Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jel ima negdje potvrda da je 3-0 registrirano?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pravila a i logika jasno govore kako ovo treba da zavrsi.
Ali, jesam li ja jedini koji ima osjecaj da ce se ova utakmica odigrati tamo negdje u aprilu izmedju 35 i 36 kola. Zivi bili pa vidjeli.
Ali, jesam li ja jedini koji ima osjecaj da ce se ova utakmica odigrati tamo negdje u aprilu izmedju 35 i 36 kola. Zivi bili pa vidjeli.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pravila, logika i osjecaj se poklapaju u ovom slucaju i slazem se da ne bi trebalo prije aprila mjeseca jer ide zima dolazi i sezonska gripa tako da...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam protiv Napolija šta god da urade samo iz razloga što su zeznuli transfer Džeke u Juve. Iz lige iz izbaciti a tog njihovog predsjednika ili šta je već u zatvor.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Juve moralno i na svaki drugi način upravu.
Natrpali levati Genou kojoj fali pola ekipe 6:0 prošlo kolo a sad im nešto kao ne paše. Fuj.
Juventus u pravu i tu priča prestaje.
I sledeci ovakav istup kazniti izbacivanjem iz lige,tj direkcione u seriu DRomagnoli13 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:15Treba ove smećare kazniti sa oduzimanjem minimalno 6 bodova kao i novčano.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
To bi bilo najbolje rjesenje. Ne znam zasto kaznjavati ljude koji su se samo pridrzavali preporuka.JohnCleese je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:34Pravila, logika i osjecaj se poklapaju u ovom slucaju i slazem se da ne bi trebalo prije aprila mjeseca jer ide zima dolazi i sezonska gripa tako da...
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- IlPrincipino
- Kontakt:
Navodno će rezultat biti 3-0 a Napoli će biti oduzet 1 bod zbog cirkusa koji su napravili.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- forza_juve
- Kontakt:
Blaga kazna iskreno recenoIlPrincipino je napisao/la: ↑05 okt 2020, 09:55Navodno će rezultat biti 3-0 a Napoli će biti oduzet 1 bod zbog cirkusa koji su napravili.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
nadam se da ce immobile dobiti tri tekme suspenzije, cisto da nauci lekciju da takve stvari ne smije raditi
kao kad ga je simone izveo iz igre, on je neprimjereno odreagovao i sljedecu tekmu (gostovanje kod intera) je ostao na klupi
kao kad ga je simone izveo iz igre, on je neprimjereno odreagovao i sljedecu tekmu (gostovanje kod intera) je ostao na klupi
-
Juvesampion
- Kontakt:
Po reakcijama ovih iz Napolija njih treba izbaciti iz lige , a milanu dati titulu prvaka. Sto? Pa ljudi odigrase dvije utakmice bez najboljeg igrača koji je zaražen koronom i pri tome nisu dizali frku oko toga, uzeli bodove i gotova pruća. A napoliranke se usrale i da nije pauza kako ni igrale onda domaći meč, za to ne bi bio problem ovoliki jer nije u pitanju juve. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.