Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko je prvi
'ebote ja gledam obradovao se kontam drugi žuti jer sam odma okrenuo pogled prema kompjuteru kad je bio prvi start i vidim tek mu dao.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:37Stevanovic je trebao letit do sada. Mesarski start oprosten karton i onda govore drugima kako ih sudije stite
Nevjerovatno baš.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
Pa eto samo neka se zna kako taj jedan detalj moze sve preokrenuti. Realno onaj start je bio za kartona, al eto navikli smo da im se kroz prste gleda. Kone imale neke sanse a imala je i Tuzla, sve je ovdje otvoreno90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:43'ebote ja gledam obradovao se kontam drugi žuti jer sam odma okrenuo pogled prema kompjuteru kad je bio prvi start i vidim tek mu dao.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:37Stevanovic je trebao letit do sada. Mesarski start oprosten karton i onda govore drugima kako ih sudije stite
Nevjerovatno baš.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- robertkosar
- Kontakt:
A stace revi vlado odvala na tvoju tabeluAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:58Sarajevo je mnogo bolje od Zrinjskog. Isto tako je Zrinjski bolji od svih ostalih.
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Željo
4. Tuzla
5. Borac

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I kontaš da mu je dao momenat ranije ovi bi išli garant 1 na 1 s golmanom što kazes jedan detalj može preokrenuti sve.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:46Pa eto samo neka se zna kako taj jedan detalj moze sve preokrenuti. Realno onaj start je bio za kartona, al eto navikli smo da im se kroz prste gleda. Kone imale neke sanse a imala je i Tuzla, sve je ovdje otvoreno90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:43'ebote ja gledam obradovao se kontam drugi žuti jer sam odma okrenuo pogled prema kompjuteru kad je bio prvi start i vidim tek mu dao.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:37Stevanovic je trebao letit do sada. Mesarski start oprosten karton i onda govore drugima kako ih sudije stite
Nevjerovatno baš.
Miran budi
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- robertkosar
- Kontakt:
Hoce pod uslovom da im sve tekme sudi gigovic lopinaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:03Ne znam samo cemu se pitari raduju, Vlado Jagodic rekao sinoc da ce Borac biti sampion![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ma zna quracPAULUS1234 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:38Moram rec nakon sto je preuzeo Marinovic bio sam optimista , al pokazao je da zna ujedinit tim , takticki zna sta radi , dosad je nevjerovatan , i svaka cast upravi sto su ga postavili
Jeste vi svjesni da onda ne bi igrao protiv nas potencijalno?forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:46Pa eto samo neka se zna kako taj jedan detalj moze sve preokrenuti. Realno onaj start je bio za kartona, al eto navikli smo da im se kroz prste gleda. Kone imale neke sanse a imala je i Tuzla, sve je ovdje otvoreno90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:43'ebote ja gledam obradovao se kontam drugi žuti jer sam odma okrenuo pogled prema kompjuteru kad je bio prvi start i vidim tek mu dao.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:37Stevanovic je trebao letit do sada. Mesarski start oprosten karton i onda govore drugima kako ih sudije stite
Nevjerovatno baš.
Treba on na derbiju da "cuva" Tatata...
Ni rijeci vise protiv sinise...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma samo da ostane Stila povrijeđen i bice to dobro ako bude igrao kraj nam jeDenchi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:53Jeste vi svjesni da onda ne bi igrao protiv nas potencijalno?forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:46Pa eto samo neka se zna kako taj jedan detalj moze sve preokrenuti. Realno onaj start je bio za kartona, al eto navikli smo da im se kroz prste gleda. Kone imale neke sanse a imala je i Tuzla, sve je ovdje otvoreno
Treba on na derbiju da "cuva" Tatata...
Ni rijeci vise protiv sinise...
-
- Kontakt:
Ma gdje ce ko sa Stilom hahahah
De ba 90minuta, ne seri, nigdje frajera citavu sezonu.
- Chapman1886
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zna li se kad su ove zaostale utakmice?
Sarajevo - Zeljo
Zrinjski - Siroki
Zeljo - Zrinjski
Sarajevo - Zeljo
Zrinjski - Siroki
Zeljo - Zrinjski
Evo Sanje na poluvremenu, ovo je gotovo. TC pobjedjuje.
Naravno i onda deranje pitara.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:57Ma gdje ce ko sa Stilom hahahah

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Mislis bio si pesimista? Jer ako si bio optimista onda si i znao da ce tako biti?Memara je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:49Ma zna quracPAULUS1234 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:38Moram rec nakon sto je preuzeo Marinovic bio sam optimista , al pokazao je da zna ujedinit tim , takticki zna sta radi , dosad je nevjerovatan , i svaka cast upravi sto su ga postavili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvo je ovo furanje "Bordo momaka" na SS. Clanci, danas na live prenosu "Kontra bordo momaka".
Ja cringa u pm..

Ja cringa u pm..

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.