FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam šta je problem sa Miličevićem, osim onog pasa kada je stvorio Crnkivću kontru, ostalo sve ekstra odradio, u napadu je dosta konkretniji od Šehića. Neka konkurencije!
Ovakva tekma nam je bas trebala ,steta sto je pauza (dobro je radi Stilica I Boje) ali za moral ekipe nije . Dosta bi nas ovo drzalo ali eto
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 05 okt 2020, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vezni red nam je najveci problem alispahic i hajdar nemaju kreativnost protiv ekipa koje se zatvore, bitno je da se Bojo sto prije oporavi
Utakmica u kojoj je svaki rezultat bio moguč i realan. Od prve minute se vidjelo da će nam Tuzla stvarati probleme tokom utakmice, momčad smo koje se niko ne boji, nije bitno ko je u prvoj postavi. Pogledaš statistiku vidiš 6 pobjeda, vidiš samo tri primljena gola, al te se niko ne boji. A ne boji te se jer ljudi prate naše utakmice i primjete sve naše slabosti, vide puno problema u našoj igri. Ekipa mi djeluje dosta neuigrana, toliko neiznuđenih grešaka ne smije imati iole ozbiljna ekipa. Danas smo pobijedili i naravno radujmo se, ali već u sljedećoj protiv Olimpika slabo ko od nas smije u kladionici staviti pare na pobjedu Želje. E to nije dobro.
Pa ne mozemo mi ni biti uigrani jer slabo kad smo i izveli najjacih 11 po imenima bar plus ne igramo cesto zato i imamo losiju formu pojedinaca. Nas je ona korona i karantin dobro zaebala sto se tice forme, a i ucestale povrede i svi ostali problemi mimo terena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Svaka čast momcima na borbenosti i pobjedi. Ne bih nikoga kritikovao svi su za deset bili. Kad se boriš i igraš srcem mira doći pobjeda.
I petroviću setim ti se komplet familije. **** li ti vlado jagodic i oca i majku, futo futava
I petroviću setim ti se komplet familije. **** li ti vlado jagodic i oca i majku, futo futava
moSa ljoŽe
Zaboravio sam napisati uz vecu dozu srece i do pobjede.
Samo mi se upecamo na jednu negativnu prognozu,komentar.Pa kao nekog ili nešto branimo,napadamo objašnjavamo.Opet po igračima.Eto gledam pa do drugog žutog Siniša je funkcionisao kao i Erić.Nemojte zaboraviti da je na njegovoj strani bio Crnkić pa ovaj mali Maksimović.Odradio ih je odlično,drugi žuti se desio jbg.Utakmica dobra,otvorena sa puno šansi,divno čudo mi pobjedismo.Kao što neko reče ljudi pa pitari ovako pobjeđuju tri godine i nikom ne smeta.Nama fali samo da se popravi efikasnost i biće to sve top.No sikiriki!!
Jesi vidio kako Bekrija kad je bio na klupi oko 80 minute govori Memicu i Amaru sta treba raditLjoZee je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:46Pa ne mozemo mi ni biti uigrani jer slabo kad smo i izveli najjacih 11 po imenima bar plus ne igramo cesto zato i imamo losiju formu pojedinaca. Nas je ona korona i karantin dobro zaebala sto se tice forme, a i ucestale povrede i svi ostali problemi mimo terena.

Znas li mozda koliko novca cemo dobiti od ovog transfera Gojaka?
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 05 okt 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je jako bitno, za nastavak sezone. Nije samo problem pasovi i kreativnost, vec i fizika, kondicija, duel igra.
Odlazak Sadikovića je ogroman hendikep, momak je bio glavni igrac Želje uz Štilića. Zato je bitno da se Bojo što prije oporavi.
- kontrasviju
- Kontakt:
500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
Ukupno - 1.3 miliona. Nije loše
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
Ukupno - 1.3 miliona. Nije loše

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 05 okt 2020, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
1921
"Kako nezvanično saznajemo, na Grbavici očekuju između 100.000 i 150.000 eura, a nešto manje će biti uplaćeno Olimpiku."
SC
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Vracamo se polahko i hvatamo ritam, dobro ce nam doci ova pauza da se posloze neke stvari. Dizemo formu i napadamo titulu do zadnjeg kola. Naprijed Zeljo ljubavi moja!
- plavousrcu
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da od Gojaka sad zasad nemamo ništa, jer je na posudbi do kraja sezonekontrasviju je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:01500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
1.3 miliona ukupno. Nije loše![]()
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.