjesto u komplet ligi sto je velika stvar jer na pocetku sezone nismo bili u toj konkurenciji,vise su nas za WC stavljali al eto Brady pokaza kako se to radii
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 dec 2010, 20:21

evo cipa nezna nikog da je u californiji od nase ekipe izuzev sto je KING MIRE otisao u san diego da zivi :)...pitam se koji si ti nas navijac koji laje o covjeku nasem po forumima i sto veca sramota nezna o kome se radi :)...pitam te koliko ti je godina pijetlic, s obzirom da si pricao kako te Sadikovic trenirao onda si ti balavac da mozes meni tako nesto pricati sto se tice Fukara, a sto se tice americkog sporta tu vjerovatno mozes :)..u ostalom kako ti tvrdis neko te zna onda reci ko si onda te znam i ja 100%

dosta vise sto se tice ove teme predji na FK SLOBODA
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.