Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dok smo iz kornera zabijali
LjoZee je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:05Sta kaze Belma za ovo @Husika?StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:03Kad se ocekuje ostatak Macronove opreme ? Neke majice,duxevi ?![]()
![]()
je više slim/uzak kroj, ili je klasičan?SudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:34Ma dres je boli glava, suvišno je bilo šta pričati. Evo, dužnost obavljena. Prezadovoljan sam - 17. po redu u mojoj kolekciji.
@lijevapolutka - isto mi je Belma rekla. S obzirom na cijenu i situaciju, prodaja ide i više nego dobro.
![]()
hvalaSudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:39@jestamaji slim fit
@ritam21 Stari dres je već na akciji, 60km čini mi se.
Da, upravu si, pomijesao sam sezone, u glavi mi bila skroz druga utakmica. Slazem se da su pitari imali srece u toj utakmici, ali sjeti se ekipe Tuzle koja je izasla na teren na Kosevu. Nadam se da nece danas poceti sa Badjijem iza Voje jer to mijenja puno ovoga sto sam napisao. Medjutim moras se i ti sloziti da su igrali sa pitarima dok su ovi bili jako losi, na pocetku sezone. Sarajevo je tek pocelo igrati iole normalno protiv Radnika.Kometa je napisao/la: ↑05 okt 2020, 14:43Ne bi se slozio ,pitare su ubili i samo sreca ih je spasila.Ne pamti ko je Sarajevo tako razvalio na Kosevu.balkanika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:47Nasa najveca sansa danas je Nalic. Tuzla nije nikog ozbiljnog dobila od pocetka sezone, cak stavise i sa Velezom su igrali nerijeseno a u svim tim utakmicama su izgledali lose.
Vojo je u uzasnoj formi i nadam se da ce on poceti utakmicu. Crnkic takodjer protiv svake iole bolje ekipe odigrao tanko, nadam se da ce ga i Sinisa dobro istuci veceras. Nukic i Dzafic su im vjerovatno dva najopasnija igraca, nadam se da Mujezin nece igrati po lijevoj strani iskreno jer bi ga lako mogli neutralizirati.
Iskreno po onome sto sam do sad gledao ekipa nedorasla borbi za europu, i po meni su tek neka 5. ili 6. ekipa lige. Da se vratim na Nalica i zasto mislim da je on nasa sansa. Taj covjek je nesposoban da vidi sta se desava na terenu i da odstupi od pocetne taktike. Evo najsvjeziji primjer je utakmica sa Borcem gdje ih ljudi uzmu u drugom poluvremenu bez previse muke. Sredina im se cesto raspadne, spori su u tranziciji i vezni igraci su previse defanzivno orijentisani pa u slucaju i da imaju vise prostora, imaju supljinu i nema ko povezati napad i zadnju liniju. Vojo takodjer cesto ostaje povucen ili se izvlaci na stranu, a u sesnaestercu niko ne popunjava, pa ostaje rupa.
Ocekujem da igraju dosta defanzivno i na pokusaje kontranapada. Mi moramo zaboraviti centarsuteve i kornere, sto vise suteva sa distance to bolje. Posao sam napisati sastav ali **** me ako znam ko je zdrav i spreman. Znam da bi pokusao izbjeci Zeca i Veselog od prve.
Ove sedmice pocinje normalno trenirati sa ekipom pa trebalo bi.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:33Hoće li Bojo biti spreman nakon reprezentativne pauze?
Zar se ne moze sa onog brezuljka iza juga vidjeti nesto ?
Trenutno korisnika/ca: Levin, zeljovolimte i 49 gostiju.