NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 03 okt 2020, 18:06

.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 18:07

Shvati da i ako udjes u PL to ti je kratki izlazak jer nemas nikakvu podlogu, niti igracku niti infrastrukturnu. To za mene nije nista, udjes osramotis se i opet nazad tavori 10 godina ovdje. Ako si ti zadovoljan s tim, super.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 03 okt 2020, 18:10

harden je napisao/la:
03 okt 2020, 18:07
Shvati da i ako udjes u PL to ti je kratki izlazak jer nemas nikakvu podlogu, niti igracku niti infrastrukturnu. To za mene nije nista, udjes osramotis se i opet nazad tavori 10 godina ovdje. Ako si ti zadovoljan s tim, super.
Sto se mene licno tice , zadovoljniji bih bio sa tim , nego da se borimo sa opstanak u ovoj ligi i opet nemamo nista ... I kad se udje moraju se prilagoditi uslovi stadiona, tako da i ako ispadnemo odma sigurno ce biti bolje nego sto je do sad bilo...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 18:13

Mramic24 je napisao/la:
03 okt 2020, 18:10
harden je napisao/la:
Sto se mene licno tice , zadovoljniji bih bio sa tim , nego da se borimo sa opstanak u ovoj ligi i opet nemamo nista ... I kad se udje moraju se prilagoditi uslovi stadiona, tako da i ako ispadnemo odma sigurno ce biti bolje nego sto je do sad bilo...
OK, onda se tu ne slazemo, meni taj kratki izlet nista ne predstavlja, hocu da vidim neki plan i dugorocno rjesenje. Ja bih vise volio da za 3 godine udjemo u PL ali imamo zdrav klub, sa uredjenim stadionom i pomocnim terenom i neku ekipu koja ima kicmu i koja je duze vremena zajedno. Ti ne mozes ni dovesti igraca da trenira na onoj livadi niti mozes napraviti nekog igraca od omladinca na istom terenu, ko god je trenirao makar malo tamo on to zna.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 okt 2020, 18:17

bihacity je napisao/la:
03 okt 2020, 17:38
HeliosIzDomzala je napisao/la:
03 okt 2020, 17:25
Gledao sam utakmicu. Trebate i bodom biti zadovoljni, realno nemate igre. Druga stvar, htjeli priznati ili ne, imali ste sudjenje top, sve vam je covjek svirno. Vlado lakat u lice, cist crveni.

I da, treba ovoj vasoj delegaciji reci da bar sjedi dalje od kamere, to psuje, to raspoređuje igrače cijelu utakmicu. Malo ružno čuti. Isto je ovako i protiv Bratstva bilo kad sam gledao.
Druze nemoj nas *ajebavati. Da budemo zadovoljni bodom u utakmici u kojoj smo dominrali vise od 50% utakmice? Nije ovo Bundesliga da ocekujes igru lijepu za oko pogotovo na ovakvom stadionu.
Sto se tice tvog komentarisanja sudenja, sudenje je onako kakvo je trebalo biti, 50-50, fer i korektno. Da je svima sudenja kao na danasnjoj utakmici ova bi liga bila postenija 5 puta i pitali bi se klubovi a ne sudije.
Nisi brate realan. Da je TOŠK igrao mozda bi i ja malo drugacije razmišljao. Ali ovako kad gledas utakmicu kao neutralan navijač, vjeruj mi nije to to. Ova ekipa Čapljne je medju 3-4 najlošije u ligi. Pogledaj sta pišu vasi navijači i ovdje i na fb. Vama sretno u nastavku, ni bod nije loš sa strane, koji god protivnik bio. :bih:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 okt 2020, 18:18

Ma nećemo mi nikad biti ozbiljan klub, prvo imaš samoprozvane stručnjake u klubu, a drugo treba ti dubok džep.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 03 okt 2020, 18:20

harden je napisao/la:
03 okt 2020, 18:13
Mramic24 je napisao/la:
03 okt 2020, 18:10
harden je napisao/la:
OK, onda se tu ne slazemo, meni taj kratki izlet nista ne predstavlja, hocu da vidim neki plan i dugorocno rjesenje. Ja bih vise volio da za 3 godine udjemo u PL ali imamo zdrav klub, sa uredjenim stadionom i pomocnim terenom i neku ekipu koja ima kicmu i koja je duze vremena zajedno. Ti ne mozes ni dovesti igraca da trenira na onoj livadi niti mozes napraviti nekog igraca od omladinca na istom terenu, ko god je trenirao makar malo tamo on to zna.
Ma apsolutno da je sve to bolje i prioritet u odnosnu na PL ( i svi smo ili velika vecina zagovornici dugorocnog rjesenja sa uredjenim stadionom i svih pratecih stvari) , ali pricamo o trenutnom stanju, u kojem nemamo nista od pobrojanog ali imamo kvalitetnu ekipu koja bi mozda mogla iznijeti PL( i onda pricamo ali radje bi da imamo XY).. Nemamo i idemo izvuci maksimum iz onog sto imamo

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 03 okt 2020, 18:49

03 okt 2020, 18:17
bihacity je napisao/la:
03 okt 2020, 17:38
03 okt 2020, 17:25
Gledao sam utakmicu. Trebate i bodom biti zadovoljni, realno nemate igre. Druga stvar, htjeli priznati ili ne, imali ste sudjenje top, sve vam je covjek svirno. Vlado lakat u lice, cist crveni.

I da, treba ovoj vasoj delegaciji reci da bar sjedi dalje od kamere, to psuje, to raspoređuje igrače cijelu utakmicu. Malo ružno čuti. Isto je ovako i protiv Bratstva bilo kad sam gledao.
Druze nemoj nas *ajebavati. Da budemo zadovoljni bodom u utakmici u kojoj smo dominrali vise od 50% utakmice? Nije ovo Bundesliga da ocekujes igru lijepu za oko pogotovo na ovakvom stadionu.
Sto se tice tvog komentarisanja sudenja, sudenje je onako kakvo je trebalo biti, 50-50, fer i korektno. Da je svima sudenja kao na danasnjoj utakmici ova bi liga bila postenija 5 puta i pitali bi se klubovi a ne sudije.
Nisi brate realan. Da je TOŠK igrao mozda bi i ja malo drugacije razmišljao. Ali ovako kad gledas utakmicu kao neutralan navijač, vjeruj mi nije to to. Ova ekipa Čapljne je medju 3-4 najlošije u ligi. Pogledaj sta pišu vasi navijači i ovdje i na fb. Vama sretno u nastavku, ni bod nije loš sa strane, koji god protivnik bio. :bih:
Znam ja da nije to to, nisam ni rekao da smo Real Madrid ali da smo bilo bolji jesmo. Da bude to to treba jos dosta dosta stvari. Niko u ovoj ligi ne igra takav fudbal da kazes e to je to, oca ekipa je zrela za PL. Svi mi kuburimo, svi bi preko noci u PL a niko ne bi bio samokritican. Zna se da su oni medju losijim ekipama u ligi, ja samo kazem da smo pokazali vise nego oni i to je to. A slazem se da svaki bod sa strane treba cijeniti. Sretno i vama takodjer :bih:
Volim samo Jedinstvo Bihać

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 03 okt 2020, 20:01

Jos da dodam teren je bio los tesko je onde razviti neku igru budimo realni a i Čapljina je bila danas poletna domaci teren niko se tamo nece naigrati...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 03 okt 2020, 21:20

Ja gledam na ovo kao na 2 izgubljena boda, vrlo bitna, jer je Capljina relativno los protivnik, ove sezone. Nasa igra je stvarno losa, negledljiva i bezidejna. Drugo poluvrijeme se sve svodilo na Murija-Sinana sto nije izgledalo bas dobro. Ocigledno je da nam fale vezni igraci, viseg kvaliteta nego sto trenutno imamo.

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 04 okt 2020, 10:08

Nista sad se okrenuti radniku, zaboraviti jucerasnje nerviranje...
Gledam sad da iduce kolo i simm bau i posusje igraju u gostima mozemo se probiti i lagano posusje docekati kuci i ganjati x u kosovi imamo fine sanse samo se bojim ukoliko preuzmemo prvo mjesto da ce podleci pritisku ( iskustvo iz sezone 2013).
Sreca teren ce se ,,oporaviti,, a i suncano je vrijeme u subotu jer nam iscekivanje i lokve protiv rudara ne pasu nikako. Bit ce ovo sve kako treba aBd

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 okt 2020, 12:53

Te 2 ekipe imaju tezi raspored ali mi ovisimo o sebi ne o njima. Bitno nam je da ne kiksamo orotiv njih. Ako puste navijace do Posusja bilo bi super. Kod kuce tuci moramo u gostima biti zadovoljan da nw gubimo. Pa i posusje je igralo capljinom nerijeseno isto kao i mi

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 okt 2020, 13:31

nebeskasila je napisao/la:
04 okt 2020, 12:53
Te 2 ekipe imaju tezi raspored ali mi ovisimo o sebi ne o njima. Bitno nam je da ne kiksamo orotiv njih. Ako puste navijace do Posusja bilo bi super. Kod kuce tuci moramo u gostima biti zadovoljan da nw gubimo. Pa i posusje je igralo capljinom nerijeseno isto kao i mi
Bom teško da mi njih možemo uzeti, mi ne možemo nadigrati Čapljinu kamol nekog jačeg, tako da i mi imamo težak raspored jer se patiš protiv svakog...

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 04 okt 2020, 17:16

nebeskasila je napisao/la:
04 okt 2020, 12:53
Ne ovisimo al vidis da nam ide na ruku poraz bratstva i x u posusju bitno je da smo tu u 2-3 boda, ako se neko odvoji na +5 tesko će biti..

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 04 okt 2020, 19:08

Ako želimo nešto više, moramo pobjeđivati na ovakvim gostovanjima kao sto su Čapljina. Ono juče je bilo slabo. Nemamo igrača koji će to sve povezati, nemamo klasičnog kreatora igre, koji će uposljavati Fajića i Haračića kvalitetnim loptama, koji će izbaciti krila Tankunjića, Midžića koji se fenomenalno ubacuje iz drugog plana po krilu, ali dobije jednu loptu u 90min. Midžić bi trebao igrati ofanzivnije u gostima, Ojeda je uspavan kao kreator, Bešagić i Kremenović su defanzivni vezni.
NIJE MI JASNO kako naša struka i uprava nije prihvatila MUAMERA SVRAKU koji se sam nudio klubu, profil igrača kakav nam nedostaje, igrač koji je igrao za Želju, ima bogatu ino karijeru, upisao i 6 nastupa za reprezentaciju BiH (2 gola), a ima 32 godine. Da vrijedi i dalje, dokazuje da ga je angaržovala ekipa iz Premier lige BiH, Krupa na Vrbasu.

Nebitno777
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno777 » 05 okt 2020, 15:40

Kad se Svraka nudio i kome? I šta je to bilo?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 okt 2020, 20:06

35SN96 je napisao/la:
04 okt 2020, 19:08
Ako želimo nešto više, moramo pobjeđivati na ovakvim gostovanjima kao sto su Čapljina. Ono juče je bilo slabo. Nemamo igrača koji će to sve povezati, nemamo klasičnog kreatora igre, koji će uposljavati Fajića i Haračića kvalitetnim loptama, koji će izbaciti krila Tankunjića, Midžića koji se fenomenalno ubacuje iz drugog plana po krilu, ali dobije jednu loptu u 90min. Midžić bi trebao igrati ofanzivnije u gostima, Ojeda je uspavan kao kreator, Bešagić i Kremenović su defanzivni vezni.
NIJE MI JASNO kako naša struka i uprava nije prihvatila MUAMERA SVRAKU koji se sam nudio klubu, profil igrača kakav nam nedostaje, igrač koji je igrao za Želju, ima bogatu ino karijeru, upisao i 6 nastupa za reprezentaciju BiH (2 gola), a ima 32 godine. Da vrijedi i dalje, dokazuje da ga je angaržovala ekipa iz Premier lige BiH, Krupa na Vrbasu.
slazem se za sve prethodno samo ne znam odakle ti to za Svraku ja nista cuo nisam, ako su ga propustili sigurno los potez
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 okt 2020, 20:07

Kako cemo znati kad nije Prva liga FBiH objavila? :mrgreen:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 okt 2020, 20:40

harden je napisao/la:
05 okt 2020, 20:07
Kako cemo znati kad nije Prva liga FBiH objavila? :mrgreen:
dobro to nije zvanicno tako da to stranica kluba i ne treba sa kaci, portali nisu nimalo zainteresovani sve se svidi na ovako rekla kazala
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 okt 2020, 20:45

Ma Svraka 32 godine, nama treba neko da trči i veže linije da gospodari sredinom terena

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, Doktorinho i 9 gostiju.