Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja mislim da ekipa koja postigne više golova na meču je pobjednik istog ? Ispravite me ako griješim
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas kone osvajaju 3 boda to je neminovno. Ne mogu bas na 3 utakmice ostati bez boda kuci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Šmrk, udara nove kamate
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
13.Maj 2019 god

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Ne samo da lazu za tekmu, nego lazu i opcenito. Pratim im forum i neki dan osuduju i komentarisu polaganje cvijeca na spomen obiljezje poginulim borcima na Dizdarusi. Sada kada nas pokradu na ocigled citave bh javnosti prave se budale i izvrcu istinu. Mtel izbacio kratak pregled utakmice i gle cuda, izbacili zute kartone, crveni Brandaou, kao i prekrsaje Zakarica i onog klokana koji umalo ne sjeba Cvjanovica. Bas interesantno, sigurno sto je bilo sve regularno. Cak su i ofsajd izbacili za koji se kunu da nije bio. Lazovi i petljanci, da ne upotrijebim teze rijeci pa ce biti mi nacionalisti.I onda,nakon ovih par sudijskih odluka u našu korist,vezano za kartone i faulove,psuju nam sve,od djeteta u utrobi četničkoj,do starog,mladog,ženskog,muškog,živog,mrtvog,žele nam da poginemo svi.....i to ne jedan,da kažeš da je jadnik obolio malo,već skoro svi!!
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Bez boda ili bez bodovaElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 12:24Danas kone osvajaju 3 boda to je neminovno. Ne mogu bas na 3 utakmice ostati bez boda kuci.

Laz je uvijek bila njihovo najjace oruzje. Zasto te ovo uopste iznenadjuje?nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 okt 2020, 12:43Ne samo da lazu za tekmu, nego lazu i opcenito. Pratim im forum i neki dan osuduju i komentarisu polaganje cvijeca na spomen obiljezje poginulim borcima na Dizdarusi. Sada kada nas pokradu na ocigled citave bh javnosti prave se budale i izvrcu istinu. Mtel izbacio kratak pregled utakmice i gle cuda, izbacili zute kartone, crveni Brandaou, kao i prekrsaje Zakarica i onog klokana koji umalo ne sjeba Cvjanovica. Bas interesantno, sigurno sto je bilo sve regularno. Cak su i ofsajd izbacili za koji se kunu da nije bio. Lazovi i petljanci, da ne upotrijebim teze rijeci pa ce biti mi nacionalisti.I onda,nakon ovih par sudijskih odluka u našu korist,vezano za kartone i faulove,psuju nam sve,od djeteta u utrobi četničkoj,do starog,mladog,ženskog,muškog,živog,mrtvog,žele nam da poginemo svi.....i to ne jedan,da kažeš da je jadnik obolio malo,već skoro svi!!
Fasisticke izjave poput onih za mrtve u Dizdarusi su najbolji dokaz o kakvoj se ljudskoj nesorti radi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Imali su oni takve nizove, sad ce oborit rekorde...ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 12:24Danas kone osvajaju 3 boda to je neminovno. Ne mogu bas na 3 utakmice ostati bez boda kuci.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Bilo bi odlično ako željezničar večeras uspije ne izgubiti od favorizovanog, potentnog i agilnog Sisinog Hana.
Inače eto Hana u sami vrh, bolje da su tu negdje oko 4. - 5. mjesta.
Dosta su neugodni, dobro su nas namučili i jedva smo ih dobili na početku sezone.
Dosta su neugodni, dobro su nas namučili i jedva smo ih dobili na početku sezone.
I mene je strah TC, eto ih gore... Bilo bi dobro kad bi ovi plavi, iako su autsajderi, bar bod izvukli.. a bgmi nadam se pobjedi, kako bi TC bila usporena u pohodu na prvo mjesto...sampras je napisao/la: ↑05 okt 2020, 12:51Bilo bi odlično ako željezničar večeras uspije ne izgubiti od favorizovanog, potentnog i agilnog Sisinog Hana.
Pojacava se opasno TC, bit ce tesko sa njima se gombati za prvo mjesto...
Večeras će biti zanimljivo na manjem sarajevskom stadionu, pitanje je koje boje će biti dres Dragana Petrovića 

Ma kome god do nove godine otkinu bod iz vrha, uhar je.Zip je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:10I mene je strah TC, eto ih gore... Bilo bi dobro kad bi ovi plavi, iako su autsajderi, bar bod izvukli.. a bgmi nadam se pobjedi, kako bi TC bila usporena u pohodu na prvo mjesto...sampras je napisao/la: ↑05 okt 2020, 12:51Bilo bi odlično ako željezničar večeras uspije ne izgubiti od favorizovanog, potentnog i agilnog Sisinog Hana.
Pojacava se opasno TC, bit ce tesko sa njima se gombati za prvo mjesto...
Svakako nakon nove godine u ligi ostaje 11 klubova i (ružna) uspomena na željezničar.
Igrali na 30% i to bilo previse za vertikalu

Nala takticki izvuko krompir pahahahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da iole normalan trener vodi TC, nadao bi se veceras da Tc moze otkinuti bod, a mozda i 3, ali posto to nije slucaj, daj boze da ista naprave...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Do utakmice u četvrtak reprezentativci BiH će trenirati u kampu FK Sarajevo u Butmiru
@svrakino Sta kazes na ovo ?
Razlika je sto ce nama platiti a vi ste na 10 godina prodali sadion za ulaganje u isti. Posteno.
@svrakino Sta kazes na ovo ?

Razlika je sto ce nama platiti a vi ste na 10 godina prodali sadion za ulaganje u isti. Posteno.
Ode Gojak u Italiju! Navijaci Zeljkana: Imaaaa li nama tu kakve sirotinje??? kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.