Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Cviko covidas... 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prvi trening odradili su večeras bh reprezentativci u TK FK Sarajevo u Butmiru, nakon što su se danas okupili uoči oktobarskih utakmica u okviru baraža za plasman na Euro, te Lige nacija.
Selektor Duško Bajević imao je na raspolaganju 19 fudbalera dok su u hotelu ostali Zukanović i Stevanović. Odrađen je jedan lakši uvodni trening koji su propustili i igrači koji stižu kasnije večeras.
Večeras dolaze Pjanić , Gojak, Pirić, Lončar, Hajradinović, Hodžić i Tatar dok će se sutra ekipi priključiti Đurić, tako da će “A” tim biti kompletiran za predstojeće susrete.

Selektor Duško Bajević imao je na raspolaganju 19 fudbalera dok su u hotelu ostali Zukanović i Stevanović. Odrađen je jedan lakši uvodni trening koji su propustili i igrači koji stižu kasnije večeras.
Večeras dolaze Pjanić , Gojak, Pirić, Lončar, Hajradinović, Hodžić i Tatar dok će se sutra ekipi priključiti Đurić, tako da će “A” tim biti kompletiran za predstojeće susrete.

Brinel' koga fenomen zvani 'treca sreca' ... ono kad ti protivnika vile pronosaju da ga ne pobijedis u bar jednoj nebitnoj tekmi pa to sve kasnije naplatis u trecoj, plaho bitnoj ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko se iole smatra ozbiljnom ekipom natamburat će ove terence. Ukoliko ispadnemo od ovih onda treba zaboraviti na reprezentaciju na jedan duzi period.

Ove moramo drmnuti 2-3 razlike.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sjeverna Irska je ozbiljna reprezentacija i nece biti nimalo lahko, pogotovo bez punih tribina...istina, uvijek se moze otvoriti da zabijemo 3 komada ali treba znati da je ova reprezentacija teško gubila i od Njemacke, Holandije i sl. Porazi u LN u septembru nisu nikakvo mjerilo jer su tada svi bili na pocetku priprema i sve je bilo moguće...disciplinovani su i mnogo trce, a to nam ne ide u prilog 
Nemojte samo kao PITARI protiv Budućnosti: "Prolazimo ih kao plitak potok..." a onda na kraju na jedvite jade prolaz.
Sjeverni Irci ce ginuti na terenu kao sto smo mi ginuli i Italiji.
Velika prednost je odsustvo Evansa, ako sam dobro upratio.
Favoriti jesmo i dao bih nam prednost 70:30.

Nemojte samo kao PITARI protiv Budućnosti: "Prolazimo ih kao plitak potok..." a onda na kraju na jedvite jade prolaz.
Kvalitet je na našoj strani, ako im ne dozvolimo da nametnu svoju igru neće bit problema.
Oni će ići na trku i presing, mi moramo zadržat loptu i uvezat nekolko pasova u sredini.
Oni će ići na trku i presing, mi moramo zadržat loptu i uvezat nekolko pasova u sredini.
Evans je igrao za vikend, igrat ce i sad. Taj bi i bez jedne noge istrcaohurem je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:02Sjeverna Irska je ozbiljna reprezentacija i nece biti nimalo lahko, pogotovo bez punih tribina...istina, uvijek se moze otvoriti da zabijemo 3 komada ali treba znati da je ova reprezentacija teško gubila i od Njemacke, Holandije i sl. Porazi u LN u septembru nisu nikakvo mjerilo jer su tada svi bili na pocetku priprema i sve je bilo moguće...disciplinovani su i mnogo trce, a to nam ne ide u prilog
- Goalgetter
- Kontakt:
Hare1902 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:27I onda se covjek nervira kad gube i umru do 55min... a oni mahmuraju.Tekashi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:57ApsintDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:38Šigicanje, sijela, roštilji i zahebancije? Sta im je ovo zeleno na stolu? Listerin?

Mislio sam da su u Sarajevu zbog trave.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:38Šigicanje, sijela, roštilji i zahebancije? Sta im je ovo zeleno na stolu? Listerin?

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovako ako budemo usli u tekmu bice nama 3 razlike. Dobri su oni kao kolektiv, znali su namucit i puno vece repke od nase u zadnje vrijeme, a mi smo znali lose odigrat i od puno losijih repki od Sjevernih Iraca. Samo polahko i sa oprezom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:52Ko se iole smatra ozbiljnom ekipom natamburat će ove terence. Ukoliko ispadnemo od ovih onda treba zaboraviti na reprezentaciju na jedan duzi period.![]()
![]()
Ove moramo drmnuti 2-3 razlike.![]()
BašČelik!
Ako nas nisu pobjedili u LN onu prvu utakmicu, neće nikad. Oni su, kao i velika braća, smiješna mesarska ekipa, a mi ako se budemo mučili s tim tkačim bezglavim kokošima, smo još gori.mrAdislic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:00Ovako ako budemo usli u tekmu bice nama 3 razlike. Dobri su oni kao kolektiv, znali su namucit i puno vece repke od nase u zadnje vrijeme, a mi smo znali lose odigrat i od puno losijih repki od Sjevernih Iraca. Samo polahko i sa oprezom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:52Ko se iole smatra ozbiljnom ekipom natamburat će ove terence. Ukoliko ispadnemo od ovih onda treba zaboraviti na reprezentaciju na jedan duzi period.![]()
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa ljudi su nas rastelovali u LN i dobili smo ih jedva i oni ispadaju trkace kokosi, a mi eto tehnicari. Znali su primit od Njemacke u kvalifikacijama 6 komada, ali su isto tako znali odigrat 0 0 sa Holandijom. Znaju igrati na rezultat iako nemaju tako dobre igrace. Bolji smo od njih ali brate nismo toliko da ih ubijemo po 4 razlike, jer se zna kakve smo mi znali lose utakmice odigrat protiv nekih nizerazerdnih ekipa.JonSnow je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:04Ako nas nisu pobjedili u LN onu prvu utakmicu, neće nikad. Oni su, kao i velika braća, smiješna mesarska ekipa, a mi ako se budemo mučili s tim tkačim bezglavim kokošima, smo još gori.mrAdislic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:00Ovako ako budemo usli u tekmu bice nama 3 razlike. Dobri su oni kao kolektiv, znali su namucit i puno vece repke od nase u zadnje vrijeme, a mi smo znali lose odigrat i od puno losijih repki od Sjevernih Iraca. Samo polahko i sa oprezom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:52
Ko se iole smatra ozbiljnom ekipom natamburat će ove terence. Ukoliko ispadnemo od ovih onda treba zaboraviti na reprezentaciju na jedan duzi period.![]()
![]()
BašČelik!

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Raštelovali nas, a obje izgubili što govori da su jadovi.mrAdislic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:15Pa ljudi su nas rastelovali u LN i dobili smo ih jedva i oni ispadaju trkace kokosi, a mi eto tehnicari. Znali su primit od Njemacke u kvalifikacijama 6 komada, ali su isto tako znali odigrat 0 0 sa Holandijom. Znaju igrati na rezultat iako nemaju tako dobre igrace. Bolji smo od njih ali brate nismo toliko da ih ubijemo po 4 razlike, jer se zna kakve smo mi znali lose utakmice odigrat protiv nekih nizerazerdnih ekipa.
Namucice jadovi nas ako udjemo sa tolikim mudantima u tekmu i bez mozga, kao i braca njihova sto su nas vec jednom marnuli kad je najbitnije.JonSnow je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:21Raštelovali nas, a obje izgubili što govori da su jadovi.mrAdislic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:15Pa ljudi su nas rastelovali u LN i dobili smo ih jedva i oni ispadaju trkace kokosi, a mi eto tehnicari. Znali su primit od Njemacke u kvalifikacijama 6 komada, ali su isto tako znali odigrat 0 0 sa Holandijom. Znaju igrati na rezultat iako nemaju tako dobre igrace. Bolji smo od njih ali brate nismo toliko da ih ubijemo po 4 razlike, jer se zna kakve smo mi znali lose utakmice odigrat protiv nekih nizerazerdnih ekipa.
BašČelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zadnji put na Grbavici smo ih rutinski savladali, imali su svoje prilike ali to je bio plod individualnih grešaka u odbrani. Ovo će biti sramota velika ako ispadnemo od njih je što hoću da kažem majstori.
Imati tehnički jake igrače poput Džeke i Pjanića bi trebali biti faktori naše rutinske pobjede protiv terenaca Irskih.
Protiv katoličke republikanske Irske smo već u problemima. Tako da se nadam prolasku Slovaka.
Imati tehnički jake igrače poput Džeke i Pjanića bi trebali biti faktori naše rutinske pobjede protiv terenaca Irskih.
Protiv katoličke republikanske Irske smo već u problemima. Tako da se nadam prolasku Slovaka.

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.