AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pioli: "Rudiger or Kabak? It is true that we are looking for a central defender. We have a very demanding schedule. Let's see."
Hajde Paolo riješavaj to.
Hajde Paolo riješavaj to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma doce jedan sig,jq vjerujem da ce Turcin doci,uklapa se po godinama u ovaj Milan 
- Romagnoli13
- Kontakt:
In his last 12 matches with Milan in all competitions, Hakan Calhanoglu has been involved in 17 goals 
8 goals
9 assists
Stat via Opta
8 goals
9 assists
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Laxalt u Celtic na posudbi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odlično. Možda je on dio dogovora za Ajera ako propadnu pregovori sa Kabakom ili Rudigerom.
Svidja mi se sto dovode pojačanja i za Primaveru, tako da postoji mogućnost da ti momci za par sezona uskoce u prvi tim
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda je Rudiger blizu potpisa za nas, ako se sta u toku dana ne iskomplikuje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
F. Romano kaže da nema nikakvih pomaka u vezi Rudigera.
Ma yebo Rudigera, radije platiti dvadesetak miliona za Kabaka i osigurati se za budućnost nego dovesti Rudigera na običnu posudbu, pa ga vratiti nazad idućeg ljeta. Nikad nisam ni bio fan dotičnog niti mislim da bi pružio neke bolje partije od Kjaera u prvoj postavi.
Mada kako stvari stoje, daj bože da ijednog od njih dovedu. Ostalo još nekih 7-8 sati do kraja merkata, a ništa se zasad ne dešava.
Ne kontam ovu posudbu Laxalta što nas sad ostavlja bez ijedne rezervne opcije za Thea. Da su ga bar za novac prodali, pa ajde, nego ga šalju na posudbu bez ikakvog prava otkupa. Koja je sad poenta toga?
Ma yebo Rudigera, radije platiti dvadesetak miliona za Kabaka i osigurati se za budućnost nego dovesti Rudigera na običnu posudbu, pa ga vratiti nazad idućeg ljeta. Nikad nisam ni bio fan dotičnog niti mislim da bi pružio neke bolje partije od Kjaera u prvoj postavi.
Mada kako stvari stoje, daj bože da ijednog od njih dovedu. Ostalo još nekih 7-8 sati do kraja merkata, a ništa se zasad ne dešava.
Ne kontam ovu posudbu Laxalta što nas sad ostavlja bez ijedne rezervne opcije za Thea. Da su ga bar za novac prodali, pa ajde, nego ga šalju na posudbu bez ikakvog prava otkupa. Koja je sad poenta toga?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma mi trabamo Gabiu forsirati sto vise,decko pokazuje da sto vise igra da ima napretka,sa utakmicama ce biti sve bolji i bolji,za sada po meni odlicno koristi svoje minute i dobro se uklopio sa Kajerom.
Al da treba jos jedan za rotacije stoper,treba svakako,
Al da treba jos jedan za rotacije stoper,treba svakako,
Iako nisam neko ko vjeruje da će od Gabie biti nešto, moram priznati da se vidi napredak u njegovoj igri
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ma optimalno riješenje je Merih Demiral iz juventusa.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odakle ovog iskopaše. Opet novinari nisu imali pojma koga Maldini i Massara traže, dok dogovor nije već skoro pa postignut. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedino što sam uspio iskopati o ovom momku, je informacija da je uvršten u top 50 talenata u Evropi. Ostalo ništa. TM ga procjenjuje na 12M eura.
Ja fkt nikad cuo za ovoga nisam,igram godinama FM menager,ovaj sad FM20 sam magistrirao sve igrace,al za ovoga nisam cuo 
Samo ono sto me ohrabruje je to sto je francuz,a.oni sad izbacuju ove vrhunske mlade stopere kao sa trake
Samo ono sto me ohrabruje je to sto je francuz,a.oni sad izbacuju ove vrhunske mlade stopere kao sa trake
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što Maldini nudi 8M+ razni bonusi. A ovi traže 20M.
Ali kako vjerovati novinarima, jer za Japanca iz Bolonje je ponuđeno navodno 20M. Za Fofanu 25+bonusi. I to prije nego su uzeli 21M za Paquetu.
Osim ako Maldini ne pokušava dovesti stopera za što manje novca a ostalo uložiti u onog Samourea iz Lillea.
Onda bi logično bilo 4-5M za posudbu Rudiger i ostalo uložiti za ovog veznog igrača.
Ali kako vjerovati novinarima, jer za Japanca iz Bolonje je ponuđeno navodno 20M. Za Fofanu 25+bonusi. I to prije nego su uzeli 21M za Paquetu.
Osim ako Maldini ne pokušava dovesti stopera za što manje novca a ostalo uložiti u onog Samourea iz Lillea.
Onda bi logično bilo 4-5M za posudbu Rudiger i ostalo uložiti za ovog veznog igrača.
Simakan je možda i veći talent od Kabaka (koji je btw skinut sa transfer liste tako da ništa od ovoga), plus je što može igrati i kao bek. Već dugo se povezuje sa Milanom, ali vjerovatno nije odmah doveden jer se očekivalo da će se moći dovesti neki iskusniji igrač poput Milenkovića.
Ovaj mali je zasad samo talent i sigurno nije za prvotimca, ali mogao bi biti ozbiljan igrač ako se bude razvijao kako mu se predviđa.
Ali šta se koji klinac više ciganišu oko cijene, tačno se brukaju sa ovim.
Razmijem pregovaranja, ali oni za igrače koji vrijede 20-30 miliona nude yebenih 8 miliona. Da je ikako da se dovede dobar igrač, a da se ne potroši skoro ništa... e pa ne može tako. Yebote ja im budžeta na nivou Helas Verone, a lafo se hoće boriti za LŠ.
Ovaj mali je zasad samo talent i sigurno nije za prvotimca, ali mogao bi biti ozbiljan igrač ako se bude razvijao kako mu se predviđa.
Ali šta se koji klinac više ciganišu oko cijene, tačno se brukaju sa ovim.
Razmijem pregovaranja, ali oni za igrače koji vrijede 20-30 miliona nude yebenih 8 miliona. Da je ikako da se dovede dobar igrač, a da se ne potroši skoro ništa... e pa ne može tako. Yebote ja im budžeta na nivou Helas Verone, a lafo se hoće boriti za LŠ.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne bih se složio rope. Prvo momak prema TM vrijedi 12 mil. Logičko da će prvo ponuditi manje jer će i ovi tražiti više od toga. Na kraju se nadju na sredini.
- Beduin
- Kontakt:
Poslati Laxalta na dry loan i to u konkurentni klub u LE, a da nemas zamjene, stvarno ne znam... vidicemo do veceras na cemu smo u konacnici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.