Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Drago mi je što je pjesma u svlačionici jer smo ispunili cilj, a to je da nastavimo seriju pobjeda i da na vrhu, gdje nam je i mjesto, dočekamo reprezentativnu pauzu"
Selam sa vrha
Selam sa vrha
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ovo do sad što je prikazano u ligi, vi ste izraziti favorit. Ne vidim kako možete da ispustite titulu.90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:18Imamo širinu stvarno teško da mogu, a nabili su komplekse nasim igracima ne bi me sekunde cudilo da nas klepe opet..Convicts1988 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:15Ooo vidi kolege 90ke![]()
Dobro si opisao situaciju kod Željezničara, tako je otprilike.
Što se tiće tekme s vama, mogu vas dobiti, ali ne mogu prismrditi tabelarno, ni blizu. Petnaestak bodova razlike će biti na kraju između vas i njih,realno.
Borac je dosta dobar, al' oni ce garant posustati kao što to uvijek rade.
Pratiš li Celika ikako?
To pitanje u vezi Čelika je uvreda za mene:)
Prati se, normalno, čak više nego ikada. Ode se i na "gostovanje", gleda se tekma uživo, pije se navija se, nešto što vi ne možete u Premier league
Ove dvije utakmice danas u rangu EPL. Hladno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontam najudaljenije gostovanje ne može biti više od sat vremena ne uzima toliko vremena.Convicts1988 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:26Ovo do sad što je prikazano u ligi, vi ste izraziti favorit. Ne vidim kako možete da ispustite titulu.90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:18Imamo širinu stvarno teško da mogu, a nabili su komplekse nasim igracima ne bi me sekunde cudilo da nas klepe opet..Convicts1988 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:15
Ooo vidi kolege 90ke![]()
Dobro si opisao situaciju kod Željezničara, tako je otprilike.
Što se tiće tekme s vama, mogu vas dobiti, ali ne mogu prismrditi tabelarno, ni blizu. Petnaestak bodova razlike će biti na kraju između vas i njih,realno.
Borac je dosta dobar, al' oni ce garant posustati kao što to uvijek rade.
Pratiš li Celika ikako?
To pitanje u vezi Čelika je uvreda za mene:)
Prati se, normalno, čak više nego ikada. Ode se i na "gostovanje", gleda se tekma uživo, pije se navija se, nešto što vi ne možete u Premier leagueŠta reći nego, bolest zvana zenički Čelik.
![]()

Nebi valjalo da TC pobjedi. Veci su konkurent za vrh tabele.
- FKS -
Bekrić najagilniji igrač Želje.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Vjerujem u ovog mujezinovica
Ne vidi se na terenu al nada zadnja umire
Ne vidi se na terenu al nada zadnja umire
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Čestitke Sarajevu na pobjedi,imaju ono što smo mi imali 3-4 sezone a to je pobjednički mentalitet.
- forza_juve
- Kontakt:
Stevanovic je trebao letit do sada. Mesarski start oprosten karton i onda govore drugima kako ih sudije stite
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Hvala burazGradKamena2 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:35Čestitke Sarajevu na pobjedi,imaju ono što smo mi imali 3-4 sezone a to je pobjednički mentalitet.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PAULUS1234
- Kontakt:
Moram rec nakon sto je preuzeo Marinovic bio sam optimista , al pokazao je da zna ujedinit tim , takticki zna sta radi , dosad je nevjerovatan , i svaka cast upravi sto su ga postavili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Europa ih je dotukla, izbit će oni na drugo mjesto relativno brzo sa ovakvom igrom, moje mišljenje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joooj stafaMu
Steta
Steta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cestitke i vama, vazda se mangupski nadigravate za gol vise.GradKamena2 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:35Čestitke Sarajevu na pobjedi,imaju ono što smo mi imali 3-4 sezone a to je pobjednički mentalitet.
-
- Kontakt:
Kako ih sudije guraju, onaj kepec u 2 minute zasluzio dva zuta ali samo jedan dobija 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jao crte Milicevica...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Marinovic je odlican trener i vodio je nasu momcad sa velikim uspjehom tvrdoglav i nema da mu se uplice u posao nikakav kvazi menadzer ili nekakav nadobudni clan uprave kao sto je bio slucaj u nas kad smo igrali ovakav nogomet kao sto trenutno Sarajevo igra znaci moderno i takticki veoma veoma zrelo steta sto u nas nije ostao dulje ali jbg treba proci kroz klub 50 igraca godisnje i na kraju ih vodi Zizovic koji je trener ranga Krupe i sl ekipa uz duzno postovanje.PAULUS1234 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:38Moram rec nakon sto je preuzeo Marinovic bio sam optimista , al pokazao je da zna ujedinit tim , takticki zna sta radi , dosad je nevjerovatan , i svaka cast upravi sto su ga postavili
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pahahahahha prekida u zelje
ocajno
ocajno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.