Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Novak meso otrovao. Šah mat. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa sta radis covjece dragi 

- LlullSergio
- Kontakt:
Super proba i fina igra Novaka. Bilo je nekih nesigurnosti i gubljenja ritma,ali ok je to,moze se progutati. A i Karen nije bio los.
Ajmo sad Svabo u kvoteru
Ajmo sad Svabo u kvoteru

Istraživanje te pećine zaista zvuči primamljivo ali daj Bustu zbog USO.LlullSergio je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:15Super proba i fina igra Novaka. Bilo je nekih nesigurnosti i gubljenja ritma,ali ok je to,moze se progutati. A i Karen nije bio los.
Ajmo sad Svabo u kvoteru![]()

41.21.1.
Raspade se Rus ko bugarska skupstina nakon sto je poveo 3-2,.
Ma ko god da dodje Novaku od ove dvojice u 1/4 bice pometen,jedino u 1/2 mu mozda neko od Cicibana ili Rubleva moze malo na crtu stati
Ma ko god da dodje Novaku od ove dvojice u 1/4 bice pometen,jedino u 1/2 mu mozda neko od Cicibana ili Rubleva moze malo na crtu stati
Pa gdje Novak opet nadje sudiju sa lopticom 
Ali ovaj put sreca tokom poena...

Ali ovaj put sreca tokom poena...
⚽FK Garaže⚽
Kuknjava se zasniva isključivo na tome što je Thiem tu, isto bi bioo da je i na Novakovoj strani. Thiem je jedini u stanju da dobije Rafu ili Novaka.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 05 okt 2020, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
mozda sada, ali od pocetka se pisalo malo drugacije. ja sam i tada tvrdio da je to efekat tim. mada objektivno teza opcija ali jednom je vala trebao i na rafinu stranu. sto jest jest. a i od pocetka sam pisao da je upitno hoce li uopste i biti u SF. bio je rovit, dosao bez meca na sljaci, jos opijen utscima sa USO i jos opak zrijeb. i ako bude pitanje koliko ce to biti pravi tim.
Nije mi jasno zasto sutra igraju svi muski 1/2, evo ova dvojica ce mozda igrati i poslije ponoci i opet sutra,ne kontam,daj im dva dana odmora,ovi sto igraju sutra imace 3 za 1/2 al ne igra veliku ulogu jer nisu u istom dijelu zrijeba,bas ne kontam ove organizatore,mogli su sutra dva muska 1/4 oba na centralonom i nemas bojazni od kise,pa onda i dan poslije iskobinovati sa zenama
https://www.rolandgarros.com/en-us/orde ... 2020-10-06
sutra samo rafa i tim QF, nole i cici u srijedu a oba SFa u petak.
sutra samo rafa i tim QF, nole i cici u srijedu a oba SFa u petak.
Dobro je,dns je bilo receno da ce sutra na teren,vjerovatno su skontali da nisu normalni na vrijeme 

nisam nasao tu vijest a ovo je redovan raspored. osim ako se totalno ne poremeti zbog kise recimo.
Dns je bilo tako,a znam da je uvijek bilo da dva igraju utorkom dva srijedom,zato mi nije bilo jasno,pogotvo aad kad imaju problem kisu,a jedan teren sa krovom.
Uglavnom ovo je sad ok.
Ocekujem sutra dva dobra meca,mozda nas Sinner i iznenadi pa pruzi neki dobar otpor Rafi
Uglavnom ovo je sad ok.
Ocekujem sutra dva dobra meca,mozda nas Sinner i iznenadi pa pruzi neki dobar otpor Rafi
oće ... ako prebace meč na plejstejšnronaldo99 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:11Dns je bilo tako,a znam da je uvijek bilo da dva igraju utorkom dva srijedom,zato mi nije bilo jasno,pogotvo aad kad imaju problem kisu,a jedan teren sa krovom.
Uglavnom ovo je sad ok.
Ovaj svabo igra vec 7 mec na RG racunajuci kvale,tj vec je 3-cu sedmicu u Parizu,a evo mozda uspije napraviti jos jedan podvig da dobije Bustu
Ovo ce biti kopanje danas i to koje za pobijedu. Svarci cvrst u ovim dugim razmijenama zasad.
⚽FK Garaže⚽
Ma nece tu biti kopanja,ako mu set prepusti bice premija
Poubijat će se ako ovako nastave. Ne zna se koji je bolji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkazani turniri prije AO
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Ubi ga Diego nogama u TB.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.