Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobra tekma, krema bh nogometa. Steta sto nije Zrinjski u punom sastavu da bude jos bolji ugođaj, al dobro je i ovako. Ono jucer me bilo stid gledat i objasnjavat kolegama strancima da je to premier liga..
**** brale kad se ljudi valjaju citavu tekmu sta ces.dudara ih motivisao na 0 da igraju al probijeni su kao takoreci skinut im je mrak.neko od rio avea izgubi u 90.min a nekom olimpik ocita bukvicu.dva smo svijeta razlicitatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:37Dobra tekma, krema bh nogometa. Steta sto nije Zrinjski u punom sastavu da bude jos bolji ugođaj, al dobro je i ovako. Ono jucer me bilo stid gledat i objasnjavat kolegama strancima da je to premier liga..
- ASD
- Kontakt:
Sarajevo ih stislo, branio se Zrinjski s 11 igrača.
Dobar tempo, pravi derbi.
Dobar tempo, pravi derbi.
Zrinjski ne moze meda
Ovaj derbi da gleda neko sa strane, nebi se postidili kao liga.
Strasna utakmica
Upalim stream u 36 minuti i za ovih 9 minuta utakmice kao da igra Benevento: Juventus. 99% posjed lopte za Sarajevo, Zrinjski van 16 ne moze izaci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dvije ekipe koje najvise urade u Evropi pa i mora biti dobar mec 

-
- Kontakt:
Strasno dobra tekma i takticki i fizicki. Bili smo konkretniji dosta i da nije bilo gluposti Milicevica vjerovatno bi na poluvrijeme otisli sa vodstvom.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:37Dobra tekma, krema bh nogometa. Steta sto nije Zrinjski u punom sastavu da bude jos bolji ugođaj, al dobro je i ovako. Ono jucer me bilo stid gledat i objasnjavat kolegama strancima da je to premier liga..
Dobar teren, dobar sudije, dvije dobre ekipe i spektakl je zagarantovan.
Nadam se da me nece demantovati u drugom poluvremenu.
Jace lige se ovakve tekme nebi postidjeli.
-
- Kontakt:
Legendo, pises 2 dana ovdje non stop i ni u jednom postu se ne zna sta je pisac htio reci. Sinoc pises da smo udarali, mesari a sad kazes valjali se. Kada odlucis sta smo od to dvoje javijubitubi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:39**** brale kad se ljudi valjaju citavu tekmu sta ces.dudara ih motivisao na 0 da igraju al probijeni su kao takoreci skinut im je mrak.neko od rio avea izgubi u 90.min a nekom olimpik ocita bukvicu.dva smo svijeta razlicitatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:37Dobra tekma, krema bh nogometa. Steta sto nije Zrinjski u punom sastavu da bude jos bolji ugođaj, al dobro je i ovako. Ono jucer me bilo stid gledat i objasnjavat kolegama strancima da je to premier liga..
Forzza Velez
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Može ovo zrinjski i dobit al jufke daleko daleko bolja ekipa na terenu....super tekma....dvije naše najbolje i najtrofejnije momčadi u PL
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 05 okt 2020, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bolji smo, dominantni smo

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Odlicna tekma a skrivena na mojatv
Kakav retardiran potez arene jbt
Kakav retardiran potez arene jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bolje Sarajevo. utakmica mozda bude bolja i od one Sarajevo Borac 4-2.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jufke dosta bolje
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Da mi je rekao neko da ce doci vrijeme da se ovi grčevito brane u sred Mostara ne bi mu vjerovao tako da je lijepo biti navijac Sarajeva ovih godina.
Zrinjski je dobra ekipa naši su motivisani, ne bi imao ništa protiv da bod uzmemo.
Pobjeda je vec san snova i dodatni pritisak.
Zrinjski je dobra ekipa naši su motivisani, ne bi imao ništa protiv da bod uzmemo.
Pobjeda je vec san snova i dodatni pritisak.
Krunisali bolju igru golom odma na pocetku ne može bolje.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sadiku na mrve nagazio negdje 

Ne igra momak 2 godine...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ASD
- Kontakt:
Nije nikad ni igrao. Jako glup potez mu je odabir Zrinjskog, trebao je u neku slabiju ekipu za početak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.