Ne znam jesi video onaj post ?gdje sam te prozvao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haha s lobotomcima jedino da cujem malo kako neprijatelj razmislja. Suti brate da je kako dobit veceras pa da izadje malo ova negativa...ko god je pozitivan u ovim vremenima svaka mu cast, i dabogda bio u pravu
Kakav je dres uzivo, kvalitet i to?lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:27Samo da pohvalim dres, a kaže Belma da obzirom na situaciju prodaja ide i više nego dobro
Juuuuuriiiiiiis Zeljooooo
SudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:34Ma dres je boli glava, suvišno je bilo šta pričati. Evo, dužnost obavljena. Prezadovoljan sam - 17. po redu u mojoj kolekciji.
@lijevapolutka - isto mi je Belma rekla. S obzirom na cijenu i situaciju, prodaja ide i više nego dobro.
![]()
I ja sam to primijetio.
Belma važnija za klub od Osima i Štile zajedno
Živa istinaSudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:43Ma Belma je raja, preživjela je sva tumbanja u klubu.
Brat naš.![]()
Vise Belma doprinosi klubu nego svi puleni zajedno u zadnjih mjesec dana
Dres je za 10LjoZee je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:29Kakav je dres uzivo, kvalitet i to?lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:27Samo da pohvalim dres, a kaže Belma da obzirom na situaciju prodaja ide i više nego dobro
Juuuuuriiiiiiis Zeljooooo![]()
Sta kaze Belma za ovo @Husika?StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:03Kad se ocekuje ostatak Macronove opreme ? Neke majice,duxevi ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 31 gost.