Provjeren kvalitet iz en bi ej lige*Chapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:15kakva prćija bože sačuvaj
provjeren kvalitet iz vest hemanemoj me
Jbg dzastine, i ja proda sona bezveze.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Provjeren kvalitet iz en bi ej lige*Chapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:15kakva prćija bože sačuvaj
ma šuhveli igrač meni,dobra ona prva sezona kad je bukno ovo ostalo meh,vest hem je ćita odatle ne bi ni zidana sad doveo.najbolji veznjak vašar španske lige je čini mi se ipak bolja opcija.soxx je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:41Provjeren kvalitet iz en bi ej lige*Chapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:15kakva prćija bože sačuvaj
Jbg dzastine, i ja proda sona bezveze.
izbjegli metak realno,bolje se okrenuti sarru iz votforda mnogo bolji igrač,2 3 klase iznad.Brokula je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:44Manchester United’s proposed move for Ousmane Dembele is off. #MUFC were only interested in loan whereas Barcelona wanted sale. #FCBarcelona changed stance late on & opened door to loan but only if 23yo France winger extended his contract by a year @TheAthleticUK #DeadlineDay
Neće dovesti nijednogChapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:45izbjegli metak realno,bolje se okrenuti sarru iz votforda mnogo bolji igrač,2 3 klase iznad.Brokula je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:44Manchester United’s proposed move for Ousmane Dembele is off. #MUFC were only interested in loan whereas Barcelona wanted sale. #FCBarcelona changed stance late on & opened door to loan but only if 23yo France winger extended his contract by a year @TheAthleticUK #DeadlineDay
imate vremena za njega ja mislim i poslije deadlineario_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:09Neće dovesti nijednogChapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:45izbjegli metak realno,bolje se okrenuti sarru iz votforda mnogo bolji igrač,2 3 klase iznad.Brokula je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:44Manchester United’s proposed move for Ousmane Dembele is off. #MUFC were only interested in loan whereas Barcelona wanted sale. #FCBarcelona changed stance late on & opened door to loan but only if 23yo France winger extended his contract by a year @TheAthleticUK #DeadlineDay
![]()
Sto je najgore nije nikoChapman1886 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:54i kakav je bilans na kraju,kolko je igrača odbilo junajted i oleta?
Gunnersaurus is the last remaining member of Arsenal's Invincibles to leave the club.
The end of an era
Trenutno korisnika/ca: JackW, Quartararo, realniTakticar, Venom i 9 gostiju.