FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 05 okt 2020, 23:05

Valter je napisao/la:
05 okt 2020, 22:45
Utakmica u kojoj je svaki rezultat bio moguč i realan. Od prve minute se vidjelo da će nam Tuzla stvarati probleme tokom utakmice, momčad smo koje se niko ne boji, nije bitno ko je u prvoj postavi. Pogledaš statistiku vidiš 6 pobjeda, vidiš samo tri primljena gola, al te se niko ne boji. A ne boji te se jer ljudi prate naše utakmice i primjete sve naše slabosti, vide puno problema u našoj igri. Ekipa mi djeluje dosta neuigrana, toliko neiznuđenih grešaka ne smije imati iole ozbiljna ekipa. Danas smo pobijedili i naravno radujmo se, ali već u sljedećoj protiv Olimpika slabo ko od nas smije u kladionici staviti pare na pobjedu Želje. E to nije dobro.
Mi smo jednostavno spori za ovaj teren,zato u gostima igramo lakše rasterećenije,na ovom terenu ti protivnik sa dva pasa dođe do 16-erca ako se odmah ne postaviš.
Dobro nas je ono ne treniranje koštalo,jedni ispali iz forme,drugi iz ritma i imaš problem.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2020, 23:06

lijevapolutka je napisao/la:
05 okt 2020, 23:05
kontrasviju je napisao/la:
05 okt 2020, 23:01
500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović6
200k - Gojak
1.3 miliona ukupno. Nije loše :mrgreen:
Mislim da od Gojaka sad zasad nemamo ništa, jer je na posudbi do kraja sezone
Ali imaju obavezu da ga kupe za 6 miliona eura.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 05 okt 2020, 23:07

plavousrcu je napisao/la:
05 okt 2020, 23:04
Vanadij je napisao/la:
05 okt 2020, 22:43
Vezni red nam je najveci problem alispahic i hajdar nemaju kreativnost protiv ekipa koje se zatvore, bitno je da se Bojo sto prije oporavi
Nema Alispahic kreativnost, a ima Bojo. Pa na Alispahicevu kreativnost si dao veceras gol.
Alispahic i hajdar su slicnih karakteristika vise su za defanzive i zajedno nije dbr da igraju

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 05 okt 2020, 23:07

500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
U pitanju je posudba sa obavezom otkupa ugovora. :opaopa:
1921

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 05 okt 2020, 23:08

ammimr je napisao/la:
05 okt 2020, 22:57
Samo mi se upecamo na jednu negativnu prognozu,komentar.Pa kao nekog ili nešto branimo,napadamo objašnjavamo.Opet po igračima.Eto gledam pa do drugog žutog Siniša je funkcionisao kao i Erić.Nemojte zaboraviti da je na njegovoj strani bio Crnkić pa ovaj mali Maksimović. Odradio ih je odlično,drugi žuti se desio jbg. Utakmica dobra,otvorena sa puno šansi,divno čudo mi pobjedismo. Kao što neko reče ljudi pa pitari ovako pobjeđuju tri godine i nikom ne smeta. Nama fali samo da se popravi efikasnost i biće to sve top.No sikiriki!!
Siniša odigrao jako dobru partiju, prvi žuti dobio zbog Miličevića. Jako važna pobjeda zbog "mira u kući".
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 05 okt 2020, 23:09

slika

:salut: :opaopa:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 05 okt 2020, 23:09

05 okt 2020, 23:07
500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
U pitanju je posudba sa obavezom otkupa ugovora. :opaopa:
Ma ok. Al te pare dolaze tek dogodine. Pogrešno sam se oDrazijo :mrgreen:
moSa ljoŽe

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 05 okt 2020, 23:10

500k - Maccabi
400k - Sadiković
200k - Šabandžović
200k - Gojak
Imamo garanciju i od AEK-a smo dobili garanciju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2020, 23:10

Brkooo je napisao/la:
05 okt 2020, 23:09
slika

:salut: :opaopa:
Pjanke nas prati :D

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 05 okt 2020, 23:13

I da da je Mustafa odmah pao nakon starta golmana to bi bio crveni karton jer je bilo van šesnaesterca.Greška što je napravio par koraka vjerovatno u nadi da će stići loptu,a to krasi prave igrače.Biće ovo dobro.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 okt 2020, 23:23

Čestitke ekipi i stručnom štabu na izuzetno važnoj pobjedi. Ovo je bila posljednja šansa da se uhvati kakav takav priključak za vrh.

Najbolje što bih istakao večeras su Erić i Miličević. Nije Mili neka pljačka, ali je dosta sposobniji i agilniji od Šehe u ofanzivi. Stalno je gore bio na protivničkoj polovini.

Minut šutnje za "navijače" našeg kluba. Popiški ih Bekrija.
"Ali,ali, ali, ali nama su pojačanja Bekrić i Jamak..."

Najveće razočarenje su Lendrić i Veselinović. Sraman pristup Lendrića te sramna, očigledna, fizička nespremnost bebelog. Od maja se on sprema i skida kile. Užaš živi.

Na kraju, ja jednostavno smatram da mi trenutno nemamo snage da osvojimo titulu. Jednostavno, nedostaje nam kvaliteta i brzine na 2 pozicije u ekipi dok, s druge strane, Erić izgledao kao krajnje nepouzdan golman. Večeras sjaj, uskoro nekada očaj jer je to takav golman. Što ne znači naravno da se mi nečemo pojačati na zimu i zakuhati borbu za vrh. Prvi preduslov je da ne zaostaneš više od 5 bodova do polusezone. To je jednostavno moje mišljenje.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2020, 23:27

SudoHusika je napisao/la:
05 okt 2020, 23:23
Na kraju, ja jednostavno smatram da mi trenutno nemamo snage da osvojimo titulu. Jednostavno, nedostaje nam kvaliteta i brzine na 2 pozicije u ekipi dok, s druge strane, Erić izgledao kao krajnje nepouzdan golman. Večeras sjaj, uskoro nekada očaj jer je to takav golman. Što ne znači naravno da se mi nečemo pojačati na zimu i zakuhati borbu za vrh. Prvi preduslov je da ne zaostaneš više od 5 bodova do polusezone. To je jednostavno moje mišljenje.
To je to. Ako bismo ovakav roster identican "furali" kroz citavu sezonu predaleko je titula. Na zimu vec ako se bude imalo sta uloziti u ekipu na nekim pozicijama nikad se ne zna jer je ovo sve haman u 5 deka. Trenutna forma je jedina razlika i kod nekog malo siri roster za izbor.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 okt 2020, 23:32

svoj braci neka je bericetna noc posebno koja slave vcrs uz alkohol od brata 💙💙🤭🤭

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 okt 2020, 23:34

Upravu ste, nema ova ekipa u sebi taj kvalitet da može rutinirati ove "manje" utakmice. Tuga je jbg da si ti izgubio kući od dva kandidata za ispadanje i da su ti to jedine dvije tekme gdje nisi pobijedio.

Džaba nam pobjede i protiv Širokog i Borca, pa eventualno sutra i protiv kona i Zrinjskog, kada mi nismo u stanju u kontinuitetu dobijati ove slabije tekme, nemamo tu šampionsku crtu i to je to. Da li će se to promijeniti ne znam, ali će definitivno teško biti navijač Želje i ove sezone :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 okt 2020, 23:37

Amar ceka da Bekric zavrsi igracku karijeru i onda ce mu ustupiti vrucu stolicu.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 okt 2020, 23:39

LjoZee je napisao/la:
05 okt 2020, 23:27
05 okt 2020, 23:23
To je to. Ako bismo ovakav roster identican "furali" kroz citavu sezonu predaleko je titula. Na zimu vec ako se bude imalo sta uloziti u ekipu na nekim pozicijama nikad se ne zna jer je ovo sve haman u 5 deka. Trenutna forma je jedina razlika i kod nekog malo siri roster za izbor.
Ova korona, pored toga što je klubu uništila poslovanje i redovne prihode, nam je yebala majku majčinu s onom pauzom do 10 dana u toku sezone. Par igrača se povrijedilo dok je nekoliko važnih karika totalno ispalo iz forme. Opet pauza dolazi u dobro vrijeme po nas, nema šta. Bar će se ekipa osvježiti i dodatno fizički spremiti.

I kada je u punom sastavu, ovoj ekipi fali desno krilo i pouzdan golman. Također smatram da je velika greška kluba što nisu prodali Lendrića. Njegov pristup je sraman od kada mu je propao transfer. Nekorektno i nepošteno prema klubu. A nije da nemaš zamjena za njega, čak štaviše.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 okt 2020, 23:40

Robust je napisao/la:
05 okt 2020, 23:32
svoj braci neka je bericetna noc posebno koja slave vcrs uz alkohol od brata 💙💙🤭🤭
Ma i da je poraz bio, kod tebe bi opet bio alkohol :mrgreen:

Podsjećaš me na jednog mog havera, baš voli popit čovjek. Nekad, prije par godina, ovako radni je dan bio, nema nikakvih tekmi nema ništa, kaže on meni mrtav hladan listajući rezultate "hoćemo li sjest ba večeras šta popit, evo Shakhtar igra" :urnebes: :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2020, 23:43

05 okt 2020, 23:39
Ova korona, pored toga što je klubu uništila poslovanje i redovne prihode, nam je yebala majku majčinu s onom pauzom do 10 dana u toku sezone. Par igrača se povrijedilo dok je nekoliko važnih karika totalno ispalo iz forme. Opet pauza dolazi u dobro vrijeme po nas, nema šta. Bar će se ekipa osvježiti i dodatno fizički spremiti.

I kada je u punom sastavu, ovoj ekipi fali desno krilo i pouzdan golman. Također smatram da je velika greška kluba što nisu prodali Lendrića. Njegov pristup je sraman od kada mu je propao transfer. Nekorektno i nepošteno prema klubu. A nije da nemaš zamjena za njega, čak štaviše.
Ja ne vidim problem kod Lendrica te vrste. On je danas dvije 100% imao i ofulao. Ne jer nije bio ozbiljan u tim momentima vec ono njegovo kad upadne u neku mrakacu pa duzi niz napravi bez gola. Imao je to i u proslom mandatu kad smo ga morali trpiti nekoliko utakmica, sve zivo fulao dok ne procepi. Ali mislim da smo ga trebali prodati kad je bilo ono.

Sto kazes u najidealnijoj situaciji bez povreda fale 2 dobra igraca da kazes to je to.

A pauza ce nam doci definitivno dobro. Proslu smo pola proveli u izolaciji bez treninga.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 05 okt 2020, 23:51

Sa problemima koje smo imali i još uvijek imamo, ovo je vrlo dobar rezultat do sada. Pogrešno gledate rezultate po imenima ekipa a na kraju je to nebitno, pišu se samo bodovi. Mi ovakvi poljuljani sa svih strana, izgubili smo šest bodova a nikad jači lider, četiri boda, što je gledajući sve faktore očekivano.

Pauza će nam dobro doći zbog više stvari a ona najbitnija je uigravanje ekipe bez Dade. Pored toga neko je već nabrojao, očekujemo oporavak više igrača i imamo dvije sedmice da još za nijansu podignemo fizičku spremu ili preciznije da se približimo onoj koju smo imali prije nesretnih dešavanja sa covidom. Sve to prije bitnih utakmica sa konkurentima.

Pošaketat ćemo se muški u to vjerujem!

Naprijed Željo ljubavi moja!
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 05 okt 2020, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 okt 2020, 23:53

Naravno da ćemo se pošaketati muški, sa svima. Do zadnjeg sudijskog zvižduka. To je neminovno jer mi smo Željezničar. U to niko ne smije da sumnja.

Ovom prilikom pozivam karinaše da kupe dres kluba i da produže člansku kartu, a po mogućnosti i da sezonske kupe.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kontra i 41 gost.