Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Džaba rođeni kad drmaju savezom pitari i vico. Prošle sezone su pljačkali kako su htjeli, od utakmica do prekida prvenstva, ove samo nastavili. Pa u Tz pitari daju go, metar ofsajd sudija ne svira. Šta dalje pričati. Tačno im daju bodove i dižu iz mrtvih kad zatreba.
BiH liga.
Najveći hinjaluk u svemu ovome su vicine pitarske kuje!
BiH liga.
Najveći hinjaluk u svemu ovome su vicine pitarske kuje!
Željezničar za život cijeli!
- feniksptica
- Kontakt:
. De malo zaplaci. Sto ne ispravi krive drine prosle godine kad nam u istoj tuzli ne svira cist penal ? Sad si se bas ti ponio ko prava kujica, a inace si Koldzin pusikur.ac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma ovo je navijac Veleza iz dijaspore, provjereno90minut je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:57hahahahaha
A najjace što mu je ovo garant prvi put da napiše bulja i keva da zvuci više srpski, u realnosti nema ekavice na vidiku.![]()

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Hoce li se onaj levat vlakanje i za nju bori se izjasnit povodom ovog videa? Ili i dalje nemate nimalo stida
Ovo drugo. Onaj ko u postovima promovise fasizam i sovinizam kao sto to radi Vlakanje, ne moze imati stida niti obraza.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:20Hoce li se onaj levat vlakanje i za nju bori se izjasnit povodom ovog videa? Ili i dalje nemate nimalo stida
Inace, visokomoralni Vlado kladionicar Jagodic na snimku signalizira sudiji i pokazuje mu rukom da dosudi aut za njegove cirkusante, iako je na par metara od njega vidio da je Zakaric (kome zbog startova treba dati da iz Mostara nogu preko ramena kuci nosi) zadnji igrao loptom i izbacio loptu van granica igralista.
I onda taj isti Vlado, taj sljam i nesorta, dodje i pocne da popuje.
Ne, nemaju oni stida ni obraza. Oni imaju pitanje "kome smeta Borac?".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
@Denchi jbg da je ovdje bio Tino Sven Susic umjesto Zeljkovica i Osmica postovao bi ga vise Gigovic, ili kako vec objasnjavas ovaj kriterij sudjenja, bas me nesto zanima
Al oba zuta brandaa, posebno drugi
prejako
Al oba zuta brandaa, posebno drugi

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sve je to jasno kao dan. Sudija će se odstraniti a vi ćete ga popusiti pogotovo dudić. Tek haos nastaje u režiji sudija protiv veleza. Sami ste sebi z stomsk skocili. Ovoga je bilo najviše na štetu mog Sarajeva. Od zapadnog do listice sarajeva banja luke idt. Ali eto.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Al hej kone o sudjenju moralisu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
A izvini, trebali smo sutiti ko Zizovic? Nadji mi jednu utakmicu Sarajeva s ovakvim sudjenjem, molim te eto, da nije 2002 u Modrici i slicno. Daj bola ko je sebi u stomak skocio, trebalo se ovo presutit i igrat igru sa sudijama jel?Rule_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:43Sve je to jasno kao dan. Sudija će se odstraniti a vi ćete ga popusiti pogotovo dudić. Tek haos nastaje u režiji sudija protiv veleza. Sami ste sebi z stomsk skocili. Ovoga je bilo najviše na štetu mog Sarajeva. Od zapadnog do listice sarajeva banja luke idt. Ali eto.
Najvise na stetu Sarajeva

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
mujić nam to radi (skoro) svaku utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:47A izvini, trebali smo sutiti ko Zizovic? Nadji mi jednu utakmicu Sarajeva s ovakvim sudjenjem, molim te eto, da nije 2002 u Modrici i slicno. Daj bola ko je sebi u stomak skocio, trebalo se ovo presutit i igrat igru sa sudijama jel?Rule_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:43Sve je to jasno kao dan. Sudija će se odstraniti a vi ćete ga popusiti pogotovo dudić. Tek haos nastaje u režiji sudija protiv veleza. Sami ste sebi z stomsk skocili. Ovoga je bilo najviše na štetu mog Sarajeva. Od zapadnog do listice sarajeva banja luke idt. Ali eto.
Najvise na stetu SarajevaBilo je, ne kazem da nije bilo da su vas ostetili za penal, ofsajd, nesto nepostojece svirali ali da vas je neko ovako udarao i dobio JEDAN karton, nesto ne vjerujem. Ipak ste vi ti koji igraju Evropu redovno i imate trenutno i imali ste uvijek veci uticaj u Savezu da vam ovo niko ne moze uraditi.
Nemojte biti debili da nasjedate na pricu ovog mongoloida 
Otvori ta usta da ti se popišam

Otvori ta usta da ti se popišam

- ElCartel11
- Kontakt:
Ovdje se bas lijepo vidi, da igrač Slobode igra sa loptom i ne Rahmanovic, znaci nema ofsajda.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- invincible1921
- Kontakt:
Al najjace brandao dobio dva zuta za stvari koje mozda neko bi ni svirao, a sa druge strane bar 5 izuzetno opasnih startova i nik nista...pravo je cudo da velezovi nisu iskasapljeni..mostar_mo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:36I onaj klosar Jagodic ima nesto kazat. Bagra kmetovska.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:29https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-f ... dja/377896
Jbt gledao sam tekmu, a 30% stvari niaam upratio. Ovo gore nego sto sam i imao predstavu.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ma jok, cekam Denchija da objasni kako je sudija jednostavno los, kako se ovo desava svako kolo, kako je ovo PL gdje je ovo realnije za ocekivati nego u Federalnoj, vjerovatno se mi nismo navikli jer smo ispadali.
Ali mislim da je sudija jednostavno los.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- invincible1921
- Kontakt:
Pa los sudija sudi jednako lose na obje strane...ovaj pusti zakaricu divljacki neoprezan start, onda i par sekundi pusta dva opasna faula igraca borca oba neoprezna sa otvorenim djonom k dignutnom nogom..i onda polaze brandau zuti za....za nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 01:16Ma jok, cekam Denchija da objasni kako je sudija jednostavno los, kako se ovo desava svako kolo, kako je ovo PL gdje je ovo realnije za ocekivati nego u Federalnoj, vjerovatno se mi nismo navikli jer smo ispadali.
=\_1921_/=
Evo sad će se vicine pitarske pudlice skupiti da nam objasne kako se sud i u plbih. A jesu sinoć pušili braći na temi, orgijali i groktali sa njima.

'Moje 5arajevo najviše oštećeno'
U jednoj rečenici sav jad i bijeda društva u BiH.
Klasično suđenje kakvo su pitari imali cijelu prošlu sezonu na stadionu slino od marku. Radnik, Sloboda, Široki, City, Čelik...
Sve kardinalne greške sudija koje su pitari u savezu sakrivali.

'Moje 5arajevo najviše oštećeno'
U jednoj rečenici sav jad i bijeda društva u BiH.
invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 01:19
Pa los sudija sudi jednako lose na obje strane...ovaj pusti zakaricu divljacki neoprezan start, onda i par sekundi pusta dva opasna faula igraca borca oba neoprezna sa otvorenim djonom k dignutnom nogom..i onda polaze brandau zuti za....za nista
Klasično suđenje kakvo su pitari imali cijelu prošlu sezonu na stadionu slino od marku. Radnik, Sloboda, Široki, City, Čelik...
Sve kardinalne greške sudija koje su pitari u savezu sakrivali.
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 06 okt 2020, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kome smeta eVropski Borac? Borac sampioninvincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 01:19Pa los sudija sudi jednako lose na obje strane...ovaj pusti zakaricu divljacki neoprezan start, onda i par sekundi pusta dva opasna faula igraca borca oba neoprezna sa otvorenim djonom k dignutnom nogom..i onda polaze brandau zuti za....za nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 01:16Ma jok, cekam Denchija da objasni kako je sudija jednostavno los, kako se ovo desava svako kolo, kako je ovo PL gdje je ovo realnije za ocekivati nego u Federalnoj, vjerovatno se mi nismo navikli jer smo ispadali.
Forzza Velez
- ElCartel11
- Kontakt:
Na prvoj slici igrač preblizu, jak sut i nema ruke normala.
Na drugoj slici igrač u plavom dresu konta, da igra odbojku zanio se malo i čist penal.
Na drugoj slici igrač u plavom dresu konta, da igra odbojku zanio se malo i čist penal.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.