Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobra utakmica
Ima li sad neporaženih?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- tutankamon1905
- Kontakt:
FK Saopstenje, traze vas ovi iz Borca..raspravite jos malo koga je jucer vise pokralo. Normalne pustite da uzivaju u europskom nogometu
- forza_juve
- Kontakt:
Kod 2-2 mogla je utakmica komotno otici u drugom smjeru, a isto tako i kod 2:3 moglo je biti 3:3 a Boga mi i 2:4.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:54Joj utakmiceee aaaaaa STRAŠNO !! Sarajevo ipak viši nivo za oslabljeni Zrinjski, ali nisam ljut sekunde. Da je bilo malo srece moglo je i nerijeseno, a moglo je bit i gore. Svaka ekipa imala svoje nalete.
Cestitam i vidimo se u Sarajevu![]()
Nema sta prava poslastica, nevjerovatna tekma za nasu ligu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa dobro šta ce drugo realno?Zip je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:57Ima li ijedna ekipa koju Sarajevo pobjedi, bar da je oke ekipa... Ne mora biti vrlo dobra, nego oke?![]()
![]()
zeljovac21 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:53Ma realno Zrinjski je ove sezone preloš, Žiža leti ubrzo nikakvu igru nemaju. Nije iznenađenje pobjeda pita u Mostaru, ali ne zato sto su oni neka sila kakvom se predstavljaju vec je Zrinjski daleko ispod nivoa.
Iz utakmice u utakmicu se nadaju da nam neko može otkinuti bodove i gledaju iz utakmice u utakmicu grčevitu odbranu protivnika Sarajeva i šta ima ostaje osim da placu da je protivnik kar'na?

3 dana poslije onakve utakmice sa Seltikom, ovako odigrati protiv Zrinskog u Mostaru, nestvarno!!
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 05 okt 2020, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko prenosi skretnicu?
Jesi pregledao sampione? Fino si me poslusao, zadovoljan sam ali nije bila tisina. Naredni put hocu da sutis dok igraju sampioni.jubitubi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:48Neka i pogledacu tekmu gotivim fudbal.Ajde ghost buster istrebljuj hahahaha.ti ces istrijebit lojcicu maleni.steta sto ovaj forum da svakom sansu za kurcenjeSteven11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:21Za 40 minuta igraju sampioni. Tisina i hoklica, sjedi i ne pricaj...jubitubi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:14
Hahahhahqhahahahahaha eno vas sokolac ceka majmuncici jedni.braca dosla od crvenog brandau do rata i istrebljenja.a da nesto i krene ovakvi se prvi sakriju u misije rupe.tastatura huligani.nek ostane u okviru fudbala a za ostalo sto vi kazete BUJRUM sisice malene
A sta ovaj iznad kaze KRENULI SMO U BORBU hahahhahahaha dali 13 golova i izgubili od olimpika i krenuli u borbu hahahahahahahhah
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Baci sisu da se igramooooooo 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema vise neporazenih...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Što bi rekle kone lako je sa amaterima. 

Očekivao sam X nakon Seltika i bio bih zadovoljan sa njim prije tekme. Al ovo je predobro. Zrinjski uz nas najkvalitetnija ekipa lige, tekma debelo iznad prosjeka za PLBiH.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ne znam samo cemu se pitari raduju, Vlado Jagodic rekao sinoc da ce Borac biti sampion 

Forzza Velez
Šta je kralju, šta ti smetaju dvije najobičnije činjenice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:00FK Saopstenje, traze vas ovi iz Borca..raspravite jos malo koga je jucer vise pokralo. Normalne pustite da uzivaju u europskom nogometu
-
- Kontakt:
Kaze Irfo mi , misleci na Zelju i Siroki smo klasa iznad ostalih , 3 kolo se igralo 

Arenasport 1
- PeppermintSA
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ljudino!!!Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:44Cestitke Sarajevu na tituli duplo bolja su ekipa od nas i sa boljim trenerom.
Odlican derbi u Mostaru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jarane ovaj zeljo hoce da me povali na fantasyju
Ni stile ni sehe
Pa majka mu stara
A ni dresova
Ni stile ni sehe
Pa majka mu stara
A ni dresova

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 okt 2020, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na zasluzenoj pobjedi . Moglo je ostati i nerijeseno ali ipak je Sarajevo bilo opasnije kad se gleda citav mec .
Zizovic bez barbarica i filipovica nije uspio iskemijati dobru kombinaciju , previse rotacija nikad nije dobro
Raduje na kraju statistika , cini mi se 8-11 prekrsaji , skoro nestvarno za jedan derbi u BiH .
I sudjenje bez ijedne zamjerke nema se sta rec .
Zizovic bez barbarica i filipovica nije uspio iskemijati dobru kombinaciju , previse rotacija nikad nije dobro
Raduje na kraju statistika , cini mi se 8-11 prekrsaji , skoro nestvarno za jedan derbi u BiH .
I sudjenje bez ijedne zamjerke nema se sta rec .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.