Ne znam jesi video onaj post ?gdje sam te prozvao
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Haha s lobotomcima jedino da cujem malo kako neprijatelj razmislja. Suti brate da je kako dobit veceras pa da izadje malo ova negativa...ko god je pozitivan u ovim vremenima svaka mu cast, i dabogda bio u pravu
Ima li neko onu tabelu sa procentima poredanim po godinama koje je igrač proveo u klubu?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Samo da pohvalim dres, a kaže Belma da obzirom na situaciju prodaja ide i više nego dobro
Juuuuuriiiiiiis Zeljooooo
moSa ljoŽe
Kakav je dres uzivo, kvalitet i to?lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:27Samo da pohvalim dres, a kaže Belma da obzirom na situaciju prodaja ide i više nego dobro
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma dres je boli glava, suvišno je bilo šta pričati. Evo, dužnost obavljena. Prezadovoljan sam - 17. po redu u mojoj kolekciji.
@lijevapolutka - isto mi je Belma rekla. S obzirom na cijenu i situaciju, prodaja ide i više nego dobro.

@lijevapolutka - isto mi je Belma rekla. S obzirom na cijenu i situaciju, prodaja ide i više nego dobro.

Željezničar za život cijeli!
SudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:34Ma dres je boli glava, suvišno je bilo šta pričati. Evo, dužnost obavljena. Prezadovoljan sam - 17. po redu u mojoj kolekciji.
![]()
Puno vi nešto sa Belmom pričate 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
SudoHusika
- Kontakt:
I ovo je baš ta zadnja tehnologija proizvodnje dresova, nesto neki m performance ili šta već. Isto kao i kod npr. Lazia.
Pozdrav i za lobotomce koji bojkotuju i eskiviraju kupovinu dresa "voljenog" kluba. Hihihihi, ćundare male.
Pozdrav i za lobotomce koji bojkotuju i eskiviraju kupovinu dresa "voljenog" kluba. Hihihihi, ćundare male.
I ja sam to primijetio.
Samo "Belma kaze ovo, Belma kaze ono"
Belma važnija za klub od Osima i Štile zajedno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma Belma je raja, preživjela je sva tumbanja u klubu.
Brat naš.
Brat naš.
Živa istinaSudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:43Ma Belma je raja, preživjela je sva tumbanja u klubu.
Brat naš.![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Vise Belma doprinosi klubu nego svi puleni zajedno u zadnjih mjesec dana
A inace salu na stranu stvarno je raja djevojka.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Dres je za 10LjoZee je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:29Kakav je dres uzivo, kvalitet i to?lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:27Samo da pohvalim dres, a kaže Belma da obzirom na situaciju prodaja ide i više nego dobro
Juuuuuriiiiiiis Zeljooooo![]()
moSa ljoŽe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kad se ocekuje ostatak Macronove opreme ? Neke majice,duxevi ? 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sta kaze Belma za ovo @Husika?StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:03Kad se ocekuje ostatak Macronove opreme ? Neke majice,duxevi ?![]()
Na današnji dan je bila ova vrhunska utakmica, nek nam opet bude nafakali ovaj datum
PS fale ovi 1921 izvještaji u pm
PS2 Meni jedna od najjačih slika je s te utakmice, kakva strast

PS fale ovi 1921 izvještaji u pm
PS2 Meni jedna od najjačih slika je s te utakmice, kakva strast