Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nista gore od toga kad se turski gen upali.hahahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Juriiiis!

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 05 okt 2020, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BroHookMeUp
- Kontakt:
Hvala pravim srbima muslimanske veroispovesti iz sarajeva sto su nas jucer podrzali protiv istocnih mostaraca! I dedovi su vam se pisali ko srbi i drago mi je da su to na vas preneli.Benkara21 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:30Ok brate moj turskiBroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:25Jedino balijama iz sarajeva i ustasama iz zapadnog mostara smeta Evropski Borac. Bicemo bre Prvi kao sto Vlado kaze mozete nam svima lizati bulju mama vam ustasko-balijsku.
Borac Sampion!
& ¥ &
- svrakino1921
- Kontakt:
Odakle ekavica u Bosni? Jesu vas to poceli uciti ekavski, matere vam?!BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:36Hvala pravim srbima muslimanske veroispovesti iz sarajeva sto su nas jucer podrzali protiv istocnih mostaraca! I dedovi su vam se pisali ko srbi i drago mi je da su to na vas preneli.Benkara21 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:30Ok brate moj turskiBroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:25Jedino balijama iz sarajeva i ustasama iz zapadnog mostara smeta Evropski Borac. Bicemo bre Prvi kao sto Vlado kaze mozete nam svima lizati bulju mama vam ustasko-balijsku.
Borac Sampion!
- BroHookMeUp
- Kontakt:
Welcome to Republic of Srpska! Bezi bre **** kevu u bulju!Tekashi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:38Odakle ekavica u Bosni? Jesu vas to poceli uciti ekavski, matere vam?!BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:36Hvala pravim srbima muslimanske veroispovesti iz sarajeva sto su nas jucer podrzali protiv istocnih mostaraca! I dedovi su vam se pisali ko srbi i drago mi je da su to na vas preneli.
Borac Sampion!
& ¥ &
BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:39Welcome to Republic of Srpska! Bezi bre **** kevu u bulju!Tekashi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:38Odakle ekavica u Bosni? Jesu vas to poceli uciti ekavski, matere vam?!BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:36
Hvala pravim srbima muslimanske veroispovesti iz sarajeva sto su nas jucer podrzali protiv istocnih mostaraca! I dedovi su vam se pisali ko srbi i drago mi je da su to na vas preneli.
Borac Sampion!

- BroHookMeUp
- Kontakt:
BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:39Welcome to Republic of Srpska! Bezi bre je_bi kevu u bulju!Tekashi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:38Odakle ekavica u Bosni? Jesu vas to poceli uciti ekavski, matere vam?!BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:36
Hvala pravim srbima muslimanske veroispovesti iz sarajeva sto su nas jucer podrzali protiv istocnih mostaraca! I dedovi su vam se pisali ko srbi i drago mi je da su to na vas preneli.
Borac Sampion!
& ¥ &
Parodija...BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:25Jedino balijama iz sarajeva i ustasama iz zapadnog mostara smeta Evropski Borac. Bicemo bre Prvi kao sto Vlado kaze mozete nam svima lizati bulju mama vam ustasko-balijsku.
Nije tesko provalit ba.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Simpa Vlah
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidi kona od bankrota do prvaka svemira 
Prvo ce vas Zrinjski ispreslusati pa cemo onda mi.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
U zadnje vrijeme sve više i više psuju ovi što imaju po godinu dana acc ili dvije mene zanima što nisu odma psovali kad su se registrovali svima im pukao film više od Sarajevskog karanja i zapadnim mostarcima ( čast izuzecima ) ovi iz BL pobudalili skroz.
Ma ovo je neki 'rvat iz kamenjara.
Pali traktore brrrummm bruuuum...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Znaci mi kuci protiv Sirokog 17 pa onda Zeljo?ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:42Vidi kona od bankrota do prvaka svemira
Oni Olimpik Zrinjski pa mi?
Do 20 h jedna priča, onda im Erić digao moral.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:42Vidi kona od bankrota do prvaka svemira

- BroHookMeUp
- Kontakt:
Hvala tvojim srbima muslimanske veroispovesti na podrsci protiv onih istocnih mostaraca. Kada budemo gostovali dole idete sa nama da im razvalimo bulju.Steven11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:42Parodija...BroHookMeUp je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:25Jedino balijama iz sarajeva i ustasama iz zapadnog mostara smeta Evropski Borac. Bicemo bre Prvi kao sto Vlado kaze mozete nam svima lizati bulju mama vam ustasko-balijsku.
Nije tesko provalit ba.
& ¥ &
Kone, namazite guzove.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako nekako. Mi cekamo da im se svi igraci oporave pa, da ih onda karamo.90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:45Znaci mi kuci protiv Sirokog 17 pa onda Zeljo?ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:42Vidi kona od bankrota do prvaka svemira
Oni Olimpik Zrinjski pa mi?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Strašna utakmica između Zrinjskog i Sarajeva, ubjedljivo najbolje ekipe u državi, mislim da unazad 10 godina ni mi, a ni Zrinjski, nismo imali igrački kvalitetniju i širu ekipu. Mi da imamo kvalitetnog lijevog beka i novog napadača a Zrinjski da na klupi ima Sliškovića i ova pojačanja od početka, krvi bi već sada bilo do koljena.
Željezničar - Tuzla, fina utakmica, dosta šansi, kvalitetan teren, Tuzla bolja bila. Utakmica takođe dobra.
Željezničar - Tuzla, fina utakmica, dosta šansi, kvalitetan teren, Tuzla bolja bila. Utakmica takođe dobra.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.