Dobar je McNulty. Tvrdoglav ko mazga.Nail for Real je napisao/la:Cova sa avatara razbijaCartman je napisao/la:Shiiiiiiiiiit. Odlicna serija.Nail for Real je napisao/la:Ja gledam sad The Wire
A meni je najdrazi bio Bodie.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobar je McNulty. Tvrdoglav ko mazga.Nail for Real je napisao/la:Cova sa avatara razbijaCartman je napisao/la:Shiiiiiiiiiit. Odlicna serija.Nail for Real je napisao/la:Ja gledam sad The Wire
upravo sad gledam tu epizodu (tacnije slusam)Interista di cuore je napisao/la:ohhhh myyyyyyyyyy gOd ! hahahahha,meni je najjace kad Joey sredi Chandleru blind date i dodje Janice![]()
placem kad god ih gledam,dobre su epizode kad Chandler i Mon tek pocinju furat,pa se kriju a Joey mora cuvat tajnu...ma fkt su legende.
i Phoebe je budaletina,ma svi su stvarno top...
hahah, ima fakat brdo legendarnih scena.Interista di cuore je napisao/la:nubbin kako je to on zvao...![]()
meni je ovo jedna od najlegendarnijih scena
Pa da li je to moguče poštovani forumaši.. stigao je rekorder, koji u planu ima danas barem 50 postova.. zaželimo mu puno sreče...alfarouqaminu je napisao/la:sta ima drustvo????![]()
aj ne zajebavaj,gde 50 najverovatnije 100Sexmachineboy je napisao/la:Pa da li je to moguče poštovani forumaši.. stigao je rekorder, koji u planu ima danas barem 50 postova.. zaželimo mu puno sreče...alfarouqaminu je napisao/la:sta ima drustvo????![]()
alfarouqaminu je napisao/la:aj ne zajebavaj,gde 50 najverovatnije 100Sexmachineboy je napisao/la:Pa da li je to moguče poštovani forumaši.. stigao je rekorder, koji u planu ima danas barem 50 postova.. zaželimo mu puno sreče...alfarouqaminu je napisao/la:sta ima drustvo????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onoffon je napisao/la:FIFA 2011![]()
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, napoleon72 i 4 gosta.