FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kakav je sastav istrcao na pocetku ovo je super. Vrlo vazna pobjeda i na bodovnom i na na psihickom planu. Idemo dalje se boriti pa sta izadje iz te borbe
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kontrasviju
- Kontakt:
Jako važna 3 boda kad se, pogotovo kad se uzme u obzir da smo imali igrača manje zadnjih 15 minuta. Bekrić, Erić i Miličević odlični. Protiv Olimpika vjerovatno svi na raspolaganju po prvi put u sezoni, osim Stevanovića, naravno.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 05 okt 2020, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Samo da se brat citira, vidi se klasa realno...
Raspleti kose, one last time!
Prebitna pobjeda, zaista u ovakvim okolnostima riješiti jako opasnu ekipu je za svaku pohvalu. Bravo ekipa, svi su zaslužili pohvale osim Lendrića, živim za dan kada ćeš otići!
Čak i Siniša, pored crvenog, perfektan u defanzivi.

Idemo dalje, yebaćemo te Mancini u bulju!
Igraci citaju forum, prije neki dan je Eric procitao da je ovdje neko pitao : #Kad je nama zadnji put golman donio bod ili bodove?# Rezultat toga je da se Eric nafurao. Ja cu sada postaviti pitanje da li neko zna kada smo mi zadnji put pobijedili neku losu ekipu na Grbavici?
Pristup i generalno ta neka borbenost (Braconi halali
) dosta bolji nego u zadnjim utakmicama, ali opet vidljivo to da imamo dosta igraca koji su van forme. Milicevic je imao nekih gresaka, ali bar prema veceras prvi pik na toj poziciji. Ako nista bar prema naprijed jako opasan, a u zadnje vrijeme Sehic nista ni naprijed ni nazad. Samo se nadam da ce se i Juricic, Stilic, Miletic, Bojo vratiti sto je prije moguce prije svega zbog sirine.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nevjerovatan niz loših stvari se izdešavao u ovom klubu, u zadnjih 20 dana.
Korona, mnogi prvotimci bolesni, putovanje u izrael tamo-vamo, nazad, pa ponovo idi, u međuvremenu se ispromašivaju i kiksaju protiv Mladosti i Krupe, zatim propadne transfer Džeke i ozbiljna lova, nema para, kriza u klubu, skupštine, onda povreda Štilića, odlazak vrlo bitnog Sadikovića ...uglavnom, sve se okrenulo na loše, da Bog sačuva.
I onda odigiraju muški protiv TCa (ekipa koja daleko jaca od Mladosti i Krupe) i pobjede utakmicu
i to sa nekim igracima koji su potpuno van forme (Alispahić, Lendrić, Veselinović)
Amar je tražio borbenost i poginuce na terenu, svjestan da je ekipa van ritma totalno, i dobio je to.
Vrlo bitna pobjeda na mišiće , pred ovu pauzu
sad iskoristiti pauzu i malo podici ekipu.
Korona, mnogi prvotimci bolesni, putovanje u izrael tamo-vamo, nazad, pa ponovo idi, u međuvremenu se ispromašivaju i kiksaju protiv Mladosti i Krupe, zatim propadne transfer Džeke i ozbiljna lova, nema para, kriza u klubu, skupštine, onda povreda Štilića, odlazak vrlo bitnog Sadikovića ...uglavnom, sve se okrenulo na loše, da Bog sačuva.
I onda odigiraju muški protiv TCa (ekipa koja daleko jaca od Mladosti i Krupe) i pobjede utakmicu

Amar je tražio borbenost i poginuce na terenu, svjestan da je ekipa van ritma totalno, i dobio je to.
Vrlo bitna pobjeda na mišiće , pred ovu pauzu

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 okt 2020, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
ova ekipa Tuzla City je bas kvalitetna, stvarno igraju dobro...tako da je ovo jako dobra pobjeda.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bravo momci!
Nismo ni svjesni koliko bitna pobjeda i zbog bodova i zbog mira u kući. Činjenica je da mi imamo roster koji je dosta ispod rostera pitara, al tako je kako je. Puno tu stvari treba, al nam je situacija s parama takva kakva jeste. Mi, ko navijači, samo trebo i dalje nastaviti pružati podršku i suzdržat se pri osipanju drvlja i kamenja prema igraču nakon jednog lošeg poteza. Po meni je bitno izdržat do zime pa potražiti neko kvalitetno krilo ili dva da pojačaju konkurenciju, jer to nam je neophodno.
Volio bi da napokon i zec zaigra, jer to je naša prevaga u svakoj tekmi. Ovaj miličević bi možda do zime mogao i krilo zaigrati?
Sad odmoriti i spremit se za zrinjski i pitare. Hajmo Željo!
Nismo ni svjesni koliko bitna pobjeda i zbog bodova i zbog mira u kući. Činjenica je da mi imamo roster koji je dosta ispod rostera pitara, al tako je kako je. Puno tu stvari treba, al nam je situacija s parama takva kakva jeste. Mi, ko navijači, samo trebo i dalje nastaviti pružati podršku i suzdržat se pri osipanju drvlja i kamenja prema igraču nakon jednog lošeg poteza. Po meni je bitno izdržat do zime pa potražiti neko kvalitetno krilo ili dva da pojačaju konkurenciju, jer to nam je neophodno.
Volio bi da napokon i zec zaigra, jer to je naša prevaga u svakoj tekmi. Ovaj miličević bi možda do zime mogao i krilo zaigrati?
Sad odmoriti i spremit se za zrinjski i pitare. Hajmo Željo!
Zadnje sto se sjecam fks 5:2Semper je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:13Igraci citaju forum, prije neki dan je Eric procitao da je ovdje neko pitao : #Kad je nama zadnji put golman donio bod ili bodove?# Rezultat toga je da se Eric nafurao. Ja cu sada postaviti pitanje da li neko zna kada smo mi zadnji put pobijedili neku losu ekipu na Grbavici?
23
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Rutinski, bez srkleta
Još jednom neka neko kaže da je Fejzić bolji od Erića treba se sam banovati.
Kakva partija, kao Bufon iz najboljih dana
Vukove za 15 dana baš nabiti do balčaka

Kakva partija, kao Bufon iz najboljih dana

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- kontrasviju
- Kontakt:
Vjerujem da će nam u srijedu između Olimpika i Veleža ubaciti zaostalu protiv Zrinjskog.
1921
Vjerujes da sam te se sjetioDejan1921 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:09Bravo Eriću, bravo Bekriću! Prebitna pobjeda, bez Štilića, Sadikovića bez kojeg smo ostali par dana pred tekmu, sa dosta igrača van forme, protiv vrlo, vrlo opasne ekipe. Odmoriti sada dobro, oporaviti što više igrača pa na Otoku po nova tri boda. Velika pobjeda!

-
- Kontakt:
Omark je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:13Samo da se brat citira, vidi se klasa realno...
Raspleti kose, one last time!
Prebitna pobjeda, zaista u ovakvim okolnostima riješiti jako opasnu ekipu je za svaku pohvalu. Bravo ekipa, svi su zaslužili pohvale osim Lendrića, živim za dan kada ćeš otići!
Čak i Siniša, pored crvenog, perfektan u defanzivi.![]()
Idemo dalje, yebaćemo te Mancini u bulju!

THE LAST DANCE!!!!!!
A fakat Sinisa jeste bio dobar defanzivno. Pohvali ga i komentator kad gruh crveni 
Nekako se on mora kontrolisati.

Nekako se on mora kontrolisati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:18Rutinski, bez srkleta![]()
Kakva partija, kao Bufon iz najboljih dana![]()

Ti uživaš dok ja plačem
Plačem i tugujem
Aaaaa
Plačem i tugujem
Crknite od muke kerovi!
Plačem i tugujem
Aaaaa
Plačem i tugujem

Crknite od muke kerovi!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NekoSaDaleka i 32 gosta.