Phoenix Suns

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Wolverine
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2010, 01:14

ovako, koliko god volio richardsona, koliko mi god bilo zao sto ga vise necu gledat u dresu sunsa*, moram priznat da je ovaj trade sasvim pristojan. znaci dobijamo centra, pik, odlicnog igraca sa klupe*, i veci isticuci ugovor od onog kojeg smo do sad imali u carteru. mislim da ovo znaci da ce nash takodjer biti trejdan, ali ne u orlando (mozda atlanta, ili mozda cak miami**). fakat nemogu nista prognozirat, moram vidit kako ce carter djelovat a nashom, mozda je cak moguce i da ugrabe playoff sad, ali vrlo tesko.

*barem ne vise ove sezone, postoje mogucnost da ga ponovno potpisu sljedece.
**spominjala se mogucnost trejda u miami u kojem bi u pustinju dosao bosh a na floridu nash i jos neki igraci, iako ja nevjerujem u ovo.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 dec 2010, 01:19

Wolverine je napisao/la:ovako, koliko god volio richardsona, koliko mi god bilo zao sto ga vise necu gledat u dresu sunsa*, moram priznat da je ovaj trade sasvim pristojan. znaci dobijamo centra, pik, odlicnog igraca sa klupe*, i veci isticuci ugovor od onog kojeg smo do sad imali u carteru. mislim da ovo znaci da ce nash takodjer biti trejdan, ali ne u orlando (mozda atlanta, ili mozda cak miami**). fakat nemogu nista prognozirat, moram vidit kako ce carter djelovat a nashom, mozda je cak moguce i da ugrabe playoff sad, ali vrlo tesko.

*barem ne vise ove sezone, postoje mogucnost da ga ponovno potpisu sljedece.
**spominjala se mogucnost trejda u miami u kojem bi u pustinju dosao bosh a na floridu nash i jos neki igraci, iako ja nevjerujem u ovo.
Nece Nash nigdje u to sam siguran to su zelje nekih fanova ali vodstvo kluba se odmah oglasilo poslije trade i reklo da ga ne planira trade.
U Play off nego sta sad imate centra ,Nash ce preporodit Cartera kao i J Richa.Pietrus ce bit bolji od Hedo jer je navikao na ulogu s klupe tu su jos Hill,sad ce Lopez bit rezerva pa ovaj frljo sto baca trice ko lud.
Dragic se razvija pomalo,sto da ne vec sam rekao da ocekujem trade Sunsa ima mozda 2-3 dana s kojim ce krenut naprijed.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2010, 01:26

bogami ja ocekujem da nash cak zatrazi trade, iako covjek previse voli sunse da bi to ucinio. nema mu vise smisla ostajat ovdje, nek ode negdje i pokusa osvojit titulu jbg.

sto se dragica tice, taj lik stvarno ima sve, i samo ce mi zbog njega biti drago kad nash ode iz sunsa. imam filing da ce on postat zvjer. lik je atletski dosta dobar, izuzetno bez, visok, ima odlican sut, odlican ulaz, dribling, solidno i skace, asistira. plus ima ono sto nash nikad nije imao, a to je odbrana. ima potencijala da postane odlican all round playmaker.

nego zaboravit rec sto se pietrusa tice, zbog nejga mi je najvise drago sto je dosao. lik je odlican odbrambeni igrac, a moze igrati i dvicu koja nam je trebala.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 dec 2010, 01:28

I meni je drago zbog Pietrusa, ne znam što reći za Nasha, za njegovo dobro neka traži trade
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 dec 2010, 01:37

Ted Mosby je napisao/la:I meni je drago zbog Pietrusa, ne znam što reći za Nasha, za njegovo dobro neka traži trade
Niste mi jasni nikako pa vi bi trebali znat karakter Nash-a bolje nego ja taj lik nikad ne odustaje,pa nije on Lebron da kuka kako nema ekipu on ce ostat i povest ovu ekipu do maksimuma,on da je htio po svaku cijenu po titulu nebi produzio s Sunsima vec bi otisao.
Zasto bi isao u Sunsima je legenda,gdje god ode bice samo jedan od igraca.
On nije tipicna NBA zvijezda on je borac i on ne odustaje tako da nikad ne ocekujte da on zatrazi trade,moze to bit samo protov njegove volje

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 dec 2010, 01:56

dema je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:I meni je drago zbog Pietrusa, ne znam što reći za Nasha, za njegovo dobro neka traži trade
Niste mi jasni nikako pa vi bi trebali znat karakter Nash-a bolje nego ja taj lik nikad ne odustaje,pa nije on Lebron da kuka kako nema ekipu on ce ostat i povest ovu ekipu do maksimuma,on da je htio po svaku cijenu po titulu nebi produzio s Sunsima vec bi otisao.
Zasto bi isao u Sunsima je legenda,gdje god ode bice samo jedan od igraca.
On nije tipicna NBA zvijezda on je borac i on ne odustaje tako da nikad ne ocekujte da on zatrazi trade,moze to bit samo protov njegove volje
bas tako,nash ne kuka kao lebron

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 19 dec 2010, 02:03

Vidim da svi Suns igraci na twitter(Nash, Dudley, Hill i jos) svi pise "gonna miss Jrich"... Ali nista za Hedo :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 dec 2010, 02:04

D1n0 je napisao/la:Vidim da svi Suns igraci na twitter(Nash, Dudley, Hill i jos) svi pise "gonna miss Jrich"... Ali nista za Hedo :lol:
nece im hedo gonna miss

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 dec 2010, 02:09

dema je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Vidim da svi Suns igraci na twitter(Nash, Dudley, Hill i jos) svi pise "gonna miss Jrich"... Ali nista za Hedo :lol:
nece im hedo gonna miss
nazalost vec je gonna miss ;)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 dec 2010, 02:24

carter,gortat i pietrus novi clanovi phoenixa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2010, 02:35

alfarouqaminu je napisao/la:carter,gortat i pietrus novi clanovi phoenixa
cekaj, jel to sluzbeno ili :?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 dec 2010, 04:14

Wolverine je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:carter,gortat i pietrus novi clanovi phoenixa
cekaj, jel to sluzbeno ili :?
trade je sklopljen

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 dec 2010, 14:02

Wolverine je napisao/la:bogami ja ocekujem da nash cak zatrazi trade, iako covjek previse voli sunse da bi to ucinio. nema mu vise smisla ostajat ovdje, nek ode negdje i pokusa osvojit titulu jbg.

sto se dragica tice, taj lik stvarno ima sve, i samo ce mi zbog njega biti drago kad nash ode iz sunsa. imam filing da ce on postat zvjer. lik je atletski dosta dobar, izuzetno bez, visok, ima odlican sut, odlican ulaz, dribling, solidno i skace, asistira. plus ima ono sto nash nikad nije imao, a to je odbrana. ima potencijala da postane odlican all round playmaker.

nego zaboravit rec sto se pietrusa tice, zbog nejga mi je najvise drago sto je dosao. lik je odlican odbrambeni igrac, a moze igrati i dvicu koja nam je trebala.

dragič baš i nije nešto visok,kao i većina playmakera je on,oko 191 cm

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2010, 14:11

1.93 kolko ja znam, sto je dosta dobra visina za playa. da je samo par centi visi bio bi dobar bek suter, dosta me podsjeca na manu ginobilia.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 dec 2010, 14:31

Wolverine je napisao/la:1.93 kolko ja znam, sto je dosta dobra visina za playa. da je samo par centi visi bio bi dobar bek suter, dosta me podsjeca na manu ginobilia.

podsjeća i mene na velikog argentinca,a po nba.com je visok oko 191 cm,ali to je tu negdje

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:36

Josh Childress na trading blocku , nisu zadovoljni njegovom igrom .
-

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2010, 17:04

Furymaker je napisao/la:Josh Childress na trading blocku , nisu zadovoljni njegovom igrom .
-
dobro ne igra on tolko lose kolko im je nepotreban dolaskom pietrusa.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 dec 2010, 00:03

Wolverine je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Josh Childress na trading blocku , nisu zadovoljni njegovom igrom .
-
dobro ne igra on tolko lose kolko im je nepotreban dolaskom pietrusa.
dobar je pietrus igrac pogotovo u defanzivi,dobro bi dosao chicago bulsima na dvojci

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2010, 01:16

Nash igra, u 3min ima već 3 asista
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 20 dec 2010, 01:19

Ted Mosby je napisao/la:Nash igra, u 3min ima već 3 asista
druze jel ce igrati carter??? :?: :?:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []