Moze u pauzi sto se nas ticetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:00Zna li se kad su ove zaostale utakmice?
Sarajevo - Zeljo
Zrinjski - Siroki
Zeljo - Zrinjski
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da cuo sam je, kad ti je stavljala povodac. Vrijeme je za kucicu, ceka te hrana.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa sta je ovo nala bola nebio
Dizi spiceve Nala
Dizi spiceve Nala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nafakaši vazda bili
Pa ako ne pobjedi Zeljo nakon ovoga ja ne znam kad ce!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eventualno Borac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Chapman1886
- Kontakt:
- PAULUS1234
- Kontakt:
Drago mi je sto nad ove tekme zblizavaju , nas normalne , rjetko ko se ruga Zrinskom , cak vidim mnogi govore kao da su gledali neku jacu ligu, liga 12 pun pogodakAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:42Marinovic je odlican trener i vodio je nasu momcad sa velikim uspjehom tvrdoglav i nema da mu se uplice u posao nikakav kvazi menadzer ili nekakav nadobudni clan uprave kao sto je bio slucaj u nas kad smo igrali ovakav nogomet kao sto trenutno Sarajevo igra znaci moderno i takticki veoma veoma zrelo steta sto u nas nije ostao dulje ali jbg treba proci kroz klub 50 igraca godisnje i na kraju ih vodi Zizovic koji je trener ranga Krupe i sl ekipa uz duzno postovanje.PAULUS1234 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:38Moram rec nakon sto je preuzeo Marinovic bio sam optimista , al pokazao je da zna ujedinit tim , takticki zna sta radi , dosad je nevjerovatan , i svaka cast upravi sto su ga postavili
Ti se ne javljaj.. necu da psujem u ovakvom danu

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- forza_juve
- Kontakt:
Kakav je ovo karton za Tuzlu?? Lik odnio loptu prvo i ovog pokupio, cisto sve. Realno konama vrh 3 mjesto ove sezone
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Cestitke pitarima na pobjedi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jao Tuzle jbt kao na Fifi svgm hahahahha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa mjenjajte 
Oba trenera

Oba trenera

Čist faul realno opasna igra se to zove u sudijskom žargonu.forza_juve je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:10Kakav je ovo karton za Tuzlu?? Lik odnio loptu prvo i ovog pokupio, cisto sve. Realno konama vrh 3 mjesto ove sezone
@90minut
Ma moram biti nervozan, kako kaze onaj cro psic, ali to nisam danas
dobre ove tekme danas, uzivam. Moramo ovu nasu ligu malo vise cijeniti.
Ma moram biti nervozan, kako kaze onaj cro psic, ali to nisam danas

dobre ove tekme danas, uzivam. Moramo ovu nasu ligu malo vise cijeniti.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 05 okt 2020, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.